Kled stoff

Bomull kjole

Bomull kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Fordeler og ulemper med stoff
  2. Modeller og stiler
  3. lengde
  4. Stor størrelse
  5. For gravide kvinner
  6. kombinert
  7. farge
  8. omsorg

Lys naturlige stoffer er uunnværlige om sommeren, så bomullskjoler bør absolutt være i klærne til hver jente. De blir en ekte frelse når det er veldig varmt, det er ingenting å bære, det er ingen tid å velge et passende antrekk. På grunn av ulike stilarter og stiler kan du finne den rette kjole for enhver anledning. En av de mest populære løsningene er en bomullskjole.

Fordeler og ulemper med stoff

Bomull er veldig populær på grunn av sin generelle tilgjengelighet og lave kostnader. Dette stoffet er laget av tekstilfiber, som også brukes til andre typer naturlige stoffer. For eksempel, batiste, calico, satin, tic og mange andre.

Fordelene med bomull er at den er veldig slitesterk, billig og lett farget. Den er ideell når det gjelder hygiene, fordi kroppen puster i den, og det forårsaker ikke irritasjon. Med riktig forsiktighet, selv etter gjentatte vasker, beholder den sitt opprinnelige utseende.

Modeller og stiler

Bomull kjoler er preget av et enkelt kutt som ikke hindrer bevegelse. Dette er svært viktig for varme sommerdager, når du vil få maksimal komfort.

Bomull av seg selv ser ganske enkelt ut, så det passer bedre til hverdagsbruk. Hvis du er ute etter en kjole på vei ut, velg et stoff med en blanding av silketråder som gir den eleganse og luksus.

Med ermet

Kjoler med ermer er komfortable og praktiske, de er ideelle for en kontorkleskode, og enda mer er det egnet for hverdagsliv eller uformelle arrangementer.

Hylsen kan være av forskjellige lengder, avhengig av bygg og egenskaper i figuren. De mest populære ermene til håndleddet eller ¾, som ser vakkert og imponerende ut. Siden bomullet er veldig lett, blir det aldri varmt i en slik kjole.

sundresses

Om sommeren er det vanskelig å gjøre uten bomullssøt, som er uunnværlig både i urbane hverdag og på ferie.

Kjole kan være enten lang eller veldig kort.

Populære A-formede silhuetter, solbriller i stil på 60-tallet, baby dollar og modeller med en rett silhuett. Den mest universelle modellen er midi, fordi den passer for enhver anledning.

Kjole tunika

En kort tunika med stropper eller lange ermer er det perfekte sommeralternativet.

På ferie kan du knapt ta den av, sette den på stranden, gå en tur eller diskotek. Og i byen er det også uunnværlig når varmen smelter asfalt. Det perfekte komplementet til dette antrekket er gladiatorsandaler eller sandaler med flate stropper.

T-skjorte kjole

Bomullskjortekjole er en annen allsidig garderobepost. Det kan være mini, midi eller maxi lengde, montert eller gratis, med knapper eller snøring, med en nedre krage eller uten den.

Du kan bruke den med hvilken som helst sko, men sandaler eller sneakers, som er ideelle for et urbane utseende, passer best

Bustier kjole

Dette antrekket er perfekt for unge jenter som ikke er redd for å bære ryggen og skuldrene. Kjole kan være på tynne stropper eller til og med uten dem.

Det er perfekt for en romantisk date eller utseende. Åpen skuldre vil gjøre figuren skjøre og feminine, forutsatt at du er liten og slank.For jenter med massive skuldre er det bedre å nekte en slik kjole, eller å dekke hendene med en jakke, en kappe eller en bolero.

kosete

Denne stilen på kjole er ideell for en høytidelig anledning - Prom, bursdag, for rollen som brudepike. De er ideelle for jenter av høy eller middels høyde med en tynn midje.

På grunn av den volumetriske bunnen, kan kjolen du gjemme de brede hofter, og legge til volum til dem om nødvendig.

direkte

Denne modellen er universell og passer nesten alt. Fordelen med kjolen er eleganse og enkelhet. Det er lett å kombinere det med forskjellige ting, for eksempel med en jakke, vest eller denim jakke.

Et tynt belte vil markere midjen og gi et bilde av femininitet.

Strikking og hekling

Håndlagde klær går aldri ut av mote. Strikket bomullskjole er perfekt for hver dag, om en romantisk dato, ferie eller møte med venner.

I mote er korte modeller, openwork kjoler på en skulder, komplettert med frynser og ulike dekorative elementer. Den passer perfekt med denim og ruskind tilbehør.

Med broderi og applikasjon

Etno-stilen har ikke gått ut av mote i flere årstider, så enkle bomullskjoler, suppleres med vakker broderi, er på topp i popularitet. Dette kan være maskin- eller håndbroderi, preget mønster.

Disse kjolene finnes i samlinger av mange designere, de er ideelle for fans av boho-chic.

lengde

lenge

Maxi lengde går ikke ut av mote i mange år, slike kjoler er etterspurt og populært. Til tross for at kjolen er helt lukket, er det absolutt ikke varmt.

Det er mulig å kombinere en kjole begge med sko på en flat kurs, og med sandaler på en hæl eller på en plattformsål. Bomullskjole har vanligvis en enkel kutt og elegant innredning, så det ser upåklagelig og stilig ut.

Som smykker til det kan du bruke et kjede eller anheng. Men overdriv det ikke for ikke å ødelegge den elegante enkelheten i kjolen.

kort

Korte kjole kjoler er også veldig populære. Mange designere ble inspirert av New Look-stilen, så modeller med en montert topp og en full skjørt over knærne er nå på vogue.

Hvis du foretrekker en mini, velg en modell med et perfekt kutt og en overflod av dekorative elementer. Denne kjole passer perfekt inn i det urbane hverdagen.

Stor størrelse

Bomull sy utmerket kjoler og solbriller til jenter med uniformer. Hvis du har en "pære" eller "eple" figur, er en modell med høy midje ideell for deg, da det vil bidra til å skjule magen eller hofter, mens du legger vekt på det luksuriøse brystet.

Et godt valg er en bomullskjorte som hjelper til med å skisse silhuetten og skjule de urolige stedene. Hvis kjolen er lang, kan den brukes som selvforsynende ting, og en kort kan brukes med leggings.

Hvis det er varmt ute, kan du ikke uten en lett bomullskjole. De er ideelle for jenter med pære og timeglassform, fordi den åpne toppen tiltrekker seg bryst og skuldre, og ingen betaler oppmerksomhet på problemets hofter. Men hvis du har brede skuldre, er det bedre å velge en kjole med en liten ermet.

For gravide kvinner

Kjoler til kvinner som venter på barnet, bør være komfortable og komfortable. Vanligvis har de en fri silhuett uten ekstra sømmer og folder.

Veldig populær modell med høy midje, som kan brukes etter fødselen til babyen. Hvis svangerskapet faller om sommeren, vil en løs bomullskjole være den perfekte løsningen for deg.

kombinert

Laget av bomull og sengetøy

I dag bruker mote designere i økende grad en blanding av flere tekstilfibre. Tandem av lin og bomull er populær, fordi stoffet er naturlig og holdbart. Av disse sys vanligvis de en mini kjole eller midi lengde, den mest populære er en montert og trapesformet silhuett.

Bomull og viskose

I seg selv er viskose veldig lik naturlig stoff, fordi det er opprettet ved behandling av trefibre.I kombinasjon med bomull blir det et ideelt materiale for å sy sommersyke og kjoler, fordi det preges av rike farger og rike farger.

Bomull og silke

Fra en blanding av disse fiberene gjør du forskjellige stoffer som er egnet til å sy hverdags kjoler og kveldsdrakt (for eksempel jacquard). Typisk er stoffet i denne blandingen veldig behagelig å ta på, og har en lys glans, noe som gir den eleganse og luksus.

Med blonder

Sommerklær laget av bomullsblonder er populære, de er representert i samlinger av mange designere, men er oftest funnet i Valentino. Disse kjoler er veldig milde og feminine, de er godt kombinert med ulike tilbehør.

farge

hvit

Hvit bomullskjole er ideell til sommer, fordi det naturlige stoffet forhindrer tøyhet og lar kroppen puste, og hvit farge slår av solens stråler. Fullfør den med en hvit bomullshue, og du er garantert maksimal komfort.

Det er lett å ta vare på det, det tåler helt å vaske og stryke, blir ikke fading og fades ikke.

blå

Den blå kjole er egnet for ferier og for urbane hverdags. Det går bra med hvitt og svart, som er allsidig. Den blå kjole er perfekt for hver dag, fordi den er umerket og streng.

svart

Svart kjole er ideell for sommerferie. Det er ønskelig at den var fet og original, så den svarte fargen vil ikke se kjedelig ut. Blonder, frynser, blonder og andre dekorative elementer er velkomne.

blomster

Kjoler med blomstertrykk gleder øynene med eleganse og enkelhet.

På mote, både store og små mønstre. Sistnevnte ser mest romantiske ut, og er egnet for jenter med problematisk figur, fordi de tillater å korrigere manglene.

striper

Bomull stripet kjole er nesten universell, og på grunn av plasseringen av stripene kan du justere figuren til det bedre.

De vertikale stripene er slanke, og de horisontale stripene vil bidra til å gjøre figuren mer voluminøs, slik at de passer slank. De er praktiske, praktiske og ideelle for både arbeid og for urbane hverdag.

I et bur

Ternet farger er ikke mindre populære når du syr bomullskjoler. Kombinasjonen av farger kan være svært forskjellige.

omsorg

Bomullstoff er svært slitesterk og ikke redd for høy temperatur. Men du må vaske dem forsiktig, fordi de kan "løpe". Den optimale temperaturen er 30 - 40 ° C, den delikate modusen er å foretrekke.

Det er bedre å ikke tørke det fargede stoffet i solen, slik at det ikke brenner ut og ikke å bruke vaskepulver for vasking. Strykebomullsprodukter er litt fuktige, og hvis det er broderi på kjolen, blir det stryket fra feil side.

Bomull kjoler er gode for varme dager, de er allsidige på grunn av deres enkelhet og eleganse. Sørg for å få en lys naturlig kjole som ikke lar deg smelte fra varmen i den varme sommeren!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner