jakker

Kvinnelig kjolejakke

Kvinnelig kjolejakke

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. Litt historie
  2. Moderne modeller
  3. farge
  4. Tips for å velge
  5. Hva skal jeg ha på deg?
  6. bilder

For moderne mote blir inntrenging av mannlige attributter i den kvinnelige garderoben regelmessig. Det er mange eksempler på dette: ta minst en kjent skjorte eller jakke. En annen opprinnelig mannlig modell som moderne damer med hell har på seg, er en stilig bakfra.

Litt historie

For første gangs frakk, dukket opp i Europa i det 18. århundre. Det var utstyret til det franske militæret, til paraden sammen med det på det tidspunktet, hadde det ikke noe forhold. Men siden offiserer-kavalerne tilhørte den privilegerte klassen og var konstant til stede ved de seremonielle hendelsene, ble dette klærne gradvis omgjort til en festlig. Etterpå ble tailcoat et attributt for tjenestemenn og andre representanter for det høye samfunn. I sin opprinnelige form ble de fremre etasjene i en tailcoat bøyd i livet og festet med knapper.

Interessant, i litteraturen fra 18-19-tallet nevnes disse klærne ganske ofte. Så fortalte klassikerne oss at før kjolejakker ble slitt ikke bare klassisk svart og mørkblå. For eksempel hadde Pierre Bezukhov fra den episke "krigen og freden" en grønn halejakke, og Chichikov fra "Dead Souls" hadde en cowberry outfit.

I damens garderobe flyttet denne modellen i 20-tallet i forrige århundre, og verdien av dette tilhører den legendariske og mystiske Coco Chanel. Vel, som en kultsak, ble tailcoat laget av den berømte skjermstjernen Marlene Dietrich. Måten hun visste på hvordan å arkivere denne tingen, er fortsatt referansen.

Moderne modeller

I dag er en stilig kjolejakke en av modetrendene, en viktig del av ekstravagante bilder. Ulike variasjoner av denne modellen presenteres i de siste samlingene av Chanel og Nina Ricci, Emanuel Ungaro og Rag & Bone. Merkemodeller for kvinner generelt er utformet i klassisk stil - en langstrakt silhuett som passer perfekt til figuren og viser fronten av midjen, en pen vend ned krage, smale kapphaler. Strenge linjer legger vekt på den kvinnelige figurens nåde, og den tydelige synlige maskuliniteten gir en sexy touch til bildet.

Spesielt chic ser kvinners flared haler, under hvilke det er vanlig å ha en lang kjole eller voluminøs skjørt - i en slik duett ser lange lapels spesielt uttrykksfulle ut.

En interessant modell - kjole-kjole, kort foran og har lange haler i ryggen. Noen produkter har en dyp kutt, som skal bære en bluse eller skjorte. Tillegg dette antrekket kan være flørtende sommerfugl.

En annen kvinnelig modell er en kjole dress, hvor lapels kan være foran og bak. Denne tingen avhengig av stoffet og innredningen kan være et daglig eller festlig alternativ.

I et stort utvalg i dag er frakkjakker, som ligner på den klassiske mannlige versjonen. Disse er modeller av en trapesformet silhuett, med en rik krage, innpakningslag. Denne kappen ser veldig elegant ut og passer for rollen som et kveldssett.

Frakker, sømmer fra en rekke materialer, er ikke noe unntak, og ekte lær. Om vinteren vil kvinnen i mote varme kåpen dunjakke. Bak kan det være glatt eller delt inn i lapels. Noen alternativer har gulv med lukt.

Et interessant stykke klær - en jakke i form av en kjolejakke, som vanligvis bæres på jeans og en lang skjorte. En slik modell, laget av tynt materiale, slår visuelt siluetten. En cardigan kan ha en krage, kutt og montering på baksiden.

Kvinnenes vest ser elegant ut som en bakfra.Han har en hvit skjorte, han vil gi deg et festlig utseende, spesielt hvis det er et produkt med skinnende lapels, laget i svart. Du kan bære denne tingen på en naken kropp - du vil se veldig forførende ut.

Komfortabelt klær - jakke i form av en kjolejakke, der ryggen og lenden ikke vil fryse. Legg merke til at en slik ting er ideell for rollen som hjemme slitasje.

Kvinners kjolejakke virker ofte som spesialutstyr for å praktisere ridning. I dette tilfellet er det vanligvis kombinert med bomulls leggings (med strekningsadditiv). Denne drakten vil gi størst mulig komfort i trening og konkurranse.

farge

Hvis de tradisjonelle mannlige modellene er laget i svart eller mørk blå, så er det for de kvinnelige kappene fargeområdet mye rikere. Den snøvit versjonen ser elegant ut. I tillegg vil du ikke se noen i rosa, grønn, blå damehaler.

Se på effektive modeller med kontrasterende detaljer. For eksempel kan en jakke-kjole, laget i dyp burgunderfarge, utfylle en svart nedre krage og samme nyanse av mansjetten på ermene. Svart-hvite versjoner og produkter med knapper av kontrastfarger er alltid originale.

En interessant løsning - modeller med utskrift. Ofte er det et blomsterspor eller blomstersimitasjon.

Tips for å velge

En slik ting som en tailcoat, det er ønskelig å ikke kjøpe i butikken, og enda mer gjennom internett, men å sy til ordre i et bevist studio. Da kan denne tingen gjøre en kvinne veldig stilig.

Det skal bemerkes at dette elegante og komfortable klær ikke er for alle. På grunn av egenskapene til kuttet identifiserer hun alle feilene i kvinnens figur - buk, spinalfeil. Hvis de er for uttalt, er det bedre å skifte oppmerksomhet til en annen type klær.

Hva skal jeg ha på deg?

Når det gjelder kombinasjonen av dameklær med andre ting, oppfordrer designerne i dag å ha på seg en kjolejakke med uformelle klær.

Den er harmonisk kombinert med bukser av forskjellige stilarter: smal og bred, lang og kort, ridebukser og leggings. Noen ganger ser de mest uventede kombinasjonene seg stilig ut: for eksempel med ungdomsskurte jeans eller shorts. Det er bare å ta i betraktning bare ett nøkkelpunkt - ikke ha på deg en jakke med andre ting i den mannlige stilen.

Disse klærne er originale og attraktive i en duett med en feminin kjole eller et skjørt, men her er kompatibiliteten til nyanser og tekstur av stoffer viktig. I motsetning til den klassiske mannlige klesjakken, krever kvinnemodellen ikke det obligatoriske tillegg av en skjorte. Det kan med hell erstatte bluse, topp eller T-skjorte. For å få et stilig og elegant utseende, eksperimentere med tilbehør: hente interessante vesker, belter, skjerf, smykker og smykker.

bilder

Utrolig feminin og sexy halskjortebluse i grå. Høydepunktet av modellen er svart blonderdekor på baksiden. Slike åpningsinnretninger pryder skuldrene (imitasjon skulderstropper) og mansjetter av de korte ermene. Den utsøkte kjolejakken, som, takket være kuttet, legger vekt på den tynne midjen av jenta, kompletterer det svarte minikjørtet med ruffles.

En interessant stilig modell er en skinnformet vest med en vakker nedre krage. Den hvite fargen på produktet legger vekt på den solbrune huden på jenta og går til hårets farge. Ensemblet kompletterer harmonisk den lange svarte T-skjorten og smale gråbukser. En interessant designløsning - Foringen av et vest-jakke er dekorert med en tynn vertikal stripe med uendelig farge.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner