shorts

Gul shorts

Gul shorts

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. Populære modeller
  2. nyanser
  3. Hvordan velge?
  4. Hva skal jeg ha på deg?
  5. Hvilke sko skal du ha på deg?
  6. Spektakulære bilder

Ved starten av sommeren har de fleste jenter en tendens til å ta av sine mørke og dystre klær, fylle garderoben med lyse, mettede farger. Juicy gule shorts hjelper deg med å klare denne oppgaven perfekt.

Populære modeller

kort

Mini shorts som knapt dekker baken er de mest populære om sommeren. Selvfølgelig er de bare egnet for slanke jenter som kan skryte av vakre ben.

Stilene av korte shorts er varierte, det er også en annen finish. De vanligste modellene av sengetøy, bomull, silke og sateng. De ser bra ut på solbrun hud om sommeren.

Bermudas

Løse shorts rett over kneet sist sesong er igjen i mote igjen. De kan være en del av en kostyme, og også komme til redning av jenter med perfekte hofter. Demokratisk lengde gjemmer enkelt alle feil.

Bermuda vil se bra og slanke jenter, de er perfekte for hverdagsbruk og hjelpe deg i en situasjon der du ikke vet hva du skal ha på deg.

Høy midje

Høy midje kom tilbake til mote for noen årstider og vil fortsatt ikke forlate fasjonable Olympus. Disse shortsene vektlegger midjen og lengter beina, og hvilken jente drømmer ikke om det? Modellen vil sikkert trekke oppmerksomheten til dine smale bein, spesielt laget i en saftig farge.

Lengden på shortsen kan være hvilken som helst, populær som korte modeller, og langstrakte, til midten av låret.

Med blonder

Shorts med blonder, også, ikke gå ut av mote. Fullt laced, og modeller, bare suppleres med blonderinnsatser. Romantiske jenter som shorts, bestående av en serie frills, som gir bildet en spesiell ømhet og femininitet. Sannt, de gir volumet til hofter, så de er bare egnet for tynne.

sport

Sommeren er en ideell tid på året for å spille sport i friluft, dessuten er sportstil ekstremt populær nå.

Gul shorts i sporty stil er egnet for trening og jogging, og blir også et utmerket utgangspunkt for ethvert daglig bilde. Videre er de egnet for mer spektakulære bilder, denne sesongen kan de bæres med sandaler med høye hæler, beskjærne topper og spektakulære bombefly.

nyanser

sitron

Ren saftig fargetone som er ideell for jenter med en varm type utseende. Den er kombinert med de samme lyse og klare nyanser uten urenheter. Best av alt ser bilder, bygget på kontrast av kald og varm, så den perfekte kampen for ham vil være lavendel, blå, blå. Legg også merke til de lyse nyanser av grønt, det kan være fargen på ferskt gress eller saftig kalk.

sennep

Mørk skygge av gul, rik, dyp skygge. Shorts av denne fargen er perfekt for hverdagsbruk, de vil være passende selv på kontoret, fordi sennepsklæren kan være veldig rolig og begrenset.

Kombiner den med brun, grå, mørk blå og kornblå blå for alltid å se perfekt ut.

Lysegul

Lysegul er en lys, dempet nyanse av gul som også passer for hverdagsbruk. Det vil se bra ut i avslappede sommerbuer i kombinasjon med oransje, oliven, grønn, hvit.

Romantiske jenter kan kombinere lys gul med blekrosa.Det vil vise seg en utmerket måte å til dato, spesielt hvis du foretrekker shorts med blonderelementer.

Hvordan velge?

  • For å shorts pryder deg, bør du velge dem med hensyn til funksjonene i figuren din. Hvis du anser at din bunn og lår er ditt problem, er det bedre å gi opp for korte modeller samt lastesko med lommelykter som visuelt vekten figuren.
  • Velg shorts fra tett materiale, fortrinnsvis rik nyanser av gul - sennep og saffran.
  • Hvis ditt problemområde er magen og sidene, velg shorts med høy midje. De vil bidra til å skjule denne feilen, og gir elegante kurver til figuren. Materialet skal også være tett, og selve produktet ikke skal passe tett på figuren din, det er bedre hvis det er en større størrelse på gulvet.
  • Slanke jenter med tynne ben kan velge shorts av nesten hvilken som helst stil. Du kan velge modellen av lyse eller lyse nyanser som passer deg, som vil trekke oppmerksomheten til din ideelle figur.

Hva skal jeg ha på deg?

Gul shorts brukes oftest om sommeren eller våren, så vi vil ikke vurdere høst og vinter kombinasjoner.

Med en hvit t-skjorte eller t-skjorte

Hvit topp er alltid et vinn-vinn-alternativ som fungerer bra med gule shorts. Hvis denne kombinasjonen virker kjedelig for deg, fortynn den med himmelsblå. For eksempel kan du kaste et denimskjort eller vev på toppen.

Med skjorte eller bluse

Du kan prøve forskjellige fargekombinasjoner, men den mest vellykkede blir selvfølgelig gul og blå, blå eller grønn. Selvfølgelig vil en hvit bluse også hjelpe deg i en vanskelig situasjon.

Du kan utfylle bildet med en liten lue, spesielt det ville være strå som ser ut som en boater.

Med vest

Gul shorts og stripet vest er et veldig godt alternativ. Denne tandem vil se bra ut med begge sandaler på en hæl, og med ballettflater eller sneakers. Om nødvendig kan du kaste en denimjakke eller jakke over vesten, og dermed få et nytt stilig utseende.

Med jakke eller jakke

Jakken gir deg mulighet til å lage et stilig forretningsbilde, mens det ikke trenger å matche shortsen. Dette kan være en streng jakke av hvit, mørkblå, grå eller svart farge, som kan bæres over en topp eller en bluse.

Hvis du lager et frit uformelt utseende, kan jakken din være lys, for eksempel rød eller grønn.

Hvilke sko skal du ha på deg?

Hvis shortsen er kort, er det best å bære dem med sko på en flatsåle. Hvis du velger en kil eller hæl, bør den ikke være veldig høy, slik at bildet ikke ser vulgært ut.

Shorts kan godt utfylle espadrillene, ballettflatene eller sandaler. Sandaler vil se bra ut på en liten, stabil plattform. Hvis shortsen er sporty, er vinn-vinn-joggesko eller joggesko.

Spektakulære bilder

Bruk gule løse midtsjortshorts for arbeid. Kombiner dem med en hvit skjorte med svarte polka prikker og hvite sandaler på plattformen. Et svart spektakulært kjede vil utfylle utseendet, ikke glem også om en kapasitetskasse.

Avslappet casual look - gule shorts med hvite polka prikker, en blå skjorte og en svart cardigan. Kompliment dette utseendet med brune sandaler på en flatsåle og en brunt, kapasitetert veske.

Fest har kort, lysegul shorts med hvite horisontale striper som kan brukes med en blå ermeløs topp og et massivt kjede. Gylne høyhælte sandaler og en brun veske med lang stropp vil utfylle utseendet

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner