Kled stoff

Tweed kjoler - elegant forretningsutseende

Tweed kjoler - elegant forretningsutseende

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fordeler og ulemper med stoff
 2. modell
 3. omsorg

Tweed jakker og strøk har lenge blitt en ekte klassiker og en indikator for god smak. Imidlertid er ikke bare forretningsklær og yttertøy sydd fra dette edle materialet, men også feminine, elegante antrekk, inkludert kjoler og skjørt. I en tweed kjole vil du se elegant og føle royal, fordi tweed er stoffet slitt av engelske konger og aristokrater.

Siden 1930-tallet har tweeddrakter vært favorittklær fra mange medlemmer av Windsor-dynastiet, som Edward the Seventh og George the Fifth. Etter den kongelige familien hadde det meste av den engelske adelen seg klær.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om funksjonene til tweed og de mest fasjonable stilene av kjoler fra dette materialet.

Fordeler og ulemper med stoff

For å begynne å vurdere de positive og negative egenskapene til tweed vev. Fordelene ved dette materialet inkluderer:

 • mest naturlig sammensetning
 • uvanlig lettelse tekstur;
 • evnen til å holde det varmt godt
 • elastisitet;
 • behagelige taktile opplevelser, mykhet;
 • slitestyrke og holdbarhet;
 • høy grad av styrke;
 • evnen til å opprettholde farge i lang tid, selv når den er utsatt for direkte sollys;
 • evnen til raskt å fjerne et hold eller en trekk.

Til tross for den ganske lange listen over fordeler, er dette stoffet ikke uten ulemper. Her er tweed cons:

 • Siden stoffet inneholder en stor prosentandel av ull, er det veldig attraktivt for møllene;
 • tweed er forbundet med alvorlighetsgrad og selvbeherskelse, dessuten har dette stoffet en viss aldersskygge - unge jenter i tweed kjole kan føle seg ubehagelig.

modell

Grunnleggeren av tweed klær er Coco Chanel, som introduserte mote til originale og elegante tweed jakker og kvinners bukser.

Chanel tweed kjoler er veldig populære, de bidrar til å skape et trygt bilde av en forretningsdame.

Tweed kjoler er forretningsstil klær. Det skjedde så at romantisk, kvelds- eller cocktail kjoler fra dette stoffet nesten aldri sy. Til tross for det ganske strenge rammeverket, som er begrenset til forretningsstil, imponerer tweed kjoler med skjønnhet og forskjellige stiler.

Siden dette stoffet er ganske tett, draper det ikke godt, så tweed kjoler har vanligvis den mest enkle, rette eller lettmonterte silhouetten. Men hvis du velger en tynnere tweed, med tillegg av kunstige fibre, kan du finne en kjole med et voluminøst skjørt som en tulipan eller en bjelle.

Den mest populære modellen med tweed kjole er selvfølgelig saken - et ekte symbol på femininitet og eleganse. I tillegg er tweed egnet for dress-shift, kjole med lukt og kjole-jakke.

omsorg

Tweed består for det meste av ull, så det må være forsiktig, ellers kan produktet miste form. Det anbefales å vaske tweed kjole i varmt vann (ved en temperatur ikke over 30 grader) manuelt eller i en vaskemaskin i den delikate vaskemodusen.

For å unngå at kjole deformeres under tørking, spred den horisontalt på en tørketrommel eller på gulvet, og legg lett bomull under den. Vri produktet innvendig ut før du stryker. Jernet bør ikke komme i kontakt med tweed, så du må stryke kjolen gjennom et fuktet tynt stoff eller gasbind.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner