Farger av kjoler

Hva skal du ha med en hvit kjole og hva tilbehør skal du velge?

Hva skal du ha med en hvit kjole og hva tilbehør skal du velge?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Hvit og svart
  2. Hvit og blå
  3. Lacy
  4. lenge
  5. kort
  6. Hvilke tights å bære
  7. Sko og andre sko
  8. Tilbehør og håndvesker
  9. yttertøy

Alle av oss har en hvit kjole forbundet med en romantisk og enkel måte. Det har lenge tatt en fast posisjon på verdens catwalks og blir en sterk konkurrent til den lille svarte kjole.

Hvit og svart

Monokrom kjole - konsistent, streng og alltid aktuell. Ikke vær redd for å leke med farge. En regnbuens skjerf eller røde sko er et flott alternativ for dette antrekket.

Nøytrale farger svart og hvitt er lett kombinert med resten av nyanser som er til stede i garderoben din. For å skape et klassisk og stramt utseende, vil tilbehør i hvite eller svarte farger hjelpe deg. For eksempel en brosje, perler av perler og et svart lærbelte.

Et lyst bilde kan enkelt og veldig vellykket opprettes ved hjelp av pastelltoner - blekrosa, himmelske, mynte og lyse gule nyanser vil være veldig friske og lyse kombinert med din sort og hvite kjole.

Hvit og blå

En blå kjole i hvite erter, i et bur eller abstraksjon, vil gi deg et romantisk, forsiktig og lett utseende.

Du kan fortynne den med perler eller et perle armbånd. Det viktigste at tilbehørene var enkle.

Sandaler på en jevn hæl med en mild fersken eller gul nyanse vil perfekt nærme seg en sommerkjole i en strimmel.

De glade eierne av kjolen i hvite og blå striper er veldig heldige. Med det kan du enkelt lage et marint sommerbilde. Det vil bli harmonisk kombinert med tilbehør laget av tre og skjell.

Og hvis du vil skape et mer kveldsutseende, vær så snill å bære svarte, hvite eller lyse terrakottasko under en hvit og blå kjole.

Lacy

Spesiell oppmerksomhet er gitt en hvit blonder kjole. I flere årstider på rad fortsetter den hvite blonder å vinne hjertene til den vakre halvdelen av menneskeheten.

Det er nok å legge til en denim jakke eller frakk til bildet, sko med stabile hæler og en pose med en frynse - ditt daglige og kvelden bilde er fullført.

Når det gjelder smykker, begrens deg selv med perler eller øredobber for å matche kjolen.

Det er mulig å understreke hvitheten og skjønnheten i blonder med et gyldent belte.

Det er verdt å merke seg at en hvit blonderkjole går veldig bra med lyse sko. Og hvis du legger til dem en svart eller mørk brun jakke, får du et utmerket festpakke.

lenge

En lang hvit kjole ser luksuriøst ut og passer uten tvil til festlige anledninger. Hvis du trenger et mer uformelt utseende, vær så snill å kjøpe en hvit lang solskinn med fri passform. Den kan lett kombineres med denim og skinnjakker.

Du vil skape et mer høytidelig bilde ved å legge sølv- og gullarmbånd, kjeder og ringer. Men ikke velg frilly dekorasjoner, velg beskjeden og konsis.

Når det gjelder sko, vil hvite eller beige sandaler og sko og en sølv eller hvit clutch falle i veien.

kort

Hva skal jeg ha på en kort hvit kjole? Dette spørsmålet bekymrer mange av oss. For en dagstur i parken, bruk en hvit kjole i kombinasjon med lyse belter, sjaler og vesker.

Hvis du bestemmer deg for å ha den på jobb, er toppen bedre å ha på seg en svart jakke eller jakke og de samme fargeskoene. Posen i dette tilfellet kan være både lyse og nøytrale farger.

For et festlig uttak er det bedre å fortynne bildet med en gull- eller sølvkobling, og velg sko med beige eller lys karamellfarge. Legg vekt på midjen, bedre tynn stropp, som passer i fargene på skoene.

Hvilke tights å bære

Det er veldig viktig å velge riktig strømpebukse eller strømper for en hvit kjole. De bør være en nøytral nyanse for å matche skoen. I intet tilfelle kan ikke kombineres hvite strømpebukser med svarte sko.

Den klassiske kombinasjonen av hvit kjole med strømpebukser av beige, solide og lette kaffeskoer vil alltid være relevant.

For et lysere bilde kan du velge strømpebukser av mettede farger.

Sko og andre sko

Med en løs hvit skjortekjole kan du bære massive støvler, med varme strikkede kjoler og ankel støvler, og med sommer hvite kjoler kan du trygt bære pumper, kile sandaler og til og med mokasiner.

I dette tilfellet er de klassiske fargene på skoene svarte, grå og beige. For et uformelt utseende kan du kombinere svarte sko, en svart stropp og en liten veske med samme nyanse.

Av de lyse nyanser er rød, rosa, himmel, lysegul sko perfekt.

Tilbehør og håndvesker

For en lys hvit kjole vil den perfekte vennen være en liten clutch på en kjede. Det er ideelt hvis det vil skille seg ut mot bakgrunnen av en hvit kjole på grunn av en lys skygge.

Spesielt fordelaktig vil se rødt ut. Men i dette tilfellet bør du utelukke noen massive dekorasjoner, ellers ser du overbelastet og smakløst ut.

Også under den hvite kjole passer og voluminøse poser.

Det beste alternativet vil være tynne armbånd, øredobber og stropper. Hvis du foretrekker større smykker, vil perler og ringer med naturstein bli hjertelig velkommen.

Skjerf, hatter og belter kan også være et utmerket supplement til utseendet ditt.

yttertøy

Hvis det er kult utenfor vinduet og tiden på året tillater ikke å gå i en kjole, så kan du enkelt velge toppen av kjole.

På høsten og våren kan du bære en kort skinnjakke med en frodig hvit kjole. En langstrakt mørk skinnjakke eller jakke vil passe på den lange og monterte kjole. Et utmerket alternativ ville være en langstrakt vest.

Om vinteren kan du ha på seg en pelsfodret dunjakke, en lang kapp eller pelsjakke. Hvis kjolen er av middels lengde, er det ønskelig at pelsjakken er knelengde.

Alle vet at i klærne til hver jente skal være en liten svart kjole. Men i dag kan vi med full tillit si at en hvit kjole skal henge ved siden av den lille svarte kjole. Ta med all fantasi, eksperimentere med farger, gjenopplive deg selv og du vil alltid være uimotståelig!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner