sweatshirts

Camouflage sweatshirt

Camouflage sweatshirt

bli med i diskusjonen

 

Varm, koselig og utrolig komfortabel, hette har lenge og fastgjort seg i våre garderober, og slutter å være et eneste element i sportstil. I dag er et sweatshirt et populært uformelt slitasje som kommer i mange varianter.

En av de mest interessante og stilige variasjonene på sweatshirts er et sweatshirt med en kamuflasjonsutskrift. Vi vil fortelle deg om dette stykket klær, hvor to modetrender begynte på en gang, i dagens artikkel.

modell

En sweatshirt er en varmstrikket jakke i en fri silhouette med lang ermet. Tradisjonelt var hette i medium lengde, med store lommer, ingen hette og spenner. I dag finnes det flere nye typer sweatshirts, som varierer i stiler og tilstedeværelse / fravær av noen strukturelle elementer. La oss bli kjent med de mest populære og interessante typer sweatshirts, som er tilgjengelige i kamuflasjonsfarger.

  • Skjærte sweatshirts er en favoritt antrekk av unge jenter som går på en treningsstudio eller går om morgenen. I et slikt sweatshirt kan du se veldig fristende, men det går ikke utover sportstilen.

  • Overdimensjonerte sweatshirts er lange og løse gensere med brede ermer. De ser ut som om du fjernet dem fra andres skulder, men de sitter veldig effektivt, da de understreker elegansen og slimheten i figuren.

  • Hettegenser er en av de mest fasjonable sweatshirts i dag. Det er en langstrakt jakke med glidelås med stor pelsbeskyttet hette. Hettegenser ganske varm, så de kan brukes som yttertøy.

  • Klubbjakker er et kryss mellom en hoody og en sporty jakke. I likhet med kroppen og ermene i slike hoodies i forskjellige farger, samt en liten stand-up krage og striper på brystet.

  • Hettegensere med kamouflage ermer kan være av hvilken som helst stil. Dette alternativet er foretrukket av de som er forsiktige med den militære stilen, og foretrekker å bruke kamuflasjonsdoser, for eksempel i form av innsatser eller tilbehør.

Hva skal jeg ha på deg?

Camouflage ting kan kombineres ikke bare med jeans eller khaki-farget klær, selv om dette synes den mest åpenbare løsningen. Til din disposisjon er nesten alle de brune, grønne og beige fargevalgene, for ikke å nevne de svarte, hvite og gråfarger som er perfekt kombinert med ting i alle farger.

For fans av lysere og dristige beslutninger, kan det være lurt å bruke uventede, kontrasterende kombinasjoner. For eksempel vil en kamouflage sweatshirt med skjørt eller shorts ser veldig imponerende ut. Sko trenger ikke å være i sport eller militær stil: grasiøse støvler og høyhælte sko passer for dette.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner