kjoler

Sweatshirt kjole

Sweatshirt kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. modell
  2. Hva skal jeg ha på deg?
  3. Spektakulære bilder

Sweatshirt-kjole er en unik kombinasjon av femininitet og praktisk, det kan tjene som grunnlag for å lage en rekke bilder i hverdags- og sportstil.

modell

Hoodies kjoler kommer i forskjellige lengder. Litt under hofter, mini, til kneet, til anklene, og til og med lengden på gulvet. På noen av dem kan det være utsparinger på sidene eller en kombinasjon av deler av forskjellige lengder. Det er ikke bare enkle kjoler, hoodies, men også rikt dekorert med knapper, broderi, småstein og perler.

Sportsmodeller har en løs baggy cut. De kan ha høye krage eller hetter, lommer. De kan også betraktes som oversize. De klassiske er mer elegante og tettsittende, de har en rund eller v-hals hals, ingen hette og noen ganger pene lommer.

Stylized produkter har funksjonene i sweatshirts, men stilen deres ligner ofte på en vanlig kjole. For eksempel kan en silhuett være tydelig synlig, eller skjørtet slutter ikke med et gummibånd, noe som betyr at det ikke passer til bena.

Den kombinerte stilen på hettejakken er veldig original og noen ganger kan det forveksles med to separate ting, og ikke bare ett stykke. Vi snakker om modeller som visuelt består av flere ting - en beskåret genser og et skjørt som kommer ut fra under den.

Hva skal jeg ha på deg?

Sweatshirt kjole er en uavhengig klesplagg. Noen modeller, for eksempel oversize og short, vil imidlertid se bra ut med jeans og leggings, henholdsvis. Men oftest under kjoler, har hette strømpebukser, både tynn kapron og varm. På sommeren og våren kan du uten ytterligere isolasjon av bena. På toppen av de tettsittende lysmodellene på høsten, kan du trygt bære bomber og skinnjakker.

Sneakers, trenere, joggesko, støvler, støvler med flatsåle, hæl eller plattform passer til disse hettegensere. Noen kan plukke opp sandaler eller til og med sko. Med korte modeller ser det godt ut over kneet støvlene.

Tilbehør bør først hente opp til den generelle stilen. Én ting er tydelig - edelstener og metaller blir ubarmhjertig kombinert med en genserjakke. Det er bedre å ta et valg i retning av enkle smykker. Fra annet tilbehør hatter og skjerf er sokker eller strømper helt tilgjengelige. Vesker kan være både mer sporty og klassiske eller små over skulderen.

Spektakulære bilder

Snarere en kjole, ikke en genser. Slike flerlagsprodukter er originale og mystiske fordi du ved første øyekast ikke forstår nøyaktig hvor mange ting som er på deg.

Den klassiske versjonen av kjolen hoodies. Dette er en komplett del av bøyen, så det eneste du har å gjøre med settet er å velge sko og tilbehør. Et slikt bilde innebærer en forspenning mot komfort, slik at du kan gå hele dagen og ikke bli lei av hælene.

Men den tradisjonelle modellen, men allerede lyse farger og i kombinasjon med sko med hæler eller plattform, er ganske egnet for en kveld med venner.

En kort sweatshirt kjole med høy suede støvler ser spennende og spektakulær ut, fordi det er så vanskelig å forestille seg en kombinasjon av to ting så forskjellige i stil.

Forkortede modeller kan brukes over leggings. Og slik at utseendet ikke virker kjedelig, fortynn det med tilbehør og sko på en høy plattform. Mange er overbevist om at det ikke er akseptabelt å ha på deg kjoler over jeans, men dette gjelder absolutt ikke for oversize hoodies. Det viktigste er å ha jeans som er ganske stramme og ikke konkurrere med kjolen for frihet til å kutte. Stilfulle kjoler, sweatshirts med kutt og asymmetrisk lengde krever ikke nesten alle tillegg. Velg de riktige skoene og alle øynene vil være på deg.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner