sweatshirts

Kvinner Nike Hoodies

Kvinner Nike Hoodies

bli med i diskusjonen

 

Som et praktisk og praktisk klær for sport og utendørsaktiviteter, velger mange av oss drakter med et sweatshirt. Dette klærne fikk navnet til ære for den berømte russiske forfatteren, men moderne sweatshirts er svært langt fra de som Lev Nikolayevich likte å ha på seg.

Nå er genseren en sporty genser med lange ermer, laget av tykke strikkevarer. Den kan ha glidelås, hette, høy krage, lommelykter, men disse elementene er valgfrie.

I dag vil vi fortelle deg om kvinners jakker fra den verdensberømte produsenten av sportsklær og utstyr. Du vil lære om de beste modellene av Nike sweatshirts, populære farger og materialer, samt å bli kjent med anbefalingene fra stylister om hva og hvordan du skal bruke Nike sweatshirts.

modell

Nike-spesialister jobber samtidig i flere retninger, frigjør klær, sko og tilbehør til personer med ulike behov.

  • Nike Sportswear hoodies er modeller fra en av de store merkene i Nike Corporation. Den nyeste samlingen presenterer lakoniske monokrome modeller uten for mye innredning, for det meste i nøytrale eller mørke farger.
  • Hoodies fra Nike Air klærlinjen, grunnlagt tilbake på 80-tallet i forrige århundre, er også preget av den enkleste designen. Fokuset her er ikke på utseendet på saken, men på hvor behagelig en idrettsutøver vil føle seg i den.
  • Nike-Aw77 er en samling av sweatshirts og løpebukser laget av moderne materialer som er ugjennomtrengelige for vinden. I tillegg er hoodies utstyrt med spesielle vanntette innsatser.
  • Sweatshirts med en utskrift av "Just Do It", som er slagordet til Nike, er en reell hit selv blant fasjonable kvinner som ikke er helt opptatt av sport. Denne setningen har blitt så populær at den raskt "overgrodde" med mange parodier og endringer, som også begynte å bli brukt som trykk for klær.
  • Nike Barcelona er en unisex stil klær linje, som ble inspirert av spillere av den eponymous fotballklubben for å skape designere og teknologer av selskapet. Klubbens emblem er et konstant element i dekorasjonen av sweatshirts fra denne samlingen.
  • Nike SB - en samling av klær og sko, designet spesielt for de som er involvert i skateboarding. Alle ting i denne serien, inkludert sweatshirts, tar ikke bare hensyn til alle behovene til utøvere, men har også en stilig og ungdommelig design.

Hvordan velge?

Nike designere lager sweatshirts for jenter med forskjellige kroppstyper. Skjønnhet med praktfulle former anbefales å velge rett eller lettmonterte modeller. Smale damer har råd til store størrelser med store lommer og en bred krage.

Nike mest populære sweatshirts er 40 (XS), 42 (S), 44 (M), 46 (L). Hvis du velger et genser gjennom en online katalog, for å bestemme den nøyaktige størrelsen du trenger å vite høyden, skulderbredden, brystets omkrets og ærmerlengden.

Hettegensene skal velges avhengig av når og hvor du skal bruke den. Fleece sweatshirts er et godt alternativ for varme vintertøy. Sweatshirts med et vannavvisende belegg vil beskytte mot regn og gjennomtrengende vind. Enkle strikkede sweatshirts passer for å gå eller trene i frisk luft.

Nike sweatshirts er ikke bare komfortable og praktiske, men også veldig vakre og stilige. Derfor design av sweatshirts - ikke den siste tingen å se etter når du velger.Hvis genser til deg er et element i uformell bruk, så se på de lyse modellene med en uvanlig, minneverdig design.

materialer

Sweatshirts av denne merkevaren glede sportsvenner og kvinner i mote med en rekke farger. I Nike's branded avdelinger og butikker, kan du velge en beskjeden, ryddig ting, samt en lys modell med en original design.

En Nike grå sweatshirt er en allsidig og praktisk ting som ikke tiltrekker seg oppmerksomhet, men samtidig ser det alltid stilig ut, både i sport og i fritidsklær.

Nike sorte sweatshirt er en ekte klassiker, ikke bare egnet i treningsstudioet. Svarte modeller suppleres vanligvis med kontrasttrykk med merkevaren. Slike hoodies anbefales å kombineres med en lys eller lys bunn.

Pink Nike sweatshirt vil sikkert appellere til unge fasjonable kvinner som foretrekker mild, girly stil av kjole. Spesielt effektiv, dette sweatshirtet vil se i kombinasjon med hvite joggesko eller lyseblå jeans.

Nike er rød sweatshirt er valget av jenter som er vant til å være den første i alt, og ikke uten grunn - rødt er en av de mest populære fargene i symbolene til idrettslag og klubber, fordi det er forbundet med ledelse og ønsket om å vinne.

Nike blue sweatshirt er en av de mest populære unisex-alternativene. Sweatshirts i blåblå farger som både gutter og jenter, da disse fargene alltid ser veldig uttrykksfulle og perfekt kombinert med andre nyanser.

Nike sweatshirt-kamuflasjefargene er en interessant og stilig løsning for de som elsker lyse utseende. Denne sweatshirten blir effektivt kombinert ikke bare med ting i militær stil, men også med uformelle klær i forskjellige farger.

Nike sweatshirts med trykk er alltid etterspurt hver mote sesong. De fleste av disse sweatshirts er dekorert med et gjenkjennelig emblem av merkevaren - et jevnt slag, som gjenkjenner vingene av den greske gudinnen til seier, Nika, etter hvem varemerket er oppkalt.

Hva skal jeg ha på deg?

Til tross for at sweatshirtet regnes som et element i sportswear, kan det bli en del av antrekket i en stil langt fra sporten. Kanskje dette er grunnen til populariteten til sweatshirts - dette klær kan brukes hver dag, kombinere med en rekke ting.

Går på en treningsøkt, legg på et sweatshirt med en sneaker, en T-skjorte eller en sporty topp og komfortable strikkede bukser, som leggings eller joggers.

For å utforske byen og møte med venner, kan du velge et antrekk som består av sweatshirts, jeans av enhver stil, lyse sneakers eller slipons. I den varme sesongen vil jeans med hell erstatte denim shorts eller skjørt.

Et mer effektivt og minneverdig bilde kan opprettes ved å blande ting fra forskjellige stiler og motetrender. Stylister og designere har lenge forsøkt eclecticism i klær, så vær ikke redd for å ha på deg sweatshirts med romantiske eller strenge ting: luftige kjoler, strenge skjørt, bukser og elegante topper. Dette gjelder også valg av sko: det trenger ikke å være atletisk: sammen med et genser er det passende å bære ballettflater, sandaler eller høyhælte støvler.

Spektakulære bilder

  • Et mint-farget genser med hvit trykk i kombinasjon med grå strikkede bukser og hvite sneakers.
  • Rød sweatshirt med merkemotto i kombinasjon med gråtebukser og komfortable hvite sneakers.
  • Et to-tone lysfarget hette med hette, dekorert med lys rosa trykk, kombinert med tettsittende kamouflagebukser og snøhvit sneakers.
  • En beskåret grå sweatshirt med kontrastfargede trim passer spektakulært med svarte og hvite leggings, svarte sneakers med tykke såler og sporty tilbehør.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner