Farger av kjoler

Hva skal du ha med en grønn kjole og hva tilbehør skal du velge?

Hva skal du ha med en grønn kjole og hva tilbehør skal du velge?

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Kombinasjonen av nyanser av grønt med andre farger
 2. smaragd
 3. Lacy
 4. lenge
 5. Kort kjole
 6. sko
 7. Smykker og tilbehør
 8. tights
 9. yttertøy

Den valgte kjole kan fortelle mye om eieren. For eksempel sier grønn om ømhet og ro av en jente. Vanligvis er grønne elskere de som beundrer livet.

Men du må ta hensyn til det faktum at brunetter, som brunehårede kvinner, bør foretrekke gjennomsiktige grønne farger, mens blondiner anbefales å holde seg på lysere og mer mettede nyanser.

Kombinasjonen av nyanser av grønt med andre farger

Kjole fra mørkegrønn til lysegrønn nyanser vil alltid være relevant. Bare hver kvinne av mote trenger å finne sin egen farge som vil utfylle hennes skjønnhet og understreke for eksempel fargen på øynene hennes.

Hva er nyanser du kan kombinere grønn? Faktisk går den grønne fargen godt med forskjellige nyanser:

 • Blå, lilla, gule, skarpe, hvite, grå eller svarte brukes ofte i kombinasjon med grønn;
 • Khaki med jordnær, oker eller varm kanel tinge vil være det perfekte komplementet til den grønne fargen på kjole;
 • Med ultrafiolett lys ser flott celadon ut;
 • En interessant løsning vil være en kombinasjon av lilla og grønne.

smaragd

Denne fargen tilskrives en elegant tone, som på sin egen måte også betraktes som en vintagefargetone. Kombiner den med sjokolade og kaffe nyanser.

Mørkegrønn

Kjole av mørkegrønn farge understreker perfekt nyanser av Burgund, svarte farger og leopardutskrifter. Pistasjeskyggen harmonerer perfekt med den mørkegrønne tonen.

Men med en kjole med lysegrønn fargekoral, er hvite og gule nyanser av tilbehør, yttertøy og sko best kombinert.

Lysegrønn

For kjoler i en kul grønn farge, er det best å velge sølvtilbehør som legger vekt på høytiden for hele bildet. Veldig fin grønn kjole vil se med en pose og sko med gylden og ferskenfarge.

Lacy

Lacy kjole med grønn nyanse vil alltid se interessant nok ut. Faktisk er en slik vakker antrekk allerede ansett som et pryd. Kjolen er ganske selvforsynt og krever derfor ikke noe ekstra og mer voluminøst tilbehør.

For en slik nydelig kjole, er en clutchpose eller en liten veske å matche perfekt. Men fra smykker gullkjeden, ringer, vil et tynt armbånd og øredobber være mer egnet for en mørk grønn nyanse av kjolen.

lenge

En grønn gulvkjole laget av dyre materialer som satin, fløyel eller blonder er en luksuriøs kveldskjole. Tilbehør er valgt enkelt, for eksempel et kontrastbånd eller kobling.

Kort kjole

En kort casual kjole med smaragd nyanse går bra med stiletthæl, ballettplater, gymsko og sandaler i svart eller hvitt.

Men en kort formell kjole er selvfølgelig best å ha på med høyhælte sko. Det er bedre å velge farge på skoene i farge på tilbehør, det vil si i henhold til håndvesken, smykker og belte. Elegant vil se for eksempel svart eller beige farge.

sko

Valget av en bestemt nyanse av sko er ansett som et ganske viktig punkt. Det er nødvendig å huske at varme nyanser er kombinert bare med varme toner, og kaldt, henholdsvis, bare med kaldt.

Klassiske sko er for eksempel hvite sko. For det første er denne fargen universell, og for det andre er den best kombinert med en hvilken som helst grønn nyanse.

Smykker og tilbehør

Du kan velge smykker og tilbehør for å matche en grønn kjole eller litt forskjellige farger med noen få toner, men det er best å spille med rike farger med følgesvenner.

Et elegant belte vil være en luksuriøs aksent for en grønn kjole. Med hjelp av et pent belt er midjen vektlagt, og silhouetten blir mer subtil og feminin.

Men klassiske sko og en stor pose i kontrastfarge vil være en fin finish.

Hvis vi snakker om smykker, kan de være massive, mens kappens topp skal være åpen.

De rike grønne nyanser av kjole legger vekt på sølv og gullsmykker.

tights

Farge tights bør ikke overses. Vanligvis er svarte strømpebukser, som visuelt lengter bena, valgt å være mørkegrønn, men nøytrale eller fysiske strømpebukser passer best til varme nyanser og lysegrønne toner.

yttertøy

For en enkel strikket kjole, er en skinnjakke av rød eller svart best, du kan også ha på seg en blazer eller jakke. Den bolero eller pels cape vil legge til raffinement til en kjole. Cardigan kan kastes over kjolen skjorte.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner