Farger av kjoler

Hva skal jeg ha på rød kjole?

Hva skal jeg ha på rød kjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. case
  2. I den røde cellen
  3. kort
  4. Lang og midi
  5. Mote kombinasjoner
  6. Hvilke tights å bære
  7. Hvilke sko skal du ha på deg?
  8. tilbehør

Rød farge går aldri ut av mote, det er en vinn-vinn i nesten alle situasjoner. I rød kjole Du vil se spektakulær, stilig og garantert å være i sentrum av mannlig oppmerksomhet, uansett hvor du er.

Husk, rødt er for alle, det viktigste er å finne riktig nyanse og stil på kjole. Og hvis du legger til riktig tilbehør og et godt smil, vil det være umulig å se bort fra deg!

case

Kappe kjole passer jenter med hvilken som helst form, den slims, trekker ut silhouetten og gjør bildet mer subtilt. I det ser du veldig imponerende ut!

Hvis du har noen feil, vil de bidra til å gjemme de dekorative elementene på kjole, folder, drap og andre typer finish.

Prøv å velge en kjole som ikke er overbelastet med detaljer, så du kan velge en ny sko og tilbehør for det hver gang, avhengig av anledningen.

Når det gjelder sko, ville den beste løsningen være svarte eller nakenbåter, som visuelt lengre beinet. Om sommeren kan du bruke sandaler med høye hæler.

I den røde cellen

Kjoler i et bur ikke gå ut av mote for mange årstider på rad. Det er et utrolig antall figurer, størrelser og farger i rutet mønster. Det er disse nyansene, som kjolenes stil, som påvirker valg av sko og tilbehør.

Selvfølgelig er det universelle modeller som kan brukes med både klassisk og sportslig eller vanlig casual sko.

Kjole i et bur ville være hensiktsmessig i enhver situasjon. I den varme årstiden vil en ideell skjorte-kjole som kan brukes med sandaler, en lue og en liten veske være ideell.

I en strengere A-line kjole kan du gå på jobb, komplementere den med båter og lakoniske tilbehør. Dette kan være et armbånd eller små øredobber. Du kan bære en vanlig jakke på toppen.

Bytte tappene på lette sneakers og kaste en lys denimjakke på toppen, få en flott by å se etter hver dag. Hvis gaten blir veldig kul, med en rutete kjole, vil en skinnjakke og tette svarte strømpebukser se bra ut.

kort

I motsetning til populær tro kan en kort rød kjole bli brukt ikke bare på fest, men også på romantisk informasjon eller til og med på jobben, hvis lengden ikke går utover den deklarerte kleskoden.

I alle fall bør den ikke overskrides av tilbehør, fordi den røde kjolen allerede er hoveddelen av bildet. I en arbeidsatmosfære ser nøytrale mørke nyanser best ut: svart, marineblå og brun.

Hvis du går til en fest, legg det med vakre dekorasjoner, en pels bolero, spektakulære sko eller sandaler på stilett og en pen koppling.

En kort kjole kan legges inn i et uformelt utseende. Kompliment det med en lue, hår dressing, svarte strømpebukser, en liten pose på en lang stropp og solbriller. Fra smykker plukke opp et kort halsbånd og noen armbånd.

De perfekte skoene for hver dag er ballettsko, sneakers eller slip-ons.

Lang og midi

Sett på en lang rød kjole, vær forberedt på at all oppmerksomhet fra andre blir nittet på deg. Vær derfor forsiktig når du velger tilbehør. Den overflod av smykker vil gjøre bildet overbelastet og vulgært. Nok et par smykker og en liten veske.

Velge sko, fokus på adressekoden til hendelsen som du drar. Hvis det er en kveld ute, bør du ha på seg sko eller sandaler med en nøytral hæl. For uformelle arrangementer kan du plukke opp sko med lav hastighet, egnede sandaler eller pumper uten hæl.

Mote kombinasjoner

I år kunne du se mange røde kjoler på catwalk. Derfor vil denne fashionista være vanskelig å gjøre uten han.

Hvis vi snakker om fasjonable fargekombinasjoner, kan den være hvit, svart, grønn, blå, grå, gul. Men du bør være veldig forsiktig når du velger lyse farger, hvis du har upåklagelig smak, er det bedre å velge nøytrale farger.

Designere og designere ringer oss til dette, dømmer etter hva vi kan se på landingsbaner: et minimum av smykker og tilbehør, nøytrale sko.

Røde kjoler vil være spesielt populære neste høst og vinter, men om sommeren vil de bli høydepunktet i garderoben din.

Den perfekte løsningen er en rød chiffongkjole med en polka-dot-utskrift eller en silkekjole med blonder i linnestil. Sist sesong er denne sesongen universell: Bruk den til å fungere med jakke og båter, ha på deg en kjole med sandaler og massive dekorasjoner å gå ut. Disse skal være ringer og et par armbånd eller et stort kjede.

Hvis du vil fjerne et snev av luksus fra ham å ha på hver dag, sett på en hvit t-skjorte og legg til komfortable joggesko. Når det er kult ute, kan du kaste på en denimjakke eller en skinnjakke.

Når det gjelder sminke, blinker øynene inn i bakgrunnen, må de være helt nøytrale. Fokuser på feilfri hudtone, perfekte øyenbryn og lyse lepper. Til den røde kjole vil de være hjertelig velkommen!

Hvilke tights å bære

Siden begynnelsen av høsten blir røde kjoler spesielt relevante, de må sikkert plukke opp strømpebukser. De må være solide, gjennomsiktige eller svarte. For hver dag vil tette strømpebukser eller leggings gjøre, og tynne strømper vil være passende for publisering.

Jenter med veldig slanke ben kan ta en sjanse og ha på seg hvite strømpebukser. I dette tilfellet må skoene være svarte, ikke hvite, ellers risikerer du å se latterlig ut.

Hvilke sko skal du ha på deg?

Den ubestridelige klassikeren er en rød kjole og svarte sko. Denne kombinasjonen forblir alltid en vinn-vinn, men det er bedre å behandle det som en reserveplan, fordi det raskt kan bli kjedelig. Derfor kan sko være nøtt, farget eller sølv. En forutsetning - det må være sko med spiss tå.

For hver dag, velg romerske sandaler og andre "kurv" sko med mange stropper. Jenter som foretrekker casual og eklektisk kan ha på seg en kjole med joggesko. Sneakers har bleknet i bakgrunnen, nå er de mer passende på tredemølle.

tilbehør

Hvis dette er en kveld ute, plukk opp status smykker som passer din kjole. Disse kan være elegante anheng øredobber eller stein anheng. Håret i dette tilfellet er bedre å fjerne tilbake.

Ønsker du å understreke midjen? Legg deretter på en tynn svart stropp. På toppen kan du kaste en svart jakke eller cardigan, som vil være hensiktsmessig i den kule sesongen.

Elskere av klassikerne vil nyte kombinasjonen av en rød kjole med en tynn streng perler og perleørringer. Dette settet av smykker passer også til et forretningsbilde, spesielt hvis du har på seg en beige jakke på toppen.

Tilbehør bør være enkelt og konsistent, spesielt hvis du plukker dem opp for hver dag. På høsten kan dette være et volum skjerf og en filthue, om sommeren, solbriller og et lyst skjerf.

Håndvesken skal være medium eller liten i størrelse, klare. Store, voluminøse poser er ikke lenger populære, så legg dem av til bedre tider.

Husk at hoveddekorasjonen til den røde kjolen er deg selv. Selvtillit og upåklagelig smil skal danne grunnlaget for bildet. Tross alt, hvis du bestemmer deg for å ha på deg dette antrekk, bruk det med stolthet!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner