Kled stoff

Hva skal jeg ha på denim kjole?

Hva skal jeg ha på denim kjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hva å bære med en skjorte kjole
 2. Kjole sundress
 3. kort
 4. lenge
 5. Hvilke sko skal du ha på deg?
 6. tilbehør

Denim ting går aldri ut av mote, og denne sesongen er de også utrolig populære. Dette gjelder spesielt denim kjole, som finnes i skapet av hver kvinne av mote. Hvis du også har fylt opp garderoben din med denne fantastiske tingen, er det viktig å lære å bære og matche det ordentlig. Med en dyktig tilnærming, kan du bruke en denim kjole som en grunnleggende ting, du kan lage mange interessante bilder.

Hva å bære med en skjorte kjole

Skjortekjole er helt universell. Den kan brukes som grunnlag for et hverdagsbilde, eller dyktig slått opp for en kveld ute. Det viktigste er å velge en god stil for din type figur. Heldigvis tilbyr markedet i dag et bredt utvalg av modeller for enhver smak.

Valg av tilbehør vil avhenge av din valgte modell:

 1. En frisørskjorte vil gå bra med sko med massive hæler eller flate sko. Som dagstilbehør kan du bruke en bulkpose. Båter og en stilig clutch dress for en kveld ute. I dette tilfellet er det bedre å understreke midjen med et tynt belte, noe som vil gjøre bildet mer raffinert.
 2. Den monterte kjole kan trygt brukes med høye hæler og en liten pen veske. Hvis du ikke er tilhenger av tappene, bruk den med pene fliser eller flate sko.
 3. En kort skjorte-kjole vil spille riktig med tette strømpebukse, sko med massive hæler og en pose over skulderen.
 4. Kjole skjorte til gulvet skal bæres med høye hæler. På dagtid kan disse være tykkhælede ankel støvler, og om kvelden elegante båter.

Kjole sundress

Hvis du foretrekker en sundress med en tettsittende kroppsdel, kan du trygt kombinere den med noen sommersko, komplementere lyse sommerposer og brede hatter. Dette er et selvstendig antrekk som ikke trenger ekstra klær.

Men hvis du kjøpte en kjole, så er du mer heldig, fordi du kan kombinere den med forskjellige bluser, topper, skjorter og gensere, hver gang du får et nytt utseende.

 1. Beskjære toppen. Nå er disse toppene på mote, men ikke alle jenter er klare til å vise alle magen hennes. I dette tilfellet vil den bli dekket med overalls, mens du vil se vakker og stilig ut.
 2. T-skjorte eller t-skjorte. En klassisk kombinasjon som alltid vil være populær. Velg lys, og bedre hvite t-skjorter som vil legge til din lette.
 3. Skjorte. Skjorten kan velges monofonisk, med blomsterkort eller i et bur, avhengig av stilen din. Hvis været tillater det, rull opp ermene for å gjøre bildet mer uformelt og naturlig.

kort

En kort denim kjole er perfekt for jenter med en god figur. Det kan suppleres med skinn og ruskind tilbehør, sistnevnte er nå spesielt relevant.

I offseasonen kan en denim kjole brukes med en jakke, en kort jakke skjorte vil være et godt alternativ.

Siden denne sesongen i totalt sett denim-mote, kan du legge til en denimpose til kjole. Tekstil shoppere med floral print vil se bra ut. Og for kvelden ute, ta en skinnkontrastkobling, som vil være et lyst komplement til bildet.

Med en kort denim kjole, vil noen sko se bra ut. På dagtid kan det være joggesko, sneakers, slip-ons, ballettflater, sandaler, og om kvelden elegante sko eller høyhælte sandaler.

Pass på å bruke en rekke tilbehør: solbriller, skjerf og skjerf, anheng og armbånd, belter.

lenge

Avhengig av stilen din, er en lang denim kjole egnet for hver dag og for publisering. Som et tilfeldig alternativ, kan du velge en kjole med et enkelt kutt med senkede skuldre eller en montert modell med lange ermer. Bruk denne kjole med behagelige sandaler på en flatsål, og komplementere tilbehøret i etnisk stil.

Hvis du velger en lang denim kjole for en kveld ute, bruk høyhælte sandaler. Som smykker, velg anheng på en tynn kjede og tynne armbånd.

Hvilke sko skal du ha på deg?

Denim kjolen av klassisk kutt kan enkelt settes på jobb på kontoret. Dette betyr at elegante sko vil være et flott tillegg til kjolen. For en kjole kan du velge et tonisk belte i skoens tone slik at antikken ser mer harmonisk ut.

Kjolen til et fritt kutt er vanligvis godt kombinert med grove sko. De kan være på en tykk hæl, en plattform eller på en flat massiv såle.

Nesten enhver denim kjole ser bra ut med flettet sandaler eller sandaler. De kan være både hælte og uten.

Hvis du er en modig jente som følger mote trender, prøv å bære en denim kjole med gladiator støvler.

Komfortable ballettflater, treningssko eller sneakers er perfekte for hver dag. I den kalde årstiden vil det være mulig å hente stilige støvler eller støvler til kjolen. Modellen kan være laget av lær eller ruskind, men glatt lakk bør unngås.

Når det gjelder fargespekteret, vil alle nyanser av brun se bra ut, også grå, blå eller burgunderfarge vil gjøre. Legg igjen dine svarte sko til andre antrekk.

tilbehør

Enhver denim klær er i harmoni med sjal og skjerf. Hvis det er varmt ute, velg et skjerf laget av gass eller presset chiffong.

Med en denim kjole ser en bandana rundt halsen bra ut, som med all sin utseende minner om den fjerne cowboyen forbi denim.

Slike typer poser passer til nesten hvilken som helst denim kjole:

 • lite lær eller stoff ryggsekk;
 • skulderveske med lang stropp;
 • denimpose med frynse, applique, tekstilinnlegg;
 • bag-shopper tekstiler;
 • pose med myk suede.

Med en denim kjole ser vevde bånd godt ut, tynne lange stropper som belter midjen flere ganger og frynsede taubelter.

Hvis du har på deg en denim kjole minst én gang, vil du elske det for alltid. Det er personifisering av lyshet og frihet, og det er hvordan hver jente føler seg selv. Når du ikke vet hva du skal ha på, velg en denim kjole, for nå vet du hvordan du skal bruke den ordentlig.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner