Klesstiler og modeller

Stilene, modellene og typer kjoler som skjuler magen

Stilene, modellene og typer kjoler som skjuler magen

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvor lenge skal jeg foretrekke: lang, midi eller kort?
 2. Hvilke farger passer bedre?
 3. Litt om vevene
 4. Hvilken farge visuelt korrigerer formen?
 5. Trim verdi
 6. Hvilke tilbehør skal du hente?
 7. Tips: skjul magen og sidene

Kjole - dette er de beste klærne til en jente, fordi bare i det kan du føle deg virkelig attraktiv og ønskelig. Men dessverre, mange jenter nekter dette antrekket på grunn av tegnfeil. En av de vanligste problemene er en fremspringende mage. Utseendet av "mage" er ikke alltid feilen til jenta. Det kan vises ikke bare på grunn av feil diett og forsømmelse av sport, men også på grunn av fødsel eller sykdom. I et forsøk på å skjule en utstående mage, bruker jenter vanligvis to radikale måter: enten bærer de hover for å skjule sin figur, eller de trekker seg i tette klær, og håper at de visuelt vil gjøre dem slankere.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de eksisterende stilene av fasjonable kjoler som gjemmer magen. Du vil lære at selv med en ikke-ideell figur har du råd til vakre og stilige klær.

Hvor lenge skal jeg foretrekke: lang, midi eller kort?

Lange kjoler

Visuelt trekke figuren, så de er flotte for å skjule magen.

Denne egenskapen av kjoler i gulvet er imidlertid ikke gyldig for jenter med svært liten vekst. "Thumbelina" lang kjole gjør den enda lavere. Derfor, hvis du behandler miniatyr jenter, er det bedre å nekte ham.

Middels lengde kjoler

Midi lengde kjoler er egnet for et bredt utvalg av kroppstyper. Dette er det beste alternativet for de som ønsker å skjule en utstående mage.

Et skjørt av middels lengde gir forførende bena, samtidig som det skjuler alle problemområder i kroppen.

Korte kjoler

Dette er det farligste området for jenter som er sjenert av magen. Mini-skjørtet, spesielt hvis det dekker hoftene, deler horisonten horisontalt på stedet der dette ikke er nødvendig i det hele tatt. Velg løse stiler som ikke vil aksentere magen din. En flared skjørt med smale hofter er også egnet.

For å unngå feil, er det bedre å overgi ultrashort kjoler helt, etter å ha bestemt seg for den maksimalt tillatte lengden for en håndflate over kneet.

Hvilke farger passer bedre?

Fargen for kjolen du trenger å velge den som passer deg. Det er veldig viktig å huske, så mange jenter, å vite at mørke farger visuelt lager en slankere person, mzbegat i sin garderobe med lyse farger. Hvis du har et svart og grått fargeskjema, kan du selvfølgelig korrigere figuren, men stadig kle seg i mørke farger, det er lett å glemme de andre fordelene ved utseendet ditt.

Fersk hudfarge, vakker nyanse av øynene, uvanlig hårfarge - alt dette kan understrekes ved hjelp av en kjole med riktig fargestoffer. Derfor må lyse, rike eller delikate pastellfarger være i garderoben din.

Kjole med sidepaneler, kontrasterende i farge, smalker visuelt figuren - jenter med mage bør definitivt se på denne stilen. Hvis du liker kjoler med en utskrift, så velg mønstre av vertikal orientering - en slik tegning "trekker" figuren.

Litt om vevene

Hvis det er en utstående mage, bør tettsittende vev unngås. Kast kles fra tynn strikkevarer eller elastisk guipure. Disse materialene vil ikke bare understreke alle eksisterende flekker, men også legge til nye.Hvis du liker openwork stoffer, velger du modeller av kjoler med guipure ermer eller et decollete område, men la problemområder være dekket med et mer tett materiale.

Også, bør du ta vare på glatte stoffer, da den skinnende overflaten virker mer enn den egentlig er. Derfor skal silke og satin kjoler også legges til side. Så, ditt valg er tykt, matt stoff som bomull, lin, velour, crepe-chiffon, batis, etc.

Hvilken farge visuelt korrigerer formen?

Ikke bare lengden på kjolen, men også fargen sin kan visuelt justere formen. Hele fargepaletten er delt inn i to deler: den ene inneholder varme nyanser, og den andre kalde. Samtidig kan en farge i spekteret ha både varme og kalde toner. Kald nyanser har en tendens til å visuelt gjøre avstanden til objektet mer, og varme nyanser, tvert imot, reduserer det. Derfor, for å skape en illusjon av volumreduksjon, må du velge klær i et kaldt område.

Å lære å skille mellom kalde og varme toner er veldig enkelt. Den varmeste fargen på fargepaletten er oransje, og den kaldeste er lilla. Se nøye på fargeviften: den delen som ligger nærmere oransje er varm, og den som er nærmere fiolett er kald.

Trim verdi

Den første funksjonen til å etterbehandle stoffet er dekorativt. Men hvis du trenger å skjule abdomenes nærhet, blir etterbehandling gitt større betydning fordi det skifter oppmerksomheten fra figuren til antrekket. Det finnes mange forskjellige typer kjoleutsmykning: draperi, blonderinnsatser, broderi, appliqué og frynser - du kan fremdeles liste dem i svært lang tid. For å fullføre spill på hånden, unngå horisontale linjer og lite mønster. Vertikal dekorativ søm eller broderi, drapering, fallende fra topp til bunn - disse er de mest effektive metodene for visuell korreksjon av figuren.

Hvilke tilbehør skal du hente?

Tilbehør - dette er en annen trofast assistent i kampen mot den utstående magen. Akkurat som mål er de designet for å avlede oppmerksomhet. Det er flere alternativer for bruk av tilbehør for å maskere denne feilen:

 • Ting som lager vertikale linjer, for eksempel lange nakkekopper eller kjeder.
 • Lyse ting som skaper aksenter på de riktige stedene, for eksempel store brosjer eller kunstige blomster (bare ikke fest dem til taljen - det er bedre å velge en dekkete sone for dette)
 • Bruk en rekke stropper. Store stropper, korsetter skal plasseres direkte i livet og tynn - litt høyere og slitt med romslige kjoler med fritt kutt.

Tips: skjul magen og sidene

 • Korrigerende undertøy - Dette er en ting som damer med et problem med midjen skal bli slitt, om ikke hver dag, så i det minste når du trenger å se ditt beste ut. Waistcloth er av forskjellige typer - skille mellom topp og bunn, eller en solid modell som ligner en jumpsuit.
 • Utvikle riktig holdning: så snart vi begynner å slakke, slapper abdominale muskler øyeblikkelig og magen "faller ut". Prøv å lene på ryggraden når du går: da strammer magen automatisk og du ser slankere ut.
 • Vær oppmerksom på fordelene med figuren din, og dens mangler vil bli mindre synlige. Hva liker du mest om deg selv? Kanskje dette er et fantastisk bryst, og kanskje en vakker rygg eller slanke ben. Det du er stolt av, er det nødvendig å understreke ved hjelp av riktig valgt stil av kjole.
kommentarer
 1. Helena
  29.01.2016

  Jeg har en utstående mage.Jeg pleier å velge kjoler med høy midje.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner