shorts

Kvinners lastesko

Kvinners lastesko

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. lengde
 2. Hva skal jeg ha på deg?
 3. Hvordan velge?

Lastestil, som blir stadig mer populær blant menn og kvinner, oppsto takket være lastebilene. Det var deres arbeidsklær som ga impuls til utviklingen av en ny retning i moteverdenen. En av elementene i denne stilen er frakt shorts. Med deres hjelp kan du være individuell, avslappet, avslappet, føler deg avslappet og komfortabel.

lengde

Det er to alternativer for shorts i forhold til lengden deres: kort og lang.

 1. Kort lastesko er den mest populære fordi de ser feminin og til og med sexy. I et slikt utvalg av fraktstil shorts, forblir bare fargene og egenskapene til kuttet. Grove linjer i korte shorts mangler, feilen er lakonisk lengde.
 2. Lange modeller er gode for lange turer, utendørsaktiviteter, piknik og andre utendørsaktiviteter. Standardlengden er på knelivå, og modeller med lengde på ¾ finnes også ofte. Ofte i disse shortsene er det lommelykter, noe som gjør dem spesielt relevante for landstøtten. Casual denim, bomull og lin shorts er laget for uformelt utseende.

Hva skal jeg ha på deg?

Kvinners lastesko er lånt fra menns mote, men dette forstyrrer ikke opprettelsen av kvinnelige bilder, som gir ømhet og letthet.

Når du lager bilder med lastesko, bør du følge noen få enkle regler:

 • Å velge sko, må du først se på sandaler med høy stigning (hæler, kiler), ballettsko, romerske sandaler. Det er nødvendig å fokusere på bildens natur og årsaken til hvilken den er dannet. For trekking og fotturer, er det bedre å velge mer sporty og komfortable sko: høyt sneakers, sneakers, militærsko.
 • Det beste alternativet for toppen ville være bluser, jakker og topper. Denne kombinasjonen vil gjøre deg fasjonabel og uttrykksfulle. Løse skjorter, bundet i magen, er en annen originalversjon som kan kombineres med lastesko.
 • Last shorts foreslår tilstedeværelse av originale og dristige tilbehør. Dette kan være en lue, clutch, skjerf, kappe, smykker.
 • For shorts grov stil kan du velge elementer med utskrifter. Modeller i beskyttende farger vil se bra ut ved stripede, rutete og abstrakte elementer.

Hvordan velge?

Ikke tenk at bare slanke jenter med lange ben har råd til frakt shorts. Det riktige valget er viktigst.

Feilpassede shorts kan ødelegge alle modeller.

 • Modeller av mannlig stil med høy midje ser best ut på kvinnelige figurer. Det er ingen spesielle begrensninger for å velge slike klær.
 • Elementet av klær med lav midje vil ta lengden på beina, derfor er en slik klær kontraindisert for små jenter.
 • Veldig høye jenter bør ikke velge korte shorts, da de vil gjøre deg enda høyere. Det ideelle alternativet - shorts som kommer til knærne, men dekker ikke dem.
 • Når ikke veldig uttalt midje må bruke belter.
 • På den magre figuren vil du se gode, frie modeller dekorert med ruffles. I slike shorts vil benene virke mer voluminøse og ikke så tynne. Store utskrifter kan også hjelpe i denne situasjonen.
 • Holdere med full hofter trenger å se på bermuda-shorts gratis kutt. Fra de brede og lappene må lommene være forlatt, for ikke å legge til deg visuelt ekstra pund.
 • Denim modeller er allsidige, fordi de passer for mange bilder. For et klubbparti er skinnlasteshorts best egnet.For å danne et kontor eller en forretningsbue, er det nødvendig å velge modeller for opprettelsen av hvilket kostymet stoff ble brukt.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner