Klesstiler og modeller

Hva har på seg en skjorte kjole?

Hva har på seg en skjorte kjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. denim
  2. I et bur
  3. lenge
  4. kort
  5. I forretningsstil
  6. For hver dag
  7. I kveldsstil
  8. Hva å ha på vår og sommer
  9. Vinter og høst bilde
  10. Hvilke sko skal du ha på deg?

T-skjorte kjole Det har blitt fasjonabelt i lang tid og holder fast sin posisjon i verdenssamlinger. En slik kjole er et must-ha-attributt for hver stilig jente. Ikke overraskende, fordi det passer for enhver form og alder. Hvis det ser ut til noen for enkelt og hver dag, så er alt du trenger å gjøre, legg til de riktige tilbehørene, og du vil få et elegant og elegant utseende.

denim

Denim kjolen er en uavhengig og stilig ting som passer perfekt med tilbehør av forskjellige stiler. Det viktigste er ikke å kombinere en denimskjorte med jeans.

Kleskjolenes hovedvenn er skinnsko i brun skygge. I tillegg må du ikke glemme andre skinntilbehør - belte, veske eller stor clutch. Grove støvler eller ballettsko er perfekte for hele settet.

Når han går på jobb, bærer han en mørk menns-jakke på dristig skjorte over en denimskjorte. Hvis det er kult nok ute, kast deretter en klassisk regnfrakk eller et lag med middels lengde på toppen.

En denim kjole går bra med klassiske og sportssko, fargede belter, hatter, strikkede skjerf og stoles.

I et bur

Kjole skjorte i et bur vil være på vogue enda en sesong. Tross alt er buret et av de mest populære utskriftene de siste mange årene.

De har en slik kjole med høye støvler eller med ankel støvler. På en kjølig tid, vil en strikket fri beret og en cardigan være hjertelig velkommen.

Skinntilbehør, som en tynn skinnrem og en liten lærveske i en Chanel-stilkjede, er perfekte for en rutete kjole. Den kan brukes med smale jeans eller skinnbukser.

I en kul sesong er det bedre å bære en skinnjakke eller en kort denimjakke til toppen. Bildet i en pledd kjole vil være ideell for elskere av den såkalte "street" -stilen.

lenge

En skjortekjole i gulvet er det riktige valget for de som vil se feminin og mild ut. For mer modige damer vil en kjole laget av lette stoffer være et godt valg. Du kan slå ham med stilige smykker og en liten veske.

For et uformelt utseende, bør en lang kjole suppleres med kontraststropper og en stor pose. Det viktigste er at beltet ikke skal kontrast med skoene du velger.

Lang denim kjole skal brukes med jakker, sandaler eller sandaler, komplementere bildet av store kjeder, armbånd og til og med hatter.

kort

En knelengde eller kort kjole er vanligvis slitt om sommeren. Hva kjolen vil bli kombinert med, avhenger av modell og stoff. Det kan se bra ut med både enkle ballettsko og hælte sko.

En kort kjole kan brukes som en frittstående antrekk, eller som en tunika, komplementert med leggings eller tynne jeans. Det er universelt og forplikter ikke noe spesielt tilbehør. Likevel kan bildet suppleres med stropper og armbånd. Tynn skinnrem vil fremheve midjen og gjøre deg mer slank.

Hvis du utfyller bildet med en kobling og stilettesko, får du en kveldsdrakt, og hvis du er med joggesko og en ryggsekkpose, så vil det være et helt uformelt vandrebilde.

På våren kan du kombinere en slik kjole med en genser eller cardigan. Passer godt til dette bildet av skjerf, spesielt hvis de har en kontrastfarge, og du kan bruke ugjennomsiktig tette strømpebukser på føttene.

For arbeid eller forretningshendelser, velg en skjortekjorte i dempet toner. Etter å ha festet kragen på kjolen på den siste knappen, legg bildet med korte lakoniske øredobber.

Kledemateriale spiller også en stor rolle. En kjole laget av naturlige stoffer, som for eksempel lin og bomull, vil se veldig øm og myk ut. For ham er det bedre å velge en solid formpose og tilbehør.

Og for en lettflytende kjolen skjorte kan du hente et armbånd og en lue.

I forretningsstil

En skjortekjole takket være en krage, lukket topp og middels lengde passer perfekt til en streng dress code.

Tilbehør skal også være ganske diskret i fargen. Sko og pose må være en klassisk form. Dette vil gjøre bildet mer forretningsmessig og strenge. Kled kjole med en tynn stropp i midjen, og pryd halsen med delikate perler.

På en kjølig sesong skal du ha på seg en medellangs strøk eller trenchcoat over kjolen. Jakken i dette tilfellet vil se ut av sted og dum.

For hver dag

Skjortekjole i brune, grågrønne og brungrønne nyanser i militær stil opprettholdes i samme stil ved hjelp av grove tunge støvler, lærbelter og armbånd. Over kjole er det bedre å velge en mørk denim vest eller jakke.

En lett skjortedrakt vil forvandle ditt uformelle utseende til sko og tilbehør. Dette vil hjelpe ballettflater, kile sandaler, skifer. Lysstyrke vil gi en stor pose, solbriller og store armbånd og ringer.

I kveldsstil

Nesten enhver kjole skjorte kan bli slått i kveld stil. Hvis du kompletterer kjole med et bredt belte som passer i farge med sko, for eksempel høyhælte pumper og en clutch, vil du se perfekt ut på en kveldshendelse.

Også komme til hjelp av gull-tone smykker, øredobber med lyse steiner og denim jakke. Det er verdt å merke seg at tilbehør accenterer kveldens utseende.

Hva å ha på vår og sommer

Tilbehør og sko bør velges basert på arrangementet og stedet hvor du skal gå. For eksempel er en kobling og sølv smykker perfekt for arbeid. Hvis du går en tur, vil det være mer massive dekorasjoner, et bredt belte og en stor pose.

Bruk en hæl eller velg en flatsål - beslutningen er din. Det viktigste er at det endelige bildet er harmonisk og behagelig. I varmere vær kan du ha en cardigan eller en lysgrave over kjolen din.

Tilbehør i kurvdesign vil være ideelt, men lærmaterialene vil bli like godt kombinert. Perfekte ballettflater, høye sandaler med hæler eller kiler. Posen skal være nødvendigvis stor, et bredt lærbelte som passer til det.

Vinter og høst bilde

En beskåret kasjmir frakk vil være et godt valg for en varm skjorte kjole. Dette bildet kan suppleres med en klassisk pose.

Hvis du vil gi bildet ditt litt femininitet, vil en stor skinnkobling, slitt over skulderen, takle dette. Tvert imot, for et mer uformelt utseende, legg til skinntilbehør.

Om vinteren vil et pelsjakke varme deg, bedre hvis det er langt like over kneet. Et slikt antrekk kan kombineres med en liten clutch og ruskind støvler av middels lengde på en tynn hæl.

For et tøffere bilde, er det verdt å erstatte stilett støvler med tunge cowboy støvler. Og hvis du bestemmer deg for å ha på deg en denim kjole om vinteren, er en dunjakke eller kaninpelsjakke perfekt for ham.

Hvilke sko skal du ha på deg?

Klærens stil påvirker direkte valg av sko. For eksempel ser denimskjortekjoler godt ut med store sko, men tynne bomullskjoler er best å bære med sandaler og sandaler. For kontorklær, klassiske pumper, svarte eller brune støvler med hæler vil falle i veien.

Men for "street" -bildet kan du eksperimentere. Alt avhenger av ønsket sluttbue du vil ha.Det kan være både brutale støvler med grov snøring, Cossack støvler og enkle støvler med jevn hæl eller støvler.

Hvite sneakers, sneakers og moccasins vil utfylle dette sporty utseendet.

I den kommende sesongen har kjolen skjorte blitt en virkelig hit og fortjent så. Det er utrolig allsidig og praktisk. Derfor anbefaler vi alle jentene som ennå ikke har tid til å skaffe dem, vi anbefaler deg å tenke på.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner