Klesstiler og modeller

Hva skal jeg ha med en lang kjole?

Hva skal jeg ha med en lang kjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvilke sko skal du ha på deg?
 2. Hvilken yttertøy å ha på seg
 3. Valg av tilbehør
 4. Hva å ha på vinteren
 5. Hva skal jeg ha på høsten
 6. Hva å ha på seg om sommeren
 7. Hva skal jeg ha på våren

Lange kjoler går til nesten alle, det viktigste er å velge en stil som passer til din type figur. Det vil gjøre deg visuelt slankere og høyere, strekke silhuetten, hjelpe deg med å skille seg ut i mengden. Hvis du allerede har funnet din lange kjole, er det viktig for deg å lære hvordan du skal bruke den riktig og vite hva du skal kombinere med. Da vil du definitivt være den mest overbevisende!

Hvilke sko skal du ha på deg?

Kanskje du har vært i en situasjon der feil sko kunne ødelegge hele nøye utvalgte bildet. For å unngå denne situasjonen må du nøye vurdere valget. Avhengig av årstiden er det enormt!

I ballettsko komfortable og komfortable, de er gode for vår og sommer turer. Du kan velge en modell for å matche kjole eller spille på kontrast.

Sandaler er populære om sommeren. Best av alt, hvis det er en modell i etnisk stil, dekorert med forskjellige stropper.

Velge sandaler eller sko med hæl, vær oppmerksom på at hvis kjolen er veldig lang, slik at skoene gjemmer seg under hodet, kan du bli skadet ved å fange en hæl på bunnen av kjolen. Et slikt bilde krever konsentrasjon og nøyaktighet.

Hvis du liker plattformen, velg en elegant modell av sandaler eller sko som ikke veier ned bildet.

Den riktige modellen av ankel støvler vil gjøre bildet stilig og sofistikert. Kjole skal ende i ankelen for å vise sko i all sin herlighet.

For et grunge utseende, velg massiv biker eller rocker støvler med snørebånd, kjeder og nagler. Du kan spille på kontrasten, iført den med en naken kjole i linnestil.

Hvilken yttertøy å ha på seg

Du kan ha en lang kjole når som helst på året, hvis du velger det riktige yttertøyet. Med modeller kan du enkelt eksperimentere.

Kort jakke eller jakke. Velg en jakke fra tett strukturert stoff: tweed, drape, ull. Det kan suppleres med en pels krage eller en boa som hindrer deg i å fryse. En jakke av lett naturlig stoff er det perfekte sommeralternativet.

Coat. Hvis du ikke er høy, velg en forkortet modell. Høye jenter passer til midten av låret stil. Frakk skal være en klassisk kutt, med en rett eller montert silhuett.

Skinnjakke. Hvis du foretrekker et bilde i stil med "grunge", kan du ikke uten en skinnjakke.

Men du kan velge skinnjakker i pastell nyanser - hvit, lyseblå eller rosa, og kombinere med søte romantiske kjoler og støvler med hæler.

Cardigan. Kast den lange jakken til fordel for en kortere, montert modell. En langstrakt cardigan med et belte vil se bra ut på tynne jenter sammen med en tettsittende kjole.

Fur vest vil være et utmerket tillegg til kjolen i offseason, eller kan tjene som vinter alternativ for avtoledi.

Fur jakke eller pels cape - et flott alternativ for publisering.

Valg av tilbehør

Tilbehør gjør bildet komplett og stilig:

 1. Belt. Det vil bidra til å skape en aksent i midjeområdet eller skifte vekt, og vektlegger figuren gunstig.
 2. Hat. Siden nå er hatter i mote, vil det være et flott tillegg til bildet når som helst på året.
 3. Et skjerf om vinteren eller et lett skjerf i lavsesongen
 4. Smykker: smykker på lange tynne kjeder, tynne ringer på phalanxes, kjede i etnisk stil og massive øredobber.

Hva å ha på vinteren

I en lang strikket kjole blir du varm og koselig, selv om vinteren.Kombiner den med et pelsjakke eller en varm ullbekledning. Det kan være en forkortet modell eller på gulvet, som kjolen selv. Perfekt monterte pelsvester med belte og uten, eller oppvarmet skinnjakke.

Når det gjelder sko, om vinteren bør du velge lave sko eller halve støvler på en massiv plattform. De vil ikke la deg fryse, samtidig som de lar dem se stilig og attraktiv.

Hva skal jeg ha på høsten

I offseasonen, bruk en lang kjole med en skinnjakke og dine favoritt ankel støvler. Dette er et stilig og komplett bilde som ikke må suppleres. Hvis det er varmt ute, kan du erstatte jakken din med en jakke eller en jakke.

En voluminøs lang genser over en kjole er den rette mote løsningen. Jenter med en god figur kan ha på seg en beskåret genser som ikke ser mindre stilig ut.

Hva å ha på seg om sommeren

På sommeren skal du bære den med sandaler eller flate sandaler. Å gå ut, du kan plukke opp sandaler med høye hæler.

Den lakoniske stilen til kjole, jo flere tilbehør har du råd til: et belte, motesmykker, solbriller. På ettermiddagen velger du en voluminøs pose med mykt skinn eller tekstiler, og om kvelden gir du preferanse til en clutchpose eller en pose på et belte, som nå er utrolig relevant!

Hva skal jeg ha på våren

På våren vil du ha frihet og brukervennlighet, slik at du trygt kan utfylle en lang kjole med en lysforkortet trenchcoat og ankel støvler med hæler. Dette er et klassisk utseende som aldri vil gå ut av stil.

Hvis du vil ha litt opprørskhet, bruk en militær jakke og rocker støvler. For å få et bilde til å være interessant, bruk dem med en luftig kjole med en blomsterkvalitet.

Husk at mye avhenger av stilen og stilen på kjolen. Men det er ikke alltid nødvendig å følge visse rammebetingelser, en liten eklektisisme gjør aldri vondt når man lager et stilig, originalt bilde. Eksperiment, bland, lag og vær alltid på topp!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner