sweatshirts

Trykte Sweatshirts

Trykte Sweatshirts

bli med i diskusjonen

 

Logomania er tilbake i mote, og en stilig utskrift på genser er utenfor konkurransen.

Med påskrifter og tall

Designere bruker ofte alle slags anførselstegn til å dekorere gensere, og disse kan være vanlige tanker eller ord.

Innskriften er en slags følelser som du kan formidle til andre, vise din individualitet.

De voluminøse tallene på sweatshirts har blitt en nyhet som mange fans likte dette klæret.

Et bredt utvalg av modeller presenterte modeller, dekorert med uttrykksikoner. Dette bildet fører alltid til bare positive følelser, som mangler så mye i den kalde årstiden.

3d-utskrift

Sweatshirts med et 3d mønster denne sesongen den mest fasjonable trenden. Klær ser originale og stilige ut, takket være det tredimensjonale bildet.

Vanligvis bruker designere dyr, tegneseriefigurer eller filmer, selv om animalske utskrifter også er funnet.

Lyse personligheter kan dekorere bildet ditt med en genser med et bilde av en eksplosjon av en bombe eller en kule i flukt. Tredimensjonalt bilde ser spektakulært ut, men merk at når det er slitt, kan det oppstå forvrengning på brettene.

blomster

En blomsterskorte sweatshirt er et godt valg for en kontostil. Den kan brukes med bukser eller et skjørt under knelengden. Gensere i roser eller valmuer ser elegante og feminine ut. Et flott tillegg til bildet vil være elegante sko med hæler.

Genseren kan dekoreres med helt luksuriøse blomster, men det finnes også modeller der blomsterkortet kun brukes på ermene, med bakgrunnen som pastellfarger.

Med mat

Lys og kreativ utseende sweatshirts med mat. Mange modeller er dekorert med frukt - ananas, bananer, vannmeloner. En deilig paus eller doughnut vil sikkert gjøre de rundt deg vil ha det. Modellen dekorert med brød ser ekstraordinært ut.

Med dyr

En egen gruppe gensere består av modeller dekorert med tegninger av dyr. Oppmerksomhet er trukket på utskriften, fordi det ser ut til at dyret er tegnet med en filtpenn. Denne effekten ble gjort mulig ved bruk av grafisk trykkbroderi, mens du bruker svart, rosa, grønn, rød og blå blekk.

Modeller med dyr kan visuelt endre formen. For eksempel vil jenter med overdreven tynnhet passe til en stor utskrift, fordi det vil bidra til å øke volumet, samt å dekorere bildet. Og fulle kvinner bør ta hensyn til små bilder av dyr.

Kenzo tilbyr en sweatshirt modell med en tiger, og designer Givenchy brukte bildet av en rottweiler i den nyeste samlingen. Mange merker bruker også ofte animalistiske temaer. For eksempel tilbyr Vera Moda et sweatshirt med en grusom leopard, og Wildfox, derimot, foretrukket en søt kattunge.

Et utvalg av dyr lar deg velge ditt favorittdyr. Panda, enhjørning, hjort, ugle, rev, tiger, mus, ponni, elefant, katt, sommerfugl - og dette er ikke hele listen med lyse og vakre utskrifter.

Med stjerner og helter fra Disney, anime og filmer

Lyse utskrifter med Disney-tegn eller stjerner er dristige og fasjonable. Denne sesongen sweatshirts med helter fra japanske anime er i stor etterspørsel.

I dag, Mickey Mouse på en sweatshirt trend. Denne tegneseriefigur har allerede blitt en favorittklassiker. En slik genser vil perfekt oppmuntre selv i dårlig vær. Favorittpersoner Tom og Jerry gir også ofte stilige sweatshirts. I trenden med modellen med Sims og Minions.

En sweatshirt med Merlin Monroe vil bidra til å legemliggjøre en feminin, mild og romantisk bue.

Mote trykk og design

Khaki-genseren, dekorert med et åpent øye, ser kreativt ut og er ekstraordinært. Med denne jakken kan du ha mørke farge jeans.Et utmerket tillegg ville være sko med hæler og en streng pose.

Modeller med skaller er også etterspurt. En slik ekstraordinær utskrift har lenge vært brukt til å dekorere klær, for for første gang syntes det på uniformer av europeer tilbake i det XVIII århundre. Jenta i dette genseren vil alltid være vinneren.

Kamuflasjonsfarger ser dristig og aggressiv ut. Designer Phillip Lim var den første som brukte dette trykket for å dekorere et kvinners genser.

Kosmiske motiver finnes ofte på sweatshirts. En slik uvanlig utskrift vil bidra til å uttrykke din indre verden, og en genser vil dekorere klesskapet ditt. Stjerner, planeter, skyer brukes til å dekorere kun ermene eller hele produktet.

Stripete eller med logo-modeller er også i stor etterspørsel. En rekke bilder lar deg velge mellom personlige preferanser.

Hvordan velge?

Når du velger en sweatshirt, må du vurdere noen få poeng:

  • Type figur. For jenter med curvaceous perfekt tilpasset langstrakt modell eller jakkefri kutt. For å avlede oppmerksomheten fra hele hofter, er det nødvendig å gi preferanse til sweatshirts med lyse utskrifter. Jenter med en perfekt figur kan hente en forkortet versjon.
  • Høy kvalitet materiale sørger for at genseren ikke mister sin form og farge selv etter mange vasker.
  • For den varme sesongen Du bør velge gensere fra lette materialer, og til vinteroppvarmede modeller.
  • Valget av utskrifter og farger er helt individuell. Du kan avsløre deg selv og vise andre dine preferanser.

Hva skal jeg ha på deg?

Denne sesongen tilbyr designere å bære lyse sweatshirts med en skinnjakke med en skinnjakke uten ermer eller med pelsvester. Denne tandem ser stilig og spektakulær ut.

Sweatshirts med trykk ser stilig ut med skinny jeans, brede benbukser eller skjørt. Trendy bue kan opprettes ved å kombinere smale bukser med en jeansjakke.

Lyse personligheter foretrekker gjennomsiktige eller gjennomsiktige skjørt. Se også bra ut i et ensemble med en lys sweaterkjørt asymmetrisk kutt og pels topp.

For utførelsen av et attraktivt og fasjonabelt bilde er det ikke nødvendig å velge et sweatshirt med lyse farger. For eksempel ser en grå genser med en trykk ut i en tandem med korte shorts, og sorte suede støvler med høye hæler vil legge til en bue av seksualitet.

Lange modeller på et bredt elastisk åk kan brukes med forskjellige stiler av smale jeans. For å lage et bilde i stil med vintage eller retro, er det nok å velge uttrykksfulle sko. For eksempel, et flott tillegg ville være sko eller støvler på plattformen.

Også, sweatshirts bør kombineres med jeans eller skjørt av et gratis kutt.

Mange damer foretrekker skjørt lengde maxi. For en romantisk bue, bør du bære et plisset skjørt eller en flertallet modell av lys, flygende stoffer. For et uformelt utseende, bruk jeans eller bukser.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner