sweatshirts

Fasjonabel og stilig hettegenser

Fasjonabel og stilig hettegenser

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. historien
 2. Hvordan pukkel er forskjellig fra genser?
 3. modell
 4. Hvilken stil er det?
 5. lengde
 6. ungdom
 7. Mødre og pleie
 8. Hettegenser store størrelser for full
 9. Mote trender
 10. klut
 11. Farge og trykk
 12. merker
 13. Hva skal jeg ha på deg?
 14. Spektakulære bilder

Siden slutten av 70-tallet har sportsklær aktivt og kraftig kommet inn i mote. Hettegensere har blitt en fremtredende representant for denne stilen - dette er en sportsjakke som ligner på en anorakjakke, laget av strikket stoff med hette og lomme i midten.

historien

Historien om Hoodie stammer fra middelalderen, da katolske prester - munker hadde på seg spesielle hettejakker over kappen for å beskytte dem mot været. Noen moteforskere mener at den berømte Robin Hood ble kalt Hood med kallenavnet (fra engelsk, hette, hette), da han hadde på seg en jakke på klærne.

På 70- og 80-tallet av 1900-tallet oppstod en ny trend i det musikalske og urbane miljøet - hip-hop. Denne subkulturen har oppnådd umiddelbar popularitet blant unge mennesker, dikterer atferdsstilen, tankegangen og utseendet. Hettegensere fikk et nytt "pust" og ble en integrert del av bildet av hip-hopera.

Med utgivelsen av filmen "Rocky" utført av Sylvester Stallone ble hoodie og sweatshirts knyttet som fasjonable ungdomsklær.

Samtidig begynte gangster, kriminelle informanter, representanter for afroamerikanske ghettoer å ha på seg hoodies.

På 90-tallet er hoody anerkjent blant surfere, skateboarders, graffiti artister, rappere.

I dag er hoodies spesielt populære blant ungdom og unge, ikke bare i Europa, men også i asiatiske land (Sør-Korea, Japan).

På slutten av det 20. århundre, inkluderer mange ledende designere hoodies i sine samlinger, og omdanner dem til ulike alternativer i stil med casual, sporty chic.

Hvor pukkel er forskjellig fra et genser?

Og hoodies og sweatshirts er en type sweatshirts. Forskjellen mellom hoodie og sweatshirts er i detaljer med detaljer og kutt.

hettegenser:

 • Hettegensere må ha hette med stativ foran, beskytter nakken mot vinden;
 • På hette hette har alltid justerbare strenger, snørebånd, designet for å stramme hetten om nødvendig;
 • Har lomme foran og midt for begge hender. Det ser ut som en lomme "kangaroo" og til og med kallenavnet "kenguryatnik";
 • Det kan ha glidelås foran.

Svitshot:

 • Har ikke glidelåser.
 • Den har en rund gate, det er ikke nødvendig med en hette, men mulig;
 • Som regel har et sweatshirt en rund fringing på ermene og bunnen av produktet;
 • Lommer er valgfrie.

modell

Den moderne tolkningen av Hoodie er ikke begrenset til klassiske sportsmodeller. I de senere år har hoodies gjennomgått betydelige endringer i modellene, brukte stoffer, lengde og farge.

Selvfølgelig vil hettegenseren ikke være en erstatning for kjole og en streng pakke. Å ha en sportbakgrunn, vil hoodie være et utmerket valg for hverdagsbruk for en tur, å handle, på veien, etc.

Mange studenter og skolebarn foretrekker å ha på seg en skjult hette i kombinasjon med et skjørt eller denim skinny. Denne modellen er en kort versjon av sportshetten med hette.

Hettegenser kjoler

Unge kvinner ble tilhengere av fasjonable hettegenser med en hette som passer perfekt sammen med leggings. Visuelt skjuler denne modellen feilene i figuren og gjør bildet mykt og fritt.

Med påskrifter

Hettegensere med fasjonable påskrifter og interessante utskrifter har tatt sitt sted.

Hettegenser

Hettegensere er oppfunnet som yttertøy, hette er laget av pels, kombinert med lær, ull, etc. Deres hovedfunksjon består av beskyttelse i dårlig vær, fordi de bruker varme stoffer og materialer, pels og ull.

Med ører på hetten

Tenåringer som hette med ører på hetten, eller innsatser av pels og teksturerte strikkevarer, dekorert med tegninger og påskrifter. Mote for påskrift på hoody kom fra hip-hop.

sport

Sports hoodies er tilgjengelig for hver andre kvinne i mote. Som regel er slike modeller laget av superstrengte og hygroskopiske stoffer, lette og fuktighetsabsorberende, pustende og komfortable for å spille sport.

En egen linje presenterer hoodies for visse sportsgrene, og er også forskjellige i materialet de er laget med, og med funksjoner - absorberer fuktighet, varmepåvirkning og termisk beskyttelse, eller har spesiell impregnering, med innsatser av moderne sportsstoffer for forbedret ventilasjon, med spesielle egenskaper for strekking og laster, etc.

sammen

En annen nyhet i modellutvalget er de "parrede" modellene til familien - det samme i design og farge, men for forskjellige familiemedlemmer - kvinne + mann, for mor og datter, etc.

Hvilken stil er det?

I stil kan hoodies være sporty, uformell, med elementer av etnisk, ungdom, unisex, militær, og til og med med elementer av klassikere.

Legg merke til at hoody i hvilken stil som ikke var representert, gjør bildet gratis og uavhengig, samtidig gir bildet mykhet og lyshet.

lengde

Som noen klær, var Hettegenseren ikke likegyldig for lengdenes endring. Allerede klassisk Hettegenser kortere lengde, midtlår lengde, langstrakt hette - dette er bare noen få variasjoner på denne parameteren.

I de nyeste trendy sesongene legger hudooi spesiell oppmerksomhet på lengden. Flere og flere variasjoner på temaet lang hette og ultrasort. Hettegenslengde til midten av låret blir klassisk.

ungdom

Ungdomstrømpebukser er preget av en overflod av farger, bruk av tegninger og påskrifter, beading, krystaller, ekstra elementer i form av dekorative glidelåser, kontrasterende detaljer, snøring, mønstre og broderi.

Ungdomsstil er preget av hoody med ekstraordinære tegninger, berømte påskrifter, uventet fargekombinasjon.

Svært glad i ung jentegenser med hette, etterligner hodet til et dyr (lynx, bjørn, katt osv.) Med ører i forskjellige variasjoner.

Utskrifter og påskrifter på ungdomstakene er plassert i forside, bakside, ermer, hemme og kanskje i hele produktet.

Enhver ung kvinne av mote vil velge selv Hettegenser av sin natur og livsstil. I denne stilen, sammenflettede retninger av punk, hippier, sportchic, swag og grunge, glamour og rock and roll.

Mødre og pleie

En god løsning for allsidighet, komfort og bekvemmelighet er blitt hette for gravide og ammende kvinner. Slike hoodies gjør at du kan føle deg ung, varm og viktigst, lar deg gjemme tallfeilene som ofte følger med denne unge levemånedens levetid.

Modeller for sykepleie fortjente en virkelig stor anerkjennelse på grunn av den spesielle kuttet, slik at du kan begynne å fôre uten å ta av klær - dette kan være en syt inn skjult fest, en tolags design eller en skjult hals. Modeller for gravide hindrer ikke bevegelser, er lett å ta vare på og beskytte mot hypotermi.

Hettegenser store størrelser for full

Blant kvinner med full fysikk har mange elskere av hette blitt vist, fordelene med modellutvalget og overflod av fargevariasjoner lar deg velge den perfekte tingen for deg selv.

Samtidig skaper riktig valgt hette ikke storhet i bildet og formløsheten til figuren. I stedet gir det gode valget av farger og modeller deg til å skjule noen feil på de riktige stedene, mens du fortsatt er et komfortabelt alternativ for daglig bruk.

Mote trender

Ledende verdens merker bruker i økende grad Hoodie i sine samlinger, og utvider mulighetene for bruk i forskjellige stilarter.

Denne trenden er også observert i kompatibilitet av hoodies med andre klær - kjoler, bukser, mini og maxi skjørt, skjorter og batch-kjoler, etc. For enkelte hoodies, sko linjer, vesker og yttertøy blir utviklet.

De nyeste kuttteknologiene og de moderne stoffene brukes aktivt til produksjon av hette for å gi modellene originalitet, praktisk og langvarig bruk. Teknologien for tegning av tegninger og utskrifter, påskrifter og fargeegenskaper (holdbarhet, styrke) står ikke stille.

Trenden har lyse påskrifter og utskrifter (spesielt etniske mønstre, miljømessige og sosiale temaer), lyse farger og lengde.

De varme hetteglassene som brukes til utendørsaktiviteter og hverdagsbruk er fortsatt populære. I slike modeller brukes lining av deres pels, isolasjon, ullstoffer, etc.

klut

I utgangspunktet brukes strikketøy, som er strikket i stedet for vevd stoff, til å lage hoodies. Strikketøy til Hettegenser er av forskjellig sammensetning, lengde på bunken og med tilsetning av ull, syntetisk, bomull.

fleece

En av de vanligste typer strikketøy for hette er fleece av forskjellig tetthet, lengde av haug. Kanskje med en haug eller uten den. Tykkelsen på et produkt avhenger av densiteten av en fleece klut. Fleece beholder perfekt varme.

bunntekst

Ikke mindre populært er det strikkede stoffet - foten, komponentene som er polyester, viskose eller lycra i kombinasjon med bomull. På den ene siden har bunnfoten en jevn overflate, og på den andre siden en lur. Det er tre-og dobbel-tråd bunntekst. Tilstedeværelsen av bomull i stoffet muliggjør utmerket varmeoverføring.

Velsoft

Velsoft - en annen type strikketøy til hoody, med en ekstra tykk og lang haug. Den har høye egenskaper som holder varme- og oppvarmingseffekten.

På pels

Som varmer for vinteralternativer er hettepels populært. I utgangspunktet er pelsen av kunstige fibre, skapt av moderne teknologi, lett og upretensiøs i omsorgen.

strikket

Det finnes en rekke stoffer for hette og strikket stoff. Det ser spektakulært ut og hjemme. Brukes med en uvanlig teksturerte strikking, mønstre, som gir en følelse av håndlaget.

En av de ubestridelige fordelene med Hoodie-stoffer er praktisk:

 • Lett å vaske;
 • Mister ikke form
 • Lett å stryke;
 • Holder varm;
 • Kunne regulere varmeoverføring og absorbere fuktighet;
 • Fargefasthet

Farge og trykk

Hettegenser for fargeutvalg, kanskje, det er ingen konkurrenter. Det finnes både monokrome modeller for elskere av middelalderen og eldre, og lyse og uvanlige farger for den yngre generasjonen.

De mest populære farger er grå, svart, alle nyanser av blått, rødt, oransje, rosa, hvitt.

Når det gjelder påskrifter og trendy utskrifter, kontrasterende finish, her i trenden er lyse farger som kombineres i fargen med hovedproduktet. Spektakulær utskrift i form av et dyr eller en fugl (puma, ugle, tiger, leopard, eagle, etc.) har blitt populært de siste årene.

Det lakoniske tegnet, symbolet, hieroglyfen, den populære frasen ser uvanlig ut som en utskrift.

Østlige land tilbyr som utskrifter å bruke tegn fra tegneserier, animefilmer, populære memes fra sosiale nettverk.

Bruken av kontrasterende farger i etterbehandlede deler, sømmer, fôr er fortsatt relevant. Det er interessant å se modell hoody med eksotiske mønstre av lyse saftige blomster.

Klassisk ble ornamenter i etnisk stil, preget av uvanlige fargekombinasjoner.

merker

Headliners i utviklingen av trendy hettegenser forblir fortsatt sports merker Adidas, Reebok, Nike, Puma og lignende.

I tillegg til interessante løsninger for kutting og etterbehandling, bruker disse merkene tradisjonelt sin stil av sportslinje - den obligatoriske nærværet av merkeidentitet i form av logoer og logoer, merkevarefarger, bruk av moderne sportsmaterialer.

Prioriteten i utviklingen av modeller av sportsmerker vurderer komfort og komfort under sport, allsidighet og praktisk, sikkerhet. Slike modeller unngår unødvendige detaljer som hindrer sport, er koncise og høy kvalitet.

Mote merker "haute couture" forblir ikke avviket fra utviklingen av modellene Hettegensere. Fantasien av stylister åpner et nytt blikk på sportsklær kombinert med sportskomfort med uvanlige detaljer, stoffer og fargevarianter, bruk av spektakulære dekorative detaljer.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Hettegensere passer godt med jeans av alle eksisterende stiler.
 • Med pelsvest eller jakke kan både pels og naturlig pels virke som pels.
 • Med joggesko. Sneakers kan være lyse, nøytrale, med fargede snørebånd eller dekorert med fargeprøve. I tillegg er joggesko og hoodie et praktisk valg for hver dag. I samme kategori kan du inkludere sportssko, joggesko.
 • Med uggs eller unts. Disse varme og koselige skoene passer perfekt i stil og komfort med hette.
 • Leggings, tykke strømpebukser, strikkede strømper over knærne, er perfekte for lange hetter, hoodies.
 • Sko på plattformen.
 • Bulkposer, ungdoms ryggsekker.
 • Mini skjørt i kombinasjon med kort hettegenser, eller et smalt kuttet maxi skjørt er en av de vellykkede kombinasjonene i forrige sesong.
 • Brede sportsbukser, eller noen sportstilbukser.
 • Som ekstra tilbehør brukes sportsbriller, sportshatter, turtlenecks, votter, baseball caps.

Spektakulære bilder

 • Hettegenser i en nøytral nøytral farge i kombinasjon med sportsbukser med identisk farge, ser fordelaktig ut hvis du legger på en sportsvest en tonelighter eller en kontrastfarge. Sportssko - joggesko, sneakers eller joggesko.
 • En kort hette opp til midjen perfekt utfyller skjørtet av en sports tennis stil eller en kort myk skjørt i et bur, eller med puter. Sneakers og plattformsko er best for dine føtter på denne måten.
 • Kjole hette over kneet, med et spektakulært elastisk bånd på hodet og en lystrykk kombinert med tykke leggings. Uggs vil utfylle bildet.
 • Slim mørke jeans ser bra ut med en grå hette med en lys og skarp utskrift i form av et irbis-ansikt som opptar hele frontflaten på en hette.

Eksperiment, skape komfortable og stilige bilder!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner