sweatshirts

Sweatshirts med glidelås

Sweatshirts med glidelås

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. modell
 3. Farge og trykk
 4. Hva skal jeg ha på deg?
 5. Så det er det som designerne foreslår at vi har på deg hoodies
 6. Spektakulære bilder

Hettegensere med glidelås har lenge vært fast forankret i klesskapet til nesten alle kvinner. Det er flere grunner til dette: de er komfortable, praktiske og allsidige. Slike kvaliteter i klær er høyt verdsatt.

Denne artikkelen vil avsløre funksjonene i sweatshirts, snakke om motemodeller, farger og presentere et fotovalg av de mest spektakulære bildene med gensere med glidelås.

funksjoner

Sweatshirt med glidelås med andre ord kan kalles en sports genser. Til dags dato presenterte et stort utvalg av stiler av dette klær. Og hun har flere varianter.

Crews

La oss ta en titt på de fjerne sovjetiske 70-80 årene av XX-tallet. Underskudd, det er ikke et stort utvalg av klær, alt ser ganske kjedelig og likt ut. Og til slutt vises klær som vant kjærligheten til mange innbyggere i Sovjets land. Det var en skjorte, en enkel sportsjakke med glidelås med mansjetter på ermene og på undersiden av produktet.

Den virkelige bommen i Olympiadene kom på tidspunktet for OL i 1980. I utgangspunktet ble den brukt av idrettsutøvere i kombinasjon med sportsbukser, og senere flyttet den olympiske trøyen til massene og ble ikke bare menns klær, men også kvinneklær. Men den største populariteten til OL var på 90-tallet - tidlig på 2000-tallet, da Nike og Adidas sportsmerker gjorde veien til det russiske markedet.

hoodie

Hettegenser - Gensere i strikket stoff med glidelås med hette, høy stand-up krage og lommer. Hettegenser i utgangspunktet - utelukkende sportsklær. Men hun likte unge så mye at hun ble båret for å studere, gå, til diskotek.

Funksjonene i sweatshirts med glidelåser inkluderer følgende:

 • Bruk motstand. Materialet fra hvilket sweatshirts syes (fleece, footer) er strukket i bredde, men ikke i lengde;
 • Utmerket varmeoppbevaring;
 • Gi komfortabel luftutveksling.

Disse tre komponentene tillater deg å bruke gensere til sport og i hverdagen.

modell

Designere har lenge overbevist fashionistas at sweatshirt ikke bare er sportsklær. Hvert år tilbyr motedesignere noe nytt: cardigan gensere, uformelle stiler med skinninnlegg og mye mer. La oss ta en titt på de populære og solgte modellene av glidelås-gensere.

 1. C panser - Det vanligste alternativet. De er lyse og varme. Hettegensere er komfortable, praktiske, bra med jeans og bukser, og er ideelle for utendørsaktiviteter.
 2. C skrå lynDette er en interessant modell som adskiller seg fra den vanlige forståelsen av glidelåsgenser. Alle er vant til at slangen passerer strengt midt i produktet. Men designere, som alltid, vil overraske forbrukeren og sy skrå glidelåser. Dette legger til originalitet og brukervennlighet.
 3. kittel på pels. Varm ting, egnet for været, når det er for tidlig å ha på seg en jakke, men i lett klær å gå er ubehagelig. Sweatshirtet med pels er universelt: det er nyttig i kjølig vær og for å gå på ski eller på skøyter.
 4. Hettegensere med logoer. Vanligvis er logoer plassert på brystet eller baksiden. Logoen indikerer produsenten. For eksempel, Adidas, Nike, Tommy Hilfiger, Ostin og andre.
 5. langstrakte modell. Alt under midten av lårene - langstrakte alternativer. De erstatter cardigans og ser bra ut i en uformell stil med tette jeans.

Ulike modeller av sweatshirts illustrerer tydelig en ting: de er en stor suksess på grunn av deres allsidighet og bekvemmelighet. Selv om jenta ikke er involvert i sport, i garderoben med stor sannsynlighet er det en hette. Den kan brukes i alle situasjoner, det er vellykket kombinert med mange typer klær.

Farge og trykk

Fargen på sweatshirts kan variere fra svarte til syre nyanser. Alt avhenger av personlige preferanser og stilen til bildet som helhet.

Stor suksess på grunn av kompatibilitet med fargevalg, gir nøytrale farger: svart, grå, mørk blå. De vil passe inn i mange bilder, vil se elegante og myke.

Lyse farger blir oftest valgt av moderne tenåringer. Rosa, lilla, syre grønn, smaragdgrønn, sitron - de mest populære nyanser. Dermed uttrykker ungdommer sin individualitet, legger vekt på opprørsk ånd og skiller seg ut fra mengden.

Hoodies med ulike påskrifter og utskrifter er spesielt populære. Utskrifter kan være forskjellige - fra geometriske og psykedeliske fantasier til bildet av søte, små dyr.

Denne måten å dekorere klær dukket opp i USA i forbindelse med utviklingen av mange ungdomsunderkulturer, spesielt hip-hop-bevegelser.

Når det gjelder påskriftene, kan du erklære kjærlighet til byen din, sitere gode folk eller fortelle alle dine navn. Med deres hjelp er det enkelt å lage ikke-trivielle buer, som understreker stilen.

Hva skal jeg ha på deg?

Sweatshirts med glidelås - dette er hva som vil bryte alle reglene og skape en faktisk garderobe, fortynne de kjedelige bildene. Denne sesongen har gensere endelig blitt universelle klær. Etter å ha etablert seg i en sporty stil, beveget de sakte men sikkert inn i casual og klassiske antrekk. Bare stilen til genseren forblir uendret, noe som er dens varemerkeforskjell.

Så det er det som designerne foreslår at vi har på deg hoodies

Drakt. Det mest åpenbare alternativet. Butikkene er mange sett, som inkluderer sweatshirts. Pluss disse draktene - de kan deles opp og bære hvert element separat. Du trenger ikke eksperimenter med sko: sportstil er bare kombinert med joggesko eller sneakers.

Jeans og glidelås genser synes å være laget for hverandre. Til sammen representerer de de siste casual sportsklærne. Strikkede myke og koselige sweatshirts kan konkurrere med en jakke eller jakke som ser for formell ut.

Tettsittende bukser går bra med en storskjorte. Det bidrar til å balansere bunnen og toppen.

Kjoler, men ikke alle, og visse typer - strikket, sitter på figuren, eller hver dag. Med dem vil genseren leke med nye farger, og legge til bildet av korthet og frihet. Sko og sneakers er egnet for føtter.

Spektakulære bilder

Til tross for at sweatshirtet med glidelås er en kjent sak, ikke en festlig, passer den til mange antrekk, og i kombinasjon med riktig utvalgte ting skaper stilige bilder.

En lang sweatshirt er et interessant alternativ til en cardigan. Den ser harmonisk ut med jeans og komfortable skosko, og vektlegger frihet og bekvemmelighet.

Den vanlige genseren med et uvanlig arrangement av lyn - det legger til et høydepunkt for bildet. Sweatshirt ser kjedelig ut, lys og original. Kombinert med jeans og sportsbukser.

Sportsdrakten to er ideell for sport. Men genseren fra ham er egnet for andre utsalgssteder - med jeans for shopping, med en kjole for en tur.

Sweatshirt nøytral mørkegrå - en flott erstatning jakke. Med jeans ser det stilig og relevant ut. Bildet for å vandre rundt i byen vil fullføre skoene med en behagelig sål (ankel støvler eller støvler) og en pose over skulderen.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner