drakter

Bosco Tracksuit

Bosco Tracksuit

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Historie og prestasjoner
  2. samlinger
  3. materialer
  4. Hvordan velge?

Det russiske merket Bosco Sport, som produserer sportswear, er blitt en av de mest populære, ikke bare i Russland, men over hele verden. Grunnleggerne av selskapet viste at Russland kan produsere varer av høy kvalitet og skape uovertruffen prestasjoner på verdensmode.

Selskapets spesialister utfører nesten hele produksjonsperioden, med unntak av direkte skreddersy, siden Denne oppgaven er utført på italienske og kinesiske fabrikker. Takket være denne tilnærmingen er Bosco Sport-produkter kjent for ikke bare høy kvalitet, men også en rimelig pris.

Historie og prestasjoner

I 2001 ble Bosco Sport-merket en gren av Bosco di Ciliegi-familien. Den nye divisjonen var ment for utvikling, produksjon og direkte salg av drakter til profesjonelle idrettsutøvere, og han klarte godt på oppgaven. Hver kostymmodell ble nøye gjennomtenkt, fordi det var viktig å skape den mest praktiske, høykvalitets og praktisk tingen. De beste italienske spesialistene var involvert i utviklingen av skissene, de bidro til å lage sportsdrakter med en original design og en utpreget russisk smak.

Siden 2002 begynte Bosco å gi sportswear til russiske idrettsutøvere som deltar i OL, samt andre konkurranser. Et slikt gjennomtenkt trekk tillot selskapet å markedsføre sine produkter til massene, og gjøre det gjenkjennelig over hele verden. Etter 2 år kunne Bosco Sport klær ikke bare ses på profesjonelle idrettsutøvere, men også på vanlige filister. Takket være komfort og allsidighet har forbrukerne begynt å bruke sportswear i hverdagen, ikke bare på stadion.

På utstillingen av klær og sportsutstyr produsent ble Bosco tildelt tittelen "New Year of the Year", som tjente som inngang til verdensmarkedet. I dag er produsenten en leverandør av sportsdrakter til medlemmer av de paralympiske og olympiske lagene, og ikke bare russerne, men også ukrainske. I tillegg er varer til sport, hverdag eller uteaktiviteter også tilgjengelige for vanlige forbrukere.

samlinger

Bosco-merkevaren produserer et stort utvalg av kvinners og menns sportswear, både for den varme og kalde sesongen. Produktene presenteres i 3 samlinger, som hver har sine egne egenskaper.

  • Original er den mest populære serien av kostymer laget ikke bare i tradisjonelle røde, hvite og blå farger, men også i lilla, rosa og turkis. Både menns og kvinners produkter, dekorert med påskriften "Russland" presenteres.
  • Aktivt sportstøy designet for aktiv tidsfordriv i frisk luft. Hun er veldig komfortabel og attraktiv. Pakken består av bukser og en jakke eller en syklist med hette.
  • Fashion - en samling av sportsdrakter fra velour, som har et unikt kutt, som understreker verdigheten av figuren. I slike klær er det praktisk å spille sport på gaten eller i treningsstudioet, men det passer også til hverdagsbruk. Produktene er laget i et bredt spekter av farger, og dekorert med emblemet "Russland" på brystet.

materialer

Bosco-merket er kjent for kvalitetsprodukter, som hovedsakelig oppnås ved bruk av naturlige materialer - strikkevarer, bomull, velour, fleece. I tillegg benyttes stoffer av høy kvalitet polyester, polyamid, samt stoffer med tilsetning av elastanfibre. Disse materialene gir suits høy elastisitet, styrke og holdbarhet.De forstyrrer ikke naturlig luftutveksling, og gir full handlefrihet, derfor, under treningen, trives atleter.

Det er lett å ta vare på drakter, de kan vaskes manuelt eller ved hjelp av den automatiske maskinen. Selv med intenst slitasje beholder produktene sin form og fargemetning.

Hvordan velge?

Et bredt spekter av sportsdrakter gir ofte problemer med valg av modell. For å få det mest hensiktsmessige alternativet, er det viktig å bestemme formålet. For eksempel, hvis du planlegger å spille sport i den kule sesongen, bør du gi preferanse til varme produkter, for eksempel bukser og en jakke eller sykkel. For en varm sesong er lett strikk eller bomullsklær, som består av sportsbukser og en jakke, egnet, men det anbefales å legge til en T-skjorte på settet.

Når det gjelder fargespekteret, vil valget avhenge av forbrukerens personlige preferanser. For hverdagsbruk og hyppige treningsøkter, er det bedre å velge mørke farger, fordi De er mer praktiske, og i andre tilfeller lette dragter, inkludert hvite dragter. Før du kjøper det, er det viktig å nøye inspisere varene til ekteskap, samt prøve å forstå hvor praktisk denne eller den modellen av sportsklær vil være.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner