Farger av kjoler

Hva skal jeg ha med en grå kjole?

Hva skal jeg ha med en grå kjole?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Kappe kjole
 2. strikket
 3. sko
 4. tights
 5. tilbehør
 6. Kombinasjoner med blomster
 7. bilder
 8. stiler

En svart liten kjole er ikke det eneste universelle elementet i kvinners garderobe. Sammen med ham er en grå kjole, hvorfra du også kan danne et hvilket som helst bilde. Du trenger bare å vite om noen triks og huske de grunnleggende reglene.

Kappe kjole

Kjole med formen på saken kan tjene som et selvstendig element i bildet, som ikke trenger valg av detaljer. Men på kontoret kan du hente en hvit skjorte som vil oppdatere utseendet ditt og legge til et snev av formalitet, blått tilbehør eller en lysebluse.

strikket

En vakker figur kan være kledd i strikkede kjoler i grått. De mest vellykkede alternativene har en høy nakke, som kan suppleres med strikkede skjorter fra en pastellpalett.

Svart leggings kan også delta i dette ensemblet, men de må hente høye klassiske sko.

sko

Suede sko - dette er den mest vellykkede sko, som bare perfekt kombineres med en grå kjole. Fargen på slike sko kan være klassisk svart, dempet rød eller mørk lilla.

For å jobbe, må du definitivt velge svarte sko med en behagelig hæl. For en sommerdrift vil støvler med metallisk innredning være mer egnet, og for vinter og kald høst, spar høye støvler, halve støvler eller fasjonable støvler.

Hvis kjole er kort, så under den skal du bære støvler på kneet på ruskind. Musfarge ser annerledes ut med grå.

tights

Valget av strømpebukser bør ikke være mindre alvorlig enn noe annet element. Du kan velge dette tilbehøret i grå farge, men bare dette bør være fargen på grafitt eller skyggen av våt asfalt.

En harmonisk forbindelse bør være tilstede mellom fargene på strømpebuksene og skoene. Hvis skoene dine er røde, bør strømpebukser matche kjolen.

tilbehør

Klassiske bilder aksepterer ikke lysstyrken i detalj, men gull (helst hvit) eller sølv kan brukes sammen med en streng grå kjole.

Et godt alternativ til dette valget ville være en streng perler, smykker laget av turkis eller grå perlemor. Svarte hansker blir bedt om dette utseendet: høyt og elegant, laget av tynt skinn eller ruskind, og en liten veske for å matche.

Hvis den blå fargen passer til fargetypen din, så vet du at med en grå kjole passer dette tilbehør godt.

Kombinasjoner med blomster

Folk som anser grå kjoler for å være kjedelig, vet bare ikke hvordan de skal velge flere elementer for dem, og viktigst, velg farger.

 • Svart med grå er en uutslettelig retning for realiseringen av deres ferdigheter som mote designer. På en grå bakgrunn ser svarte lær eller tekstilinnlegg fantastisk ut og hjelper til med å skjule noen ekstra pund. Sort farge kan være til stede i sko eller tilbehør.
 • Det er verdt å vurdere en kombinasjon av grå med rosa. Denne kombinasjonen, men uvanlig, ser veldig forsiktig ut. På toppen av populariteten er fargen på fuchsia, som også kan brukes med en grå kjole.
 • Rød farge gjør en grå kjole sexy, noe som vil være spesielt viktig for kvelden kurvete.
 • Blå med en grå kjole bidrar til å skape et glamorøst bilde, ikke berømt for eleganse.
 • Gule elementer på en grå bakgrunn ser spektakulære og uventet lyse ut.

bilder

Daglig utseende for hver dag

Det beste alternativet for hverdagsbruk er en strikket kjole.I den, og i filmen kan du gå, og med venner sitte i nærmeste kaffebar, og gå på produktene.

Å jobbe

Velge en grå cardigan kjole i en delikat farge eller en grøft, blant dine kolleger vil du være den mest stilige. Du kan lage et bilde helt fra forskjellige nyanser av gråskala - for kontoret er denne løsningen veldig passende.

Arbeidet utseende, bestående av en grå kjole, kan enkelt gjøres høytidelig. Bare legg til noen lyse tilbehør og bruk rød leppestift på leppene dine.

Høytidelige bilder

For spesielle anledninger er det verdt å finne en kjole laget av lett stoff, som dekorative elementer kan plasseres på. I dette tilfellet vil lyse sko som tjener som en magnet for nysgjerrige øyne være passende. Valg av tilbehør og håndvesker (helst kobling) skal kobles sammen.

stiler

Mote på 60-tallet får relevans og uttrykkes i nye ideer, slik at hver kvinne av mote forsøker å legge til en kort montert kjole eller modell med trapezform i garderoben. Det vil ikke være mulig å gjøre uten høye mørke støvler, med lav hastighet, kanskje lakkert.

Sko med en delikat nyanse passer for varmere vær.

Den aktive utviklingen av mote til sportskjoler gikk til hånden av elskere av komfortable klær. Enkelheten i kjolen glattes av lyse øyeblikk som ser imponerende ut på en grå bakgrunn.

Skal være komfortabel og sko, ikke bare en kjole, så favorittsko og treningspose og spør i dette bildet.

Frykten for en grå kjole og tanken på at den er uutrykkelig og kjedelig, har ingen grunnlag. Vårt råd, din smak, stilstilstand og grå kjole er uimotståelig formel under noen omstendigheter.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner