Kled stoff

Crepe Kjoler

Crepe Kjoler

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. fordeler
  2. arter
  3. For full
  4. lengde
  5. natt
  6. bryllup
  7. Stoffpleie

Crepe kjoler går aldri ut av stil. Dette er et lett og behagelig stoff som legger vekt på alle fordelene ved en kvinnelig figur, gjør silhouetten enkel og flygende. På grunn av det store spekteret av crepe-stoff, kan du velge en kjole for hver dag, for en romantisk dato og for publikasjonen. Samtidig vil du alltid føle deg komfortabel og komfortabel.

fordeler

Crepe er ideell for å sy på kjoler. På grunn av den spesielle teknologien til vridning av tråder, oppnås materialet litt grovt, men samtidig holdbart og luftig.

Kjole laget av crepe er et veldig praktisk kjøp, fordi stoffet er veldig slitesterk, selv i løpet av årene er utseendet uforandret. Dette antrekket er praktisk å ta med deg på ferie, fordi det ikke trenger å stryke, crepe nesten ikke rynker.

arter

Crepe er en stor gruppe av stoffer som har en spesiell teksturerte vev. Denne gruppen inkluderer: crepe de chine, crepe morochen, crepe raschel, crepon, crepe satin, crepe stretch og flettet crepe, men de mest populære er crepe georget, crepe chiffon og crepe satin.

  1. Crape georgette. Fra dette materialet sys ofte de enkle sommerkjørne for hver dag. Det er et tynt, gjennomsiktig og elastisk stoff med en uttalt tekstur. For å gjøre antrekket av dette stoffet vakkert, velg lyse nyanser og farger med volumtrykk. Den mest vellykkede stilen - en tunika eller løst hette.
  2. Crepe-chiffon. Tynt gjennomsiktig materiale med preget tekstur. Den er ideell for å sy luftige sommer kjoler som gjør enhver jente veldig forsiktig og feminin. Siden crepe-chiffongdraper godt, kan den også brukes til å sy massive festlige kjoler.
  3. Crepe Satin. Det er et dobbeltsidig stoff, glanset glatt på den ene siden og matt-grov på den andre. Materialet er ganske tett, men det gir seg godt til draperi, derfor blir det ofte sydd på kvelden kjoler og tilbehør til dem.

Stiler og modeller

Crepe sy enkle komfortable kjoler som kan brukes enten for hver dag, eller å ha på en spesiell anledning. Ruffles og flounces, asymmetri og dype kutt er på vogue nå, men det finnes flere modeller som aldri går ut av mote.

Rett silhuett

Rett kjoler er universelle, du kan dyktig slå dem, avhengig av typen på figuren. Å ha minst en rett, lettmontert kjole i en nøytral farge, kan du opprette flere vellykkede sett som passer for en tur med venner, en romantisk dato, et forretningsmøte eller en tur til teatret.

Det viktigste - denne stilen vil aldri gå ut av mote.

En Line

Crepe-satin er ideell for å lage vakre festlige kjoler med flared skjørt. Dette materialet ble brukt ved begynnelsen av fødselen til den berømte nye utseende silhuetten. Den er rik på en rekke farger og nyanser, og dens følsomhet for draperi gir mye plass til en flyktig fancy.

Skjorte kjoler

Hvis du vil være i trend, om sommeren kan du ikke gjøre uten en kjole-skjorte. Og hvis du vil se stilig og ikke smelte fra varmen, velg et produkt fra crepe de chine.

Den kan monteres eller løses, draperes eller minimaliseres. Denne antikken ser alltid veldig feminin ut, fordi den understreker jentens skjøthet og raffinement.

løs generelle

Nylig er overalls etterspurt blant unge jenter.De er godt pustende, så om sommeren er de aldri varme, og fritt kutt hindrer ikke bevegelse, så de er perfekte for hver dag.

I den kalde årstiden kan du bruke langermede overalls. For å understreke midjen kan de suppleres med et tynt belte.

Hettegenser kan kombineres med hvilken som helst sko, fra sandaler til joggesko, de er like stilige som en hæl og med en flatsåle.

For full

Crepe kjoler er perfekte for fulle jenter. Flytende stoff lar deg rette feilene og understreke verdigheten av figuren. De mest vellykkede stilene er kjole-kjole i gulvet, monterte kjoler med høy midje og flakket til bunnen av modellen.

Hvis du har en frodig bust, fremheve den med en V-hals eller en halvcirkelformet halsring. Det ser godt ut av draperier i problemområder, som er laget av crepe så godt som mulig.

Mange fulle jenter velger kjoler, overalls, fordi de håper at en slik stil vellykket gjemmer alle sine feil. Men de er bare egnet for eiere av "eple" figuren, hvis du er en "pære" eller "timeglass", velg stilene som ble diskutert ovenfor. Tross alt er tynn midje den viktigste fordelen med figuren din.

lengde

kort

Short crepe de chine kjoler er perfekte for sommeren. De er lyse, luftige og ser vakker ut på jenter i alle aldre. Dette er det perfekte antrekket for hver dag, for å møte en venn eller en date.

midi

Crepe midi kjoler er gode for kontorarbeid. Etter å ha lagt en slik kjole med en enkel jakke og båter, får du et utmerket forretningsbilde.

En midi-kjole laget av flygende stoff med en blomstretrykk som ser veldig søt ut og i ro vil passe hver dag. Om sommeren kan du bære en sol på stroppene. Takket være den lette, men heller tette tekstur av stoffet, viser det seg at det er praktisk talt vektløst og så behagelig som mulig.

lenge

Sommeren er veldig relevant, lyse lyse farger. Du kan velge som en monofonisk modell, og med stor vegetabilsk eller geometrisk utskrift. Det er perfekt for en romantisk date, shopping eller en spasertur langs kysten.

natt

Crepe kveld kjoler kan være av hvilken som helst stil. Denne sesongen er de mest relevante, lukkede modeller av flygende stoffer, suppleret med fløser og ruffles. Gjennomsiktig crepe georgette vil være hjertelig velkommen til dette. De mest modige jentene kan bære den uten en fôr, på glatt kroppslig eller svart undertøy.

På grunn av populariteten til den bohemske stilen er lange flerskikts crepe-chiffong kjoler relevante.

For en kveld ute, er det bedre å velge en monofonisk antrekk, men alltid en vakker mettet fargetone.

Amethyst, smaragdgrønn, klassisk rød, krem ​​og svart er populære.

bryllup

Deres crepe de chine kan være sømt klær av enhver stil, men modeller med flytende skjørt ser mest vellykkede ut. Det kan være like glatt crepe satin og air crepe-chiffon. Rhinestones, broderi, blonder og så videre, brukes som dekorative elementer.

Crepe brudekjole ser veldig elegant og luksuriøst ut, det er ideelt for både kalde og varme årstider. Riktig supplert med stilige smykker og tilbehør, vil det gjøre en ekte prinsesse ut av noen brud!

Stoffpleie

For å crepe de Chine kjole i lang tid, fornøyd deg med sin skjønnhet, studer nøye informasjonen på produktetiketten. Vanligvis vises dette stoffet hånd eller maskinvask ved lav temperatur. Det er bedre å bruke spesielle vaskemidler til vask av delikate stoffer - silke eller kashmir. Det er nødvendig å stryke produktet fra innsiden i en litt fuktig tilstand.

Hvis du kjøpte en kjole med kompleks kutt, med Lurex eller gullbelegg, anbefales det ikke å vaske det i det hele tatt, det er bedre å tørke det rent.

Den største fordelen med crepe kjoler er at de aldri mister deres relevans.I dette antrekket vil du alltid se feminin og stilig ut. Korrekt tilpasset type og vellykket supplert med tilbehør, vil det hjelpe deg å vise din upåklagelig smak i enhver situasjon!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner