Kled stoff

Kjoler fra miljølær - et praktisk og effektivt bilde

Kjoler fra miljølær - et praktisk og effektivt bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hva er miljølær
 2. fordeler
 3. modell
 4. For store størrelser
 5. Øko-lær og strikke
 6. Med innlegg
 7. farge
 8. Hvordan vaske

Mange jenter bærer ikke skinn fordi de er nesten lufttette, noe som forårsaker en allergisk reaksjon i form av hudutslett. Men tiden står ikke stille og et nytt produkt har dukket opp i tekstilindustrien - miljølær. Produsenter har allerede tatt den i bruk og i full gang produserer flotte kjoler.

Hva er miljølær

Som du allerede forstod fra navnet, er miljølær et økologisk materiale av høy kvalitet, oppnådd med kunstige midler. Ifølge egenskapene, utover og på berøring, er det veldig lik naturlig skinn. Det er et varmt, behagelig og elastisk materiale.

Økologisk lær skiller seg ut av et bomullst stoff, på hvilket en porøs polyuretanfilm påføres i flere lag eller i en.

fordeler

 1. Materialet er nesten identisk med ekte skinn. For å skille naturlig hud fra kunstig og omvendt, må du se på feil side.
 2. På grunn av den kunstige produksjonen av materialet blir det miljøvennlig og hypoallergen.
 3. Det er praktisk når du skreddersyr antrekk av stor størrelse: et bredt lerret er enkelt kuttet og kuttet.
 4. Evnen til å produsere en bred palett av farger.
 5. Motstand mot fading, samt enkel temperaturtoleranse under null uten tap av egenskaper.
 6. Høyt nivå av elastisitet og pusteevne.
 7. Ecoskin sliter seg ikke med tiden og sliter praktisk talt ikke ut.
 8. Myk berøring og mykt materiale til kroppen.

modell

Etter å ha nylig oppstått i bred produksjon, har økologisk lær raskt blitt populær og har flimret på fasjonable spor i flere årstider.

Enkle, men lyse modeller av direkte kutt er populære. Ett alternativ ville være en rød kjole uten ermer med noen puter i midjen.

Et spektakulært valg for å skape et stilig bilde vil være en svart kjole laget av perforert skinn og med en full skjørt.

For en mer forretningsmessig stil, er det verdt å plukke opp en minimalistisk rett kjole av middels lengde eller en A-linje klær.

Å skape et dødelig bilde er å velge en passende modell. For dette vil en burgunder-farget kjole med grunt hals eller et rett kuttet antrekk med et blyantskjørt og lommelykt ermene gjøre.

For store størrelser

For fulle jenter er klassiske modeller best egnet:

 • tradisjonell semi-montert silhuett;
 • tilstøtende, men ikke tettsittende stil av ønskelig medium lengde;
 • A-line kjoler er foretrukne;
 • trapes.

Det er nødvendig å velge enkle halv-lukkede eller lukkede antrekk, til hvilke belter med forskjellige bredder kan legges til. Du kan legge til et bilde ved hjelp av suma og clutcher. Sko med lav eller middels hæl, som visuelt gjør deg høyere og slankere, passer perfekt til din kjole.

Øko-lær og strikke

Kjoler fra strikkevarer i kombinasjon med lærelementer ser veldig uvanlig og interessant ut. Strikkevarer omhyggelig gir deg figuren, og huden gir bildet ditt et høydepunkt.

En ekstraordinær kjole med strikket topp og en rett skjørt av lær ser ut som to forskjellige ting på deg. Dette ensemblet fanger øyet og, takket være huden, brukes lett. Kjolen kan også bli flared - bildet blir lekent og feminint.

Også veldig attraktive er strikkede modeller, som suppleres med lærhylser.

Med innlegg

Ikke mindre populære stoffkjoler med skinninnlegg. De ser veldig interessante og uvanlige ut, takket være selve bildet blir lekende og litt mystisk.

Kjoler med skinninnsatser skal passe til kroppen og være laget av stoffer med lyse farger. Med hjelp av kontrastmaterialer vektlegger du styrken din og skjuler mindre feil.

farge

Du kan velge et antrekk fra miljølær i hvilken som helst farge, men du bør være oppmerksom på farger og nyanser som er populære denne sesongen.

På fasjonable spor skinner modeller i kjoler av sort, burgunder, brun, mørkblå og mørkegrønne farger. Også var det antrekk med lyse oransje og mørk rød farge.

Kjoler med utskrifter eller perforeringer ser veldig originale ut. Den mest populære utskrift er etterligning under slange eller krokodilhud.

rød

Den røde kjole er en veldig lys detalj i garderoben, og du må kunne bruke den. Rett kjoler med blonderinnsetting vil skape inntrykk av en lidenskapelig og åpen natur, så du bør sette minst mulig sminke på.

Du kan utfylle bildet med en tynn brun stropp og sko med hæl.

svart

Klassisk av sjangeren - en liten svart kjole passer til nesten alle anledninger, selv om det er en kjole laget av økeskinn.

Et svart utstyrt antrekk med en asymmetrisk hals og en hylse vil skape et bilde av en frihetsbevisende rebel og en rockestjerne.

Designere dekorere antrekk med steiner, rhinestones, metallnitter, knapper og glidelåser, men nyheten var en kjole som var godt dekket med pins.

brun

Kjole av alle nyanser av brun ser veldig interessant og uvanlig ut. Modellen fra lysebrun hud av en direkte silhuett med en innsats fra mørk hud ser reservert og elegant ut. En liten veske og sandaler av lær vil gjøre bildet fullstendig.

beige

Beige antrekk er i nesten alle samlinger av moderne designere og med god grunn. Den beige fargen fanger øyet, langt fra, det virker som om du går uten kjole, men nærmere kan du se hele kjoleens luksus. Ofte er det beige kjoler av medium og minlengde, dekorert med perforeringer eller rhinestones.

Hvordan vaske

 1. Produkter fra øko-skinn bør ikke bli utsatt for mekanisk rengjøring. For manuell rengjøring, bruk en myk klut, tørk steder med tung forurensning med 50% blanding av alkohol og vann.
 2. For å bevare den vannavstøtende effekten, behandle produktet med spesielle midler.
 3. Ecoskin liker ikke klor, så unngå å bruke klorholdige produkter.
 4. Det er nødvendig å tørke produkter på en naturlig måte, uten at de underkastes varmebehandling av spesielle enheter.

Produkter fra øko-skinn er litt forskjellige egenskaper fra det naturlige produktet, mens det er relativt billig.

Det er praktisk talt ingen eksterne forskjeller, så få mennesker vet at du har på seg skinntette. Økologiske hudkjoler forårsaker ikke allergiske reaksjoner, slik at de kan brukes til de som har svært følsom hud. Faux lær er slitt med lethed og deformerer nesten ikke, men ser utrolig ut.

Bruk økologisk lærdrakter med glede!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner