Farger av kjoler

Hva har en blå kjole og hva tilbehør skal du velge?

Hva har en blå kjole og hva tilbehør skal du velge?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Mørkblå
 2. Hvit og blå
 3. Kappe kjole
 4. Til gulvet
 5. kort
 6. Hvilke tights å bære
 7. Hvilke sko skal du ha på deg?
 8. tilbehør

Den blå kjole er i stand til å rette vekt på figuren, markere fordelene og fordelaktig gjemme feilene, samt legge til eleganse og mysterium. Lys og dynamisk, men samtidig ren og fredelig, gir den blå fargen oss en spesiell indre ånd.

Vi har alle gjentatte ganger møtt problemet - hva skal jeg ha på en blå kjole. La oss håndtere det.

Mørkblå

En mørk blå kjole vil alltid se perfekt ikke bare på unge jenter, men også på voksne damer. Den blander sømløst med grå, svart og beige, så vel som med andre pastelltoner.

Slike kombinasjoner er perfekte for både dagtid og kveldsmøter, som har en streng dress code.

Ønsker et perfekt bilde - kombiner en mørk blå kjole med hvit jakke, belte og annet tilbehør.

Det må huskes at dype nyanser av blått vil legge til bildens strenge og stivhet. For å gjøre bildet lyst, legg til rødt, gult og oransje, mursteinstilbehør.

Hvit og blå

Blå i kombinasjon med hvit er en klassiker som aldri vil gå ut av stil. Det er ikke første sesong at en slik kombinasjon er demonstrert av globale merkevarer.

Den hvite og blå kjole er en unik maritim stil, lyst og munter, som er spesielt relevant på varme sommerdager.

Antrekket vil se bra ut med hvitt eller blått tilbehør.

Nyanser av rød er også tillatt i en blåhvit tandem.

Men en hvit og blå kjole kan enkelt se enkelt ut, men samtidig veldig søt og konsis, bli streng og forretningsmessig, hvis den er trimmet, for eksempel med hvite mansjetter og krage. Du kan også fortynne bildet med et bredt belte og hvite sko.

Kappe kjole

En favoritt av all tid er en elegant og diskret kappe kjole. Det er veldig allsidig på grunn av sin enkle stil. Dette gjør det mulig for oss å lage mange sett i helt forskjellige stiler, basert på en kappe kjole.

For eksempel, på kontoret kan vi ha den med en jakke med begrensede farger og klassiske sko, skoene er perfekte.

For å handle med venner kombinerer vi en kjole med en koselig cardigan og komfortable sko.

Og hvis du har en spesiell begivenhet planlagt om kvelden, kan du slå skjoldkjole med en elegant brosje, et unikt belte med perleperler eller et halskjede med rhinestones og en konsis clutch.

Til gulvet

Utrolig romantisk og forsiktig se kjole i gulvet. En lang lys kjole av vektløs stoff trenger praktisk talt ingen tilskudd. Det er ganske selvforsynt.

En kjole til gulvet vil se bra ut med en strikket jakke og en klassisk jakke, men du kan prøve å kombinere den med en genser.

Med en sommer lang kjole til gulvet vil det være en flott kombinasjon av massive smykker laget av plast, steiner og til og med tre.

Hvis kjolen ikke er for lang, kan det legges vekt på kontrasterende sko.

kort

Når du velger en kort blå kjole, er det verdt å huske at den blå fargen selv er veldig selvforsynt og overdreven ekstravaganse kan overbelaste ditt utseende. Den blå fargen er veldig lys og mettet, og det kan være en ulempe for uheldig bruk.

For å unngå vulgaritet når du velger en lys blå kjole, prøv å spille på stilkontrast.Gi opp eksemplet på klassiske sko, sko til fordel for ekstravagante ankel støvler i stil av rock, samt utfylle bildet av en skinnjakke, skinnjakke og frynset pose.

Hvilke tights å bære

Nyanser av blått legger vekt på solbrun hud. Derfor, hvis det er sommer ute og været gjør oss lykkelige, bruk en blå kjole med glede.

Hvis værforholdene ikke tillater deg å vise solbrun, og kalenderen er fortsatt ikke sommer, anbefaler vi deg å velge matte strømpebukser for din blå kjole. Det kan være svart, kroppslig, blå og til og med hvit. Du kan også kombinere en kjole med tights cappuccino eller burgunder.

Hvilke sko skal du ha på deg?

Når du henter sko for en blå kjole, ikke glem å kombinere nyanser. Blå liker ikke frills og overkill i matchende nyanser.

Eleganse og stil vil skape sølvsko av riktig modell.

Sko i den gyldne skalaen vil se bra ut.

Blå kjole ser harmonisk ut med gule sko. Du kan imidlertid velge sko med nesten hvilken som helst farge, og legge til et tilbehør til tonen.

Svarte sko er ideelle. Med det kan du lage et bilde.

Brune støvler eller støvler ville være det perfekte paret for en denim kjole. Og hvis du legger til skinn smykker og en veske, riktig valgt for å matche skoene, til et slikt bilde, blir du uimotståelig.

Også under den blå kjole kan du velge sneakers, sko med trykk eller fargen på kjolen.

tilbehør

En kjole i blått vil sikkert være en god kombinasjon med dekorasjoner i følgende farger:

 • Silvery og grå nyanser.
 • Gull.
 • Melk og perle toner.

Utvilsomt var de beste vennene til den blå kjole og vil være perler, diamanter, hvitt gull og sølv. De vil perfeksjonere bildet, lage et komplett og komplett bilde, fremheve fargene perfekt.

Svart tilbehør vil være et smart tillegg til kjolen i hvilken som helst nyanse av blått. Hvis du foretrekker en lys kjole i blått, kan du komplimentere den med tilbehør av enkle former i diskrete nyanser. I dette tilfellet anbefaler vi sterkt at du glemmer pretensiøsiteten og ekstravagansen, for ikke å overbelaste bildet.

Ikke mindre fordelaktig vil bli kombinert smykker i naturlige, brune nyanser av skinn og tre. Slike tilbehør vil være et utmerket tillegg til sommerbildene.

Klassisk er duetten av en blå kjole med et rødt belte. Og lysere og ekstravagante damer bør se på tilbehør fra naturstein fra oransje og vinfarger til lyse rosa farger.

yttertøy

Ikke glem om slike tillegg som skinnjakke og bolero, pelskappe og høstjakke.

Alt dette er valgt avhengig av situasjonen og været.

Spillet med farge og stil er veldig spennende. Tross alt er det originalen, men samtidig gir den riktige kombinasjonen av farger utseendet ditt uvanlig og mest attraktivt. Derfor omfavner vi dristig erfaring fra verdens stylister og lager vårt eget unike bilde!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske.For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner