sweatshirts

Olimpka Nike

Olimpka Nike

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Litt historie
 2. modell
 3. Populære farger
 4. Hva skal jeg ha på deg?
 5. Stilig bilder

Litt historie

På 1980-tallet, Nike, et selskap som tidligere spesialiserte seg på produksjon av sko, lanserte sportswear, som går på hyllene ledsaget av slagordet "Just do it".

Ved århundreskiftet blir Nike en av de viktigste aktørene i fotballmarkedet og en produsent av klær og tilbehør til aktive mennesker.

Nå i merkets T-skjorter og støvler, utfører de ledende klubber i EM, og enhver dedikert fotballfan eller bare en kjennemerke av høy kvalitet sportsklær kan kjøpe merkede varer med tikk.

modell

En av de mest populære sportsklærmodellene i casual stil var den olympiske genseren N98, utviklet av Nike-designere, spesielt for det brasilianske nasjonale fotballaget for 1998-mesterskapet. Brasilianerne i finalen ga veien til eiere av verdensmesterskapet i Paris, men bildet av den geniale "Kritikeren" Ronaldo i form med symbolikken til Nike ble øyeblikkelig verdensberømt.

Senere vendte Nike seg til denne modellen. Varemerket lanserte flere linjer av OL N98 - menn, kvinner, for skolebarn, med og uten symboler på fotballklubber og nasjonale lag. Én ting har alltid vært uendret - tradisjonene og ideologien til tegnet for Nike og sports fans rundt om i verdensmodellen N98. På kamper i Torino "Juventus", Moskva "Spartak" og katalansk "Barcelona" kan du alltid se fansen av disse klubbene i olympiske søtsaker av firmaets farger.

Modell N98 var så vellykket at designerne til Nike bestemte seg for ikke å være begrenset til bare fotball. Fans av utendørsaktiviteter i disse konkurransene finnes på basketballbaner og på golfbanene. En rekke farger vil forbløffe ikke bare en kjennetegn for fitness, men kanskje en avantgardeartist. Lyse nyanser av barnemodeller, klassiske, laget i klubbens eller landslagets farger, monofonisk eller malt i hele regnbuens spektrum - det er veldig lett å finne det perfekte alternativet for enhver anledning!

Populære farger

I alt dette mangfoldet har vist seg gjennom årene, du kan til og med si kanoniske farger. Det er seks av dem:

 • svart (i N98-oppstillingen er det olympiske leker med symbolene i Inter Milan, Atletico Madrid og bymennene fra Manchester);
 • blå (det franske landslaget allerede nevnt ovenfor);
 • rødt (Monaco og Spartak Moskva);
 • hvit (lag av Polen, Kroatia og England);
 • svart og hvitt (tysk Salzburg og fransk Paris Saint-Germain);
 • lilla ("Barcelona", selvfølgelig).

Hva skal jeg ha på deg?

Unike Nike Olympics fra Nike ligger i deres allsidighet. Dette er et stilig element av sportsutstyr, og et spektakulært tillegg til ethvert antrekk designet i en ånd av casual eller street fashion, og et godt valg for landsturer. Alt avhenger av den dyktige kombinasjonen av skjorten med resten av garderoben.

For menn kan det være enten jeans eller joggebukse, eller joggesko eller shorts. Jenter vil gå som et bilde av en cheerleader i et dristig skjørt, og mer avslappede variasjoner på temaet street fashion - bukser eller skinnbukser.

Nike Olimpika er lett kombinert med nesten alle ting fra klesskapet til både den inveterate fashionistaen og fotballfanen.

Det er lett å gå til en rekke arrangementer - en vennlig samling i en kafé, premieren til den neste trollmannen, en kamp av favorittlaget ditt eller en forelesning på instituttet, en piknik og til og med en jobb (i mangel av en hard kleskode).

Samtidig vil årstiden ikke alltid være kritisk - fra tidlig vår til sen høst kan Nike olympisk skjorte med rette betraktes som yttertøy.

Stilig bilder

Dette bildet er en balanse på kanten av sporty, elegant og uformell stil. To nyanser av buruzovy og lyse gule er de ideelle partnerne som skygger hverandre. Til tross for at skjorten er et element i sportsklær, er et mykt tekstilskjørt perfekt for henne.

Selv i sportstøy er enkelhet og konsistens verdsatt, noe som viser dette maskuline bildet. Hovedpunktet her er den rike blå fargen på Nike O-shirt. Settet suppleres med bukser med en rolig skygge, ekko på utskriften på skjorten.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner