sweatshirts

Hudibadi - hva er det?

Hudibadi - hva er det?

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. Om merke

Sport har blitt en enorm hobby, noe som påvirker etterspørselen i moteindustrien. De som liker å kjøre, sykle, tilbringe timer i treningssentre, og i prinsippet overvåke helse og kropp, må noen ganger ledsages av trening slik at det er morsommere. For de som kombinerer forretninger med glede og oppfunnet uunnværlig hudibadi.

Om merke

Hoodiebuddie er et amerikansk merke av unike sportswear.

De skapte en ekte sensasjon med sin patenterte HB3-teknologi, som ble grunnlagt i California. Varemerket demonstrerer tydelig at i den moderne verden må det ikke være noen grenser mellom mote og innovative teknologier.

Klær produsert av merkevaren kalles også bare "hudibadi" eller sjelden "hudibudi". Ordet består av to ord og bokstavelig talt oversettes som "hoodie" og "kompis".

Når det gjelder hudibadi, blir hodetelefonene innebygd i et sweatshirt, som gjør at du kan spille aktiv sport og samtidig fortsette å høre på favorittsporene dine.

funksjoner

Hudibadi - genser med hodetelefoner. Alt høres ganske enkelt, men klærne i dette merket har mange funksjoner.

For startere, som for tingene selv. De er sydd av naturlig kvalitetsmateriale - bomull med tillegg av viskose og polyester. Selskapet forsikrer at deres klær er holdbare og ikke kastes. Slik at den kan brukes ikke bare i treningsstudioet, produserer merkevaren isolerte vintersamlinger.

Det er funksjoner i stilen. Uansett modell, er det alltid en lomme på sømmen eller brystet. Det er beregnet for spilleren eller telefonen som hodetelefonene er koblet til. Lommen er stor, så den passer til en gadget av enhver størrelse, og slik at utstyret ikke faller ut, har det en lås.

Hett på trekanten med en innebygd zigzag elastisk ledningshodetelefon med 3,5 mm jack. Den er beskyttet mot svinger og strekkmerker. Og det kan fortsatt brukes til å justere hetttens dybde, det vil, hvis ønskelig, knytte. Hodetelefoner, laget av HB3-teknologi, er ikke de mektigste, men de er nok til å lytte til musikk komfortabelt og samtidig gjøre øvelsene. Deres frekvensområde er fra 20 Hz til 20 kHz, og på noen modeller er det en innebygd HB mikrofon som du kan svare på en samtale.

Disse hodetelefonene er ikke tapt og blir ikke forvirret - et problem kjent for mange. Og selvfølgelig kan de vaskes helt uten problemer i en vaskemaskin eller manuelt med hele produktet. En tanke som vil virke vill for mange mennesker, men dette er nyheten av en uvanlig teknologi. En annen utvilsomt fordel er at hodetelefonene enkelt kan kobles til moderne smartphones, men også til gamle telefonmodeller og mp3.

modell

Hudibadi har et ganske bredt utvalg av klær, presentert av klær til menn, kvinner og barn. Klærne i dette merket har en sporty stil, selv om den er fortynnet med en lys farge, diskret utskrifter og morsomme applikasjoner. De vanligste fargene er grå, blå, blå, rød, hvit. Ofte kombineres de og legger til fargeinnlegg.

Hudibadi er først og fremst et merke, og navnet heter ikke bare av hoodies. Over tid gikk selskapet videre og nå på tellerne fra butikkene finner du T-skjorter og T-skjorter, skjorter med korte og lange ermer, jakker, windbreakers, ermeløs jakker, sweatshirts. Det er ikke nødvendig å ha en hette for å få hodetelefoner innebygd i saken. Modeller er funnet forskjellige som dressing over hodet, og med glidelåser eller knapper, hvis vi snakker om skjorter.

Hva skal jeg ha på deg?

Khudibadi klær er egnet for de som elsker komfort og varme i høst eller lyshet og frihet i den varme årstiden.Deres gjenstander tilhører sporty og uformelle stiler, derav variantene av kombinasjoner.

Best av alt hudibadi vil se med jeans, leggings, leggings, shorts. Sweatshirts er kombinert med sportsbukser, skjørt og kjoler. Under hette og sweatshirts, kan du ha på deg topper og skjorter, og hvis vi snakker om hudibadi skjorter, så tvert imot, kan du ha på seg sportskjorter og hoodies, jakker. Uansett modell, vil klærne hudibadi se dårlig ut med elegant og rikt dekorert kveldsklær. Men hvis du bruker ting av en bestemt stil, kan du lage et bilde selv med et skjørt til gulvet.

Sko er best egnet joggesko, joggesko, joggesko, ballettsko, støvler med flatsåle. Fra tilbehør passer alle typer strikkede luer, skjerf og hansker. Vesker velger helst sport, enkle kjøpere, samt ryggsekker.

anmeldelser

Selv om merket er amerikansk, men klærne hudibadi er populære hos våre landsmenn. Mange klarte å bestille ting fra offisielle distributører og er glade for å dele tilbakemelding. Først og fremst merker flertallet kvaliteten på produktene og lyden i hodetelefonene. Mange sier at selvfølgelig lydkvaliteten er uforlignelig med dyre hodetelefoner, men det er tilfredsstillende og egnet for sport. Noen mennesker er overrasket over at lyden forblir selv etter vask, noe som viser at den nye teknologien til dette merket har blitt vellykket.

Det er misfornøyde kunder, og de klager for det meste på det samme, andre er glade for det - kvaliteten på materialet og lyden.

Som kjent, har alle mennesker forskjellige preferanser, og det er ikke akseptert å argumentere for smak. For å danne din egen mening om hudibadi må du kjøpe minst en av sine egne ting.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner