Smart drakter

Halloween kostyme for jenter

Halloween kostyme for jenter

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Funksjoner og fordeler av ferien
  2. Sted og tidspunkt for festen
  3. Originale og kreative Halloween kostymer

Funksjoner og fordeler av ferien

Halloween (det opprinnelige navnet på Halloween) regnes som All Saints Day. På denne dagen klekker innbyggerne i land som USA, Canada, Storbritannia, Irland og Skottland tradisjonelt festlige kostymer og går hjem for å samle godteri. De er en tilpasset moderne versjon av et tilbud som kelterne pleide å forberede i antikken fra sine hjem, og dermed kjenne onde ånder.

Til tross for det faktum at folk samtidig legger på skummelt kostymer for å skremme bort uflaks, er Halloween kostymer bare en måte å ha det gøy på.

Dessverre, i land som Russland er Halloween mindre populært. Til tross for dette åpner mange institusjoner i store byer om natten den 31. oktober til 1. november sine dører for alle som vil ha det gøy. Og hovedbetingelsen er selvsagt tilstedeværelsen av en gjestedrakt.

Hvis tidligere en slik dress hadde en symbolsk religiøs betydning, nå i den moderne verden, er det bare en måte å distrahere fra virkeligheten og, i det minste for en dag, prøve deg selv i rollen til noen andre.

Men Halloween kostymer for mange jenter er et påskudd, ikke bare for å bringe mangfold og moro i livet, men også en sjanse til å skille seg ut blant andre Halloween elskere. Og hvis i de landene hvor feiringen av denne ferien er i stor skala, vil det ikke være vanskelig å kjøpe den ønskede kostymen i en spesialforretning, så i vårt land vil slik glede koste mye mer.

Derfor tester Allhelgedagen ofte jenter, ikke bare når det gjelder deres evne til å bruke en spektakulær sminke, men også i deres evne til å gjøre deres kostyme den mest troverdige og originale uavhengig av improviserte midler.

Moderne jenter som bestemmer seg for å gå til en Halloween-fest, forbereder seg grundig. Om noen uker må de komme opp med og planlegge konseptet med kostymen, samt få alt de trenger for det. For kreative personer gir denne prosessen enda mer glede, fordi den er i stand til å frigjøre sitt potensial. For andre er denne handlingen ofte en grunn til å komme sammen med venner for å komme opp med noe uvanlig og unikt.

Men før du gjenskaper din Halloween kostyme, bør du først tenke på det. Denne delen av prosessen er vanskeligst, fordi det er nødvendig å ta hensyn til slike detaljer som personlige ambisjoner og kreative evner. Festen, partiet, temaet, vennernes ønsker om sine egne kostymer, samt det beløpet en jente kan bruke på sine planer, er ikke mindre viktige faktorer.

Sted og tidspunkt for festen

Først av alt, før du møter din Halloween kostyme, må du finne ut hvilke som passer i en gitt situasjon, og som ikke vil. Til tross for at i mange land som Russland, Allhelgerdagen ikke er så populær, er mange av deres innbyggere fortsatt like tradisjonelle vestlige land, og det er derfor noen går til klubben for Halloween, og noen har muligheten til å feire den i vennekrets eller familie.

Familiefest

Kanskje familien din er ganske avansert når det gjelder moderne ferier og elsker å tilbringe tid sammen, og skape interessante Halloween-drakter. Hjemmeinnredning krever ikke mindre interessant, men ikke for skumle kostymer. I dette tilfellet er hovedbetingelsen for å lage en kjole den tiden du vil bruke sammen med dine kjære, og ikke evnen til å gjøre et spektakulært inntrykk.

En utmerket Halloween kostyme for jenter på en familie fest kan være et bilde av en kjendis eller karakter blant dine familie favorittfilmer eller utøvere. Hvis familien har små barn, kan du prøve å overraske dem med en multihero kostyme fra deres favoritt TV-show.

Hvis det er planlagt en liten fest, hvor ikke bare nære slektninger dukker opp, men også familie venner, kan du lage et spesialtema for alle inviterte gjester. Sirkelen med å søke etter det perfekte Halloween-antrekket vil dermed være betydelig smalt, og jenta vil få muligheten til å ha det bra med sine nærmeste folk.

Fest med venner

Sjelden unger kan tillate seg å savne muligheten til å komme sammen, hvis det er grunn. Halloween blant unge mennesker er spesielt populært, da det er et utmerket påskudd, ikke bare å bryte bort, men også å skryte av sine kreative evner til sine jevnaldrende. Det er derfor kostymer i dette tilfellet er verdt litt mer oppmerksomhet.

Utvilsomt bør dette antrekket ikke bare være spektakulært, men også veldig skumle for å gi et skikkelig inntrykk, men du kan også tillate liten uaktsomhet. Som regel spiser ikke alle jentene mye tid sammen for slike partier. Populære Halloween tegn i dette tilfellet er fortsatt kostymer av en heks, en vampyr eller demoness.

Svært ofte, mange jenter som kanskje ikke engang vet om det allerede har alt de trenger for å lage disse kostymer i garderoben deres. Alt som kreves er en sexy kort svart kjole, revet tights, stilettos eller lær støvler med hansker, samt mye kosmetikk og hårspray for å gi dem en utrolig mengde - kostymen er klar!

Hvis du ønsker det, kan du bruke mer tid og energi på å forberede dette festen, hvis det lover å være morsomt og gjennomtenkt når det gjelder underholdning. For å gjøre dette kan du lese beskrivelsen av Halloween-kostymer under, i samme artikkel.

Nattklubber fest

Denne kategorien krever kanskje det største konsentrasjonsnivået, ikke bare når det gjelder å skape en original kostyme, men også i forhold til jentens evne til å vant til sin rolle. Ofte har avanserte nattklubber i Halloween mange konkurranser der det er ekstremt interessant å delta. Og selvfølgelig, den mest vanlige og populære av dem - en tombola for eierne av de mest luksuriøse og minneverdige kostymer.

Ofte bruker jentene mye innsats for å imponere ikke bare juryen av slike konkurranser, men også andre gjester i klubben. I dette tilfellet blir opprettelsen av en kostyme hovedoppgaven til deltakerne av slike partier allerede uker før ferien selv og tar mye energi i prosessen med deres opprettelse. Men resultatet er utvilsomt verdt det.

I dette tilfellet er ikke bare selve kostymen av stor betydning, men også jentens evne til å "pynte" det ved hjelp av riktig sminke, linser, interessant tilbehør og andre detaljer. Dette kan for eksempel være en zombie sykepleier eller en nonne kostyme som en demon har infundert seg i. Vi må være den mest gjennomtenkte og originale.

Det er bedre å ikke ta hensyn til de vanligste alternativene for kostymer, med mindre jenta er sikre på at hennes versjon nødvendigvis vil være den beste av alt. Vokt dere for slike cliches som Marilyn Monroe, en zombie, et skjelett, en heks i en spiss hue, en catwoman eller en vampyr i hans stereotype tilpasninger.

Mange jenter og gutta forbereder interessante parkostymer spesielt for slike partier.

Privat kveld alene med din kjære

Imidlertid er ikke alle Halloween-partiene laget kun for moro skyld, men også for moro skyld. For mange par er Halloween ikke bare en ferie, men et påskudd for å være alene med hverandre, og prøver uventede roller på seg selv. Rollespill på denne dagen er av større betydning, og på denne tiden får spesialforretninger de mest utrolige og varierte kostymer som kan understreke ikke bare hennes seksualitet, men opplever også sin felles fantasi med en fyr.

Originale og kreative Halloween kostymer

For tiden er det ulike antall Halloween kostymer for jenter, blant hvilke de mest populære er heks, zombie, dukke og skjelettdrakter. Kanskje ingen fest på dagen for All Saints Day vil kunne gjøre minst en av disse kostymer. Det er derfor denne artikkelen bør vurdere mer interessante og mindre populære kostymer for jenter.

nonne

Nunen har alltid vært personifisering av uskyld og godhet, og det er derfor mange som inviteres til Halloween-festet, virker ganske uvanlig kostyme av en nonne, suppleres med spektakulære detaljer i form av svarte linser, simulert cola i brystet eller kunstig blod på kjolen.

Det er mange alternativer for å skape en skremmende kostyme ved hjelp av dette bildet. Du bør få på forhånd en spesiell nonne-klær, som kan kjøpes i butikken eller bestilles til en rimeligere pris via Internett. Ta vare på dette på forhånd.

Hvis du vil imponere den mannlige halvdelen av festen, kan du prøve å forkorte kostymen selv, og forlate de ujevne endene av kjolen. Bildet kan suppleres med spesielt revet strømper, høye hæler og en tett kjede med et kryss på nakken. Make-up kan gjøres ganske aggressiv: "blod" flekker, mørke sirkler under øynene, defiantly røde lepper. Eller tvert imot, mer beskjeden, og legger bare til falske øyenvipper, mørke leppestift og svarte linser.

Bildet av en nonne, besatt av en demon, er mye lettere å lage. Det er nok å sprute kunstig blod på de hvite delene av plagget, og gjør ansiktet unaturlig blek ved å legge til lekkasje av lekkasje og lys leppestift til leppene. Som ytterligere detaljer kan du bruke souvenirfiguret av et trekors, den ene enden blir skarp og farget med rød maling som etterligner blod eller en dekorativ bred kniv.

Vampyret

Sikkert har jentene lenge ikke lenger vurdert bildet av en vampyr som en original kostyme for denne ferien. Imidlertid trenger en vampyrdragt ikke nødvendigvis å inneholde liter kunstig blod på klær og spor av fangs på nakken. Slike stereotypiske antrekk er veldig enkle å lage, som ikke kan sies om en ekte gotisk drakt med profesjonell sminke.

Ikke alle bilder av en vampyr er bundet til å være sexy og nydelig. En tradisjonell gothic kjole med korsett kan erstattes med et originalt skinnjakke, slitt over en tanketopp eller en kort kjole med en dekorativ innsats i brystet. Troverdigheten til bildet vil bidra til å skape en profesjonell sminke. Og som ekstra tilbehør, kan modeller av avskårne hender eller hoder brukes, noe som også kan bli en grunn til morsomme bilder.

I tillegg kan bruk av ekstra linser i kombinasjon med kompetent sminke gjøre dette bildet virkelig fantastisk.

Mystisk skogsverden

Jenter som er glade eiere av en utmerket figur, kan skape et forførende bilde av en skogsverden. Denne kostymen vil være til smaken av kreative mennesker, siden det kan være mange ideer for å lage den.

Så, for å skape et bilde av en faun, må det tinker.For dette er det verdt å kjøpe et hudtett body bodysuit og en betydelig mengde pels stoff. Da kan du stole på fantasien din. Med praktisk hjelp kan du lim kroppen med ekte blader, som du ikke finner noen problemer i høst, og otshit skjørt eller shorts med en dekorativ hale fra pels. Benene kan dekkes med en sminke i pelsfargen, og gulllapoutene blir satt på beina, noe som vil avgi hoveder.

Det vil ikke være noen spesielle problemer å skape mer interessante bilder ved hjelp av flygende stoffer og sminke. Det kan være en ond ånd eller en sirene. De mest populære nylig er bildene, der med hjelp av lim og fargestoff fra jentas hår er laget interessante komposisjoner i form av imitasjonshorn eller tregrener.

Tiger kvinne

Hvis du er ute etter et sexy bilde, bør du velge en av variantene av denne kostymen. Hvis Halloween-kostymen til en catwoman ikke lenger gir et spesielt inntrykk på grunn av sin popularitet, kan hans mer verdige protege produsere den riktige effekten.

I dette tilfellet trenger du en person som enten bare vet hvordan å tegne vakkert, eller dette er hans yrke. Tigerenes sminke i ansiktet er ikke så vanskelig, men det er mye mer seksuelt å prøve å gjøre opp bare på bare hender og berøre en liten kinnbein og kinn av en jente. Legg til dette bildet kan være en tett svart korsett og fløyelstramme leggings.

En annen versjon av dette bildet kan imidlertid bestå av en mer elegant kombinasjon av en jakke for et dyrt tigerutskrift med en kant av samme materiale. Andre klær kan være av nøytral farge eller består bare av en kropp eller en badedrakt av samme trykk og stilettsko. Det viktigste uhyggelige elementet i dette bildet kan være fangs og dekorative bloddråper, noe som gjør det klart at denne tigressen ikke er i det hele tatt "manuell".

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner