shorts

Klassisk shorts

Klassisk shorts

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Opprinnelsen til shortsen
  2. materiale
  3. Hva skal jeg ha på deg?

Den moderne verden av mote er full av variasjon og en rekke uvanlige ideer. Ikke-standard utseende av designere gjelder også klassisk klær. Hvis det i gamle dager bare var standard sett med bukser eller skjørt, er det nå en shorts i klassisk stil som er akseptabelt.

Opprinnelsen til shortsen

Ifølge historiske data oppstod de første shortsene i begynnelsen av det nittende århundre, som representerte fritt kuttbukser, hvor lengden var like under kneet. Deretter var slike shorts utelukkende menns garderobeskap og golfers favorittdrakt.

I begynnelsen av det tjuende århundre spredte mote for shorts overalt, og denne typen klær ble tilgjengelig for kvinner, og litt senere shorts ble det klassiske valget av utendørsentusiaster. Blant de mange modellene av shorts, som raskt opptrer i moteverdenen, var klassiske shorts av særlig betydning, de begynte deres eksistens ved å bli en del av klærne til idrettsutøvere og pionerer.

Og moderne couturiers har ført til det faktum at shorts kan til og med betraktes som en del av en klassisk drakt, hvis de har en begrenset lengde og sofistikert kutt og ikke ser vulgært ut.

materiale

Det vanligste materialet som brukes til å lage klassiske shorts er kostymet stoff. Ofte har disse shortsen en klart strykt piler og små mansjetter, og legger til et snev av coquetry til en streng modell.

Populære og tweed shorts, egnet for en kjøligere sesong. Men oftest er modellen fra dette materialet ikke brukt som et selvstendig element, men kommer med en stilig forkortet tweed jakke.

For sommeren er den varme perioden laget av klassiske shorts fra sengetøy og bomullstoff. Slike modeller er godt ventilert og skaper ikke ubehag i ekstrem varme.

Hva skal jeg ha på deg?

Mange kan ha et karakteristisk spørsmål: hva skal de ha med klassiske kvinners shorts? Og ved første øyekast kan det være en av de vanskeligste oppgavene å tegne et bilde med en gitt garderobeskap. Men alt er ganske enkelt, det viktigste er å følge noen regler:

  • Hvis shortsen er kort, bør du velge en mer begrenset og lukket topp;
  • For langstrakte kneet shorts, kan du hente en mer åpen topp med en tynn halslinje;
  • Det er ikke nødvendig å kombinere korte klassiske shorts med vulgære, utfordrende sko.

La oss se nærmere på hva som passer best til klassiske shorts.

Klassiske svarte shorts er perfekte for lyse bluser, for eksempel krem, hvit, elfenben eller lys citron nyanser. Kombinere korte klassiske shorts (med eller uten mansjetter) og en diskret bluse med krage under halsen, kan du få et veldig vakkert og sofistikert utseende i en forretningsstil.

Classic dikterer ofte reglene, hvorav en del er tilstedeværelse av en jakke, blazer eller jakke. Klassisk shorts kan enkelt kombineres med noen av disse alternativene. I tillegg går denne modellen av shorts godt med yttertøy, enten det er en lett regnfrakk, en varm frakk eller til og med en frekk skinnjakke.

Kneelengde shorts kan også være veldig bra kombinert med alle de ovennevnte elementene, men de ser mest harmonisk ut med en klassisk hvit bomullstoff skjorte. Dette antrekket vil være egnet for enhver kontorkleskode.

Langstrakte shorts gir et valg av en mer uformell topp, for eksempel lette topper fra flytende stoff, med grunt hals.Eller støttede modeller av T-skjorter og T-skjorter i hverdagsstil, siden idrettsdetaljer vil forenkle bildet, og bringe disharmoni inn i den.

Når du velger sko, bør du også holde deg til flere fastholdte modeller. Passer perfekt til skopumper på hvilken som helst hæl: høy, middels eller lav hæl - i alle fall vil denne modellen se bra ut med shorts.

Kanskje en kombinasjon av shorts med høyhælte sko med skjult plattform, bare hvis shortsen er knelengde eller litt lavere. I andre tilfeller vil bildet vise seg å være vulgært og depravert, til tross for tilstedeværelsen av et element av klassikerne.

I tillegg passer noen pene sko med en gjennomsnittlig hæl eller elegante ballettflater med en avrundet og litt spiss spiss i shortsen. Det er nødvendig å sørge for at skoene passer til fargeområdet for hele bildet, ellers vil det vise seg smakløst og upassende.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner