sweatshirts

Hettegensere uten hette

Hettegensere uten hette

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvordan kalles
 2. modell
 3. Populære farger
 4. Hva skal jeg ha på deg?

Hettegensere uten hette har lenge tatt et fast sted i menns og kvinners garderobe. De er allsidige, praktiske og praktiske. Og designer fantasi gjør dette klær også stilig. Hoodies kan kombineres med skjørt, bukser, jeans. Artikkelen vil fortelle om historien om utseendet til en slik ting, forskjellige navn og gi tips om hvordan man kan lage fasjonable buer med sweatshirts.

Hvordan kalles

Sweatshirt var opprinnelig utelukkende for sportswear. I dag er det ikke bare på fotball, basketball, eller å trene en annen sport, men også en tur, et diskotek, en date.

Det er to versjoner av utseendet på sweatshirts.

 • Versjonsnummer 1. Det kan virke absurd og uvirkelig. Noen motehistorikere knytter et sweatshirt med den grandiose, største personligheten av verdenslitteraturen - L.N. Tykk. Ifølge noen data likte Lev Nikolayevich å ha en behagelig lang skjorte med ermer for å holde seg varm under uformelle klær. Hans etterfølgere likte slike klær, og de begynte å bli kalt "Tolstoyans".
 • Versjonsnummer 2. I 30-tallet av det 20. århundre, i forbindelse med utviklingen av ulike idretter, begynte folk i Amerika å bruke strikkede gensere uten hette. Senere ble denne tingen "sweatshirt".

Men populariteten til sweatshirts begynte å blomstre på 60-tallet, da de byttet fra sport til hverdagen. Det var da at hoodiene dukket opp - hette og gensere, de ble syet på med og uten glidelåser.

modell

Nå, å vite historien til sweatshirtet, omfanget av bruken, kan vi bestemme hovedtrekkene sine:

 • likhet med en genser;
 • Materialet som brukes er strikketøy, tykt eller tynt;
 • holder sin form godt;
 • strukket i bredde, som gjør at du kan bevege deg aktivt;
 • strekker seg ikke i lengde, det sikrer produktets holdbarhet.

I motemarkedet er det to modeller av sweatshirts.

Lyse farger for sweatshirts er vanlige. Slike klær er ikke formelle og lar deg legge til lyse, rike farger til utseendet ditt.

Svitshot

Sweatshirt - genser uten kutt, uten å ha festemidler. Dens særegne funksjoner inkluderer:

 1. bruk av strikkevarer;
 2. avrundet hals
 3. noen ganger komplementert av en hette og lommelykter.

Genseren er behagelig, etterspurt blant ungdom, refererer til unisex klær.

hoodie

Hettegenser er en annen slags hoody. Dens elementer er:

 1. glidelås som strekker seg over hele lengden av forsiden av produktet;
 2. hette med stand-up krage.

Alle modeller av sweatshirts uten hette er utrolig populære, de bæres av menn og kvinner om vinteren, våren, sommeren, høsten, nesten alle aktiviteter. Sweatshirts, hennes modeller, sweatshirts og hoodies, kan blande seg i noe bilde og stil, de vil gi komfort og hygge.

Populære farger

Blant lederne av fargepaletten er utvilsomt den første posisjonen opptatt av svarte og grå nyanser. De er universelle og kombinert med noen bunn. I tillegg lar disse fargene deg ikke begrense din fantasi når det gjelder valg av tilbehør.

Deretter kommer de lyse farger - hvit, krem, sand. De ser lett og avslappet, men ikke praktisk nok.

Et spesielt sted er opptatt av trykte produkter. På en måte, som alltid, en stripe, geometriske figurer, ulike mønstre, påskrifter på engelsk.

Hva skal jeg ha på deg?

Hettegensere uten hette er egnet for nesten alle kvinner og menn. De er i stand til å skape et sporty utseende og uformelt utseende, samt bygge en bue for en date.

For menn anbefaler stylister å ha på deg hoodies med jeans, sweatpants, sneakers eller sneakers, og støvler i sportsstil. En slik fasjonabel ting, som et sweatshirt, vil tillate deg å velge et antrekk for å gå med venner, og for å praktisere ulike idretter.

Jenter vil også like genser uten hette.

For å lage en uformell stil, bør du legge til skinny jeans og komfortable sko til genser. Tilbehør bør være på et minimum. Høydepunktet på dette bildet er at det er enkelt og kortfattet, ikke overbelastet med unødvendige, distraherende detaljer.

Ripping off kjæreste jeans er en god ide å lage et lite tilfeldig utseende. På føttene - tekstilsko, joggesko.

Et avslappet og romantisk utseende er hentet fra en sweatshirt uten hette i delikate nyanser og en mini skjørt eller en maxi skjørt. Fra sko til denne stilige kjole passer sandaler på plattformen eller lavhælene.

For et klubbfest med jeans eller skjørt, er det bedre å velge en lys sweatshirt med originale utskrifter og krystaller dekorert med paljetter og krystaller.

Når det gjelder kontor og forretningsstil, er en hette uten hette en tabu. Hun er uformell, og kan ikke gå inn i kleskode.

Nøkkelen til å lykkes med å lage et bilde med en hette uten hette er den rette og harmoniske kombinasjonen av topp og bunn, hvor ingen element er ut av det generelle begrepet en bue.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner