sweatshirts

Fleece Hoodies

Fleece Hoodies

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Fordelene med fleece sweatshirts
  2. modell
  3. farge
  4. Hvem passer?
  5. Hva å kombinere?

Fleece sweatshirts dukket opp i vår garderobe ikke så lenge siden - på 80-tallet i forrige århundre. Først ble de brukt utelukkende som et element i sportswear, men takket være deres praktiske og praktiske egenskaper ble de raskt en integrert del av hverdagsbekledning.

Fordelene med fleece sweatshirts

Fleece er et strikket stoff av syntetisk opprinnelse, laget for sying av varme klær.

Fleece skylder sin ekstraordinære popularitet til følgende fordeler:

  1. Lav vekt. Fleece sweatshirt veier betydelig mindre enn kolleger laget av andre varme materialer.
  2. Pusteevne. Spesielt viktig poeng for sport. Et slikt sweatshirt opprettholder perfekt varme, samtidig som huden puster, og fuktighet oppstår ikke under klær. Genseren holder også sine varmeisolerende egenskaper i våt tilstand.
  3. Fleksibilitet. Til tross for at fleece sweatshirts som regel er rett, fritt kutt, holder dette materialet perfekt form, noe som gjør at du kan bruke den til å lage klær med mer komplekse stiler.
  4. Lett å ta vare på. Fleece sweatshirt er lett å vaske og tørker raskt. Den har tilstrekkelig høy styrke og slitestyrke.
  5. Hypoallergen materiale. Fleece sweatshirt gir ikke rødhet eller irritasjon i huden, det er veldig mykt og behagelig å ta på.

modell

sport

Fleece sweatshirts er oftest representert av sports-type modeller. Rett, løs passform, hette, snøring nederst eller i midjen, strikkede mansjetter nederst på genseren og på ermene, en stor eller to små lommer - disse er hovedelementene i en sports fleece sweatshirt.

Det kan brukes ikke bare som et element i sportsutstyr. Fleece sweatshirt er uunnværlig i kampanjen, en tur ut av byen, en piknik i naturen, etc.

Sweatshirt vil være et utmerket alternativ til en lett vindjakke eller tynn jakke. Hett sikkert deksel fra regn, og myk fleece beskytter mot kulde. For ekstra komfort og komfort i en sokk, er sweatshirts utstyrt med glidelåser, men det finnes også modeller med knapper.

klassisk

Sport modeller er ikke de eneste variantene av fleece sweatshirts.

Den klassiske modellen er laget i form av en vanlig genser med stand-up krage og uten hette.

Sweatshirt bomber

En annen type av denne hettegenseren er en bomberjakke - en forkortet modell med kontrasterende strikkede mansjetter i fargen på beltet og ermene.

Sweatshirt Hettegenser

Hettegenser er en langstrakt sweatshirt med en stand-up krage, en hette og en stor lomme på magen.

Sweatshirt sweatshirt

Sweatshirt-sweatshirt er også en modell med hette, men uten glidelås. Begge hettegensene er laget med rund eller V-formet hals.

langstrakte

Langtrekkede eller flette hetter ser ut som elegante cardigans. De kan være monofoniske eller dekorert med en interessant utskrift. Denne genseren kan kombineres med et pantsuit, kjole eller skjørt.

utstyrt

Stilfulle slanke sweatshirts, som ligner, ganske fasjonable jakker, er en del av elegante klær. De er dekorert med rhinestones, dekorert med kontrastmaterialer i farger og tekstur, pels, applikasjoner, broderi, etc.

uten ermer

Som regel har alle sweatshirts en lang ermet, men noen modeller av sportstypen er også laget i form av en ermeløs jakke eller en fleecevest.

farge

Fleece sweatshirt er en allsidig klær modell som passer både menn og kvinner. Derfor er det ofte funnet i nøytrale, begrensede farger - grå, oliven, svart, blå, grønn.

Elskere av mer feminine modeller kan gjøre oppmerksomheten deres mot sweatshirts av mettet rosa, krystall, lilla, lilla, blå, lysegrønn, oransje eller gul.

Denne sesongen er spesiell oppmerksomhet til modeller laget i en delikat pastellskala: blekrosa, lysegul og himmelsblå.

Sweatshirts kan være monofonisk eller laget i en kombinasjon av flere kontrasterende farger.

Aktuelle sweatshirts med trykk. Det kan være et geometrisk ornament, blomstermønster eller abstraksjon.

Langstrakte sweatshirts dekorert med lyse bilder av tegneseriefigurer og dyr er fortsatt populære. Idrettsmodeller er ofte dekorert med påskrifter, logoer, symboler, symboler, etc.

Hvem passer?

Siden den klassiske genseren er en del av sportstilen til klær, passer den alle uten unntak. Helt enkelt, basert på typen av kropp, er det nødvendig å velge en modell som passer best til kroppen.

For eksempel bør eiere av praktfulle former velge modeller av rett, fritt kutt og, om mulig, unngå dekorative elementer i form av elastiske bånd i nederste del av genseren. Slike modeller gir ekstra volum til kroppen. En annen god kutt er flared ned.

Jentene med slank størrelse kan velge både rette og monterte modeller av sweatshirts av hvilken som helst lengde.

Hva å kombinere?

Hvis et genser brukes som et element i sportswear, bør det kombineres med passende klær og fottøy - sportsbukser, strømpebukser, leggings, sykler, joggesko, gymsko etc.

Hettegensere og sweatshirts går bra med jeans. Monterte modeller av sweatshirts kan brukes til kjørt eller kjole. Langstrakte modeller av sweatshirts er slitt som et eget klær i kombinasjon med stramme strømpebukse eller leggings.

En lang, tilpasset modell av genseren kan brukes som en cardigan. En slik modell er ganske kompatibel med en streng kappe kjole, elegant bluse og blyantskjørt. Dette settet er best å hente sko eller ankel støvler med høye hæler.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner