Kled stoff

Hva skal du ha med en lærkjole og hva tilbehør skal du velge?

Hva skal du ha med en lærkjole og hva tilbehør skal du velge?

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. svart
 2. lyse
 3. rød
 4. brun
 5. beige
 6. Med ermer
 7. uten ermer
 8. Med innlegg
 9. For hver dag
 10. kveld
 11. Til kontoret
 12. sko
 13. tilbehør

Nesten hver kvinne har et ønske om å ha på seg en skinnekjole en dag, er en slik antrekk ansett som veldig sexy, og gir ekstravaganse til kvinnens mote. I en luksuriøs kjole kan du gå til nyttårsfest, et forretningsmøte eller en bursdag, og i lys av kveldslampene vil en slik kjole se fantastisk ut.

svart

For å kombinere og kombinere en svart lærkjole med andre ting, bør du dyktig få et harmonisk og komplett bilde. Derfor plukk opp tilbehør og klær til en kjole laget av lær, ikke overbelast bildet, men observer moderasjon ved å kaste ut unødvendige detaljer.

For å lage et kveldsutseende, er det best å velge en skinnekobling eller en liten veske laget av høykvalitets tekstiler. Det mest vinnende alternativet vil være en clutch, som ideelt sett kombineres i fargen med kjolen.

Hvis en kjole med dekorative elementer, for eksempel paljetter eller rhinestones, er det bedre å velge en koblingspose uten smykker som passer, for ellers vil bildet bli overmettet.

En kveldskjole med åpen topp kan alltid suppleres med en bolero, det viktigste er at blusen skal være monotont og ikke-påtrengende. Her bør du også gi preferanse til blusen, der det ikke finnes mønstre eller utskrifter.

lyse

For hverdagen, til tross for fangst og lysstyrke av en kort kjole av lær, er det svært egnet.

For å skape det riktige bildet, bør du forlate skoene med høye hæler og i stedet foretrekker skinn tøfler eller ballettflater.

rød

Den røde kjole ble opprinnelig opprettet for kveldsfesten, og i et slikt toalett vil enhver fashionista se fantastisk ut og til og med eksplosiv.

Rød farge er knyttet til brannflammen, slik at klærens lysstyrke alltid kan slokkes og fortynnes med svarte eller beige sko og beskjeden sminke.

Men med et lukket rødt antrekk kan du skape et stilig bilde med tillegg av leppestift og røde sko.

brun

Brun skinn kjoler er perfekt kombinert med hvite jakker, cardigans og diverse tilbehør. Ensemblet kan suppleres med et belte i tone med kjolen.

beige

Dette antrekket er komplett motsatt av svart skinnekjole. Fordi denne modellen med en slanky kutt vil se forsiktig og romantisk.

En beige lærkjole passer perfekt med en lettkobling på en kjede, det er bedre å velge grasiøse stilett sandaler fra sko.

Med ermer

Kjole med lær ermer må bare ha. Det vil være ideelt for en feiring eller hverdag, foruten det er veldig praktisk.

Dette toalettet kan kombineres med gule eller røde sko, med hvite og svarte båter eller med svarte suede ankel støvler med en liten hæl, og fra oven, for eksempel, ta på en langstrakt veske eller velg en pels cape.

Du kan legge til forskjellige tilbehør til et luksuriøst toalett, bare dekorasjoner bør ikke være for massive.

uten ermer

Modellen av en lærkjole uten ermer kan være voluminøs, løs, flakket eller montert.

Hvis kjole er kort, så gi opp de store posene til fordel for små og kontrasterende.

På sommeren kombineres korte kjoler med sølv, røde nyanser eller lilla sko uten hæl eller stilett.

I kaldt vær, bruk suede støvler og støvler med en tykk hæl.

Du kan sette et frakk eller annet yttertøy på skuldrene.

Med innlegg

Generelt bør tilbehør til kjoler laget av lær alltid velges ut fra det spesifikke tilfellet. For eksempel, hvis du lager et uformelt utseende, bør tilbehør overlappe modellens kjede, som har skinninnsatser i farge og i ingen tilfelle skiller seg ut fra den generelle bakgrunnen til kjolen. Denne teknikken vil tillate deg å lage milde beskjedne bilder.

For hver dag

Hvis du velger en kjole laget av lær for hverdagsbruk, så er det best å velge en komfortabel modell som gjør at du føler deg komfortabel hele dagen.

kveld

For en kvelden feiring til en slik kjole, er det best å velge smykker og tilbehør som preges av tilstedeværelsen av sølv og gull elementer.

Gull i kombinasjon med lær har lenge vært kjent for å perfekt skape et stilig og sofistikert utseende.

Til kontoret

For å lage et klassisk utseende, kan du legge til delikate eller strenge lakksko til kjole, dette alternativet er ideelt for hverdagslige kontostil. Forresten, for å supplere et slikt antrekk med noen dekorasjoner eller tilbehør, er det ikke nødvendig, siden selve bildet er selvforsynt.

sko

Hvis vi snakker om en mørk kjole, er det ikke nødvendig å følge reglene i en enkelt farge. Tvert imot er det bedre å velge lyse sko av grønn, rød, blå.

tilbehør

Når du velger smykker, bør du huske at du må følge målene. Forresten vil det mest ideelle alternativet være regelen for to dekorasjoner.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner