sweatshirts

Sweatshirt bomber

Sweatshirt bomber

bli med i diskusjonen

 

funksjoner

Når en jakke modellert for amerikanske piloter er preget av komfort og praktisk. Bomber militær stil har endret seg og fanget på i folket. Mer enn et halvt århundre har gått siden etableringen, og det vises i økende grad i fasjonable samlinger for de kommende sesongene. I utgangspunktet ble denne jakken ansett som tema for menns garderobe, men over tid ble det en integrert del av kvinners klær.

I dag er bomberen i sin klassiske forstand en jakke med glidelås. Dens hovedtrekk er tilstedeværelsen av et bredt elastisk bånd på mansjettene, kragen, det går også langs bunnen av produktet. Det bærer i seg selv ikke bare et dekorativt element, men også et praktisk mål - å vedlegge nærmere og beskytte mot vind og kulde.

For sying, ull, skinn, bomull, nylon, ruskind, er denim oftest brukt. Den originale bomberjakken til piloter antok tilstedeværelsen av en lining, lomme og høy krage. Moderne modeller er stort sett borte fra disse elementene, selv om fôrene er mye brukt til oppvarming av demisesongmodeller.

Men jakkene var rikt dekorert med striper, rhinestones og perler, nagler.

modell

Universitets- eller baseballbombere

Universitets- eller baseball bomberjakker er korte lined jakker. Deres særegne trekk er bruken av striper med symbolene på sportslag eller universiteter, samt to farger. En hoved og en annen for ermer (vtachnye eller raglan). Det er også de mest tradisjonelle kombinasjonene, for eksempel rød og grå, blå og grå, svart og beige.

Militær bomberjakke

En annen populær stil er militæret. Disse bombeflyene har flere likheter med sine forfedre - jakker for piloter. Det gjelder denne stilen, den er fri og maskulin, av en mørk farge. Tema militære patcher og merker brukes til dekorasjon.

Når det gjelder standard bombefly, så er det mange forskjeller i stiler. For eksempel, i lengde. Standardmodellen er kort - til hofter. I tillegg til dem er det ganske forkortet, åpning navle, og langstrakt, under hofter. Lengdeforskjeller relaterer seg til ermene (lang og forkortet, over albuen) eller enkelte deler av produktet, for eksempel kan ryggen være lengre enn fronten.

Sesongligheten har også gitt sitt preg på mulige modeller. Lette sportsjakker uten fôr vil gå bra for sommeren. Ting fra vanntette eller isolerte materialer - demi-sesong alternativer. Det finnes også frittstående vinterbomber med varme pelsbekledning, krage, hetter.

Mange avgår fra den klassiske visjonen, slik at du kan finne jakker med en ikke-standardisert tilnærming til bruken av deler - en krage, lommer, selv elastikk, selv om de forblir det samme som et produkt.

Eksperimenter hjalp bombeflyen ut av kategorien ren sporttøy, noe som gjør det hverdagslig, festlig. Oppnå dette ved hjelp av dekor, farger, utskrifter.

Hva skal jeg ha på deg?

Kombinasjoner med dette produktet kan være et stort utvalg, alt fra konsis og ro, slutt lys og glamorøs.

Siden bomberen oftest har en ganske løs passform, vil den se bedre ut i kombinasjon med passende ting: jeans, capris, bukser, leggings og shorts. Skjørtene kan ikke bare være mini, men også lange, for eksempel en blyantkjørt, samt fluffy og flerskiktet. Kjoler med forskjellige lengder vil også passe: korte dekker et ungdommelig bilde, og lange til gulvet er mer feminine. Under bomberjakken kan du bære skjorter, topper, gensere og bluser, og i den kalde årstiden og gensere.

Fasjonable trnedy lar deg kombinere i bildet av ikke bare forskjellige stilarter, men også materialer, farger.

Allsidighet i kombinasjoner lar deg bruke forskjellige sko. Med riktig valg like snomere og sneakers, høye hæler eller flate sko, vil plattformskoene se like effektive ut med bombefly.

Stilig bilder

  • Grove menns bomber kan se veldig feminin og spennende med korte shorts. Hvis en lang jakke er knappet, kan det virke som om det ikke er noe under det. Stripes, applikasjoner og metallisk farge gjør utseendet lyse og minneverdige.
  • Blomstrende bomberjakke til delikate bøyer. Like elegant, vil han se på skjørt og jeans. Eksperiment med flerlags, i år er det på mote.
  • En enkel bomberjakke uten lyse farger og ekstra elementer i kombinasjon med jeans vil skape et komfortabelt sett for hverdagen.
  • Bomberjakke gir deg mulighet til å bære korte topper, mens du ikke tillater å fryse. Spesielt imponerende er bildet av et tettsittende skjørt.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner