sweatshirts

Hoodies puma

Hoodies puma

bli med i diskusjonen

 

Klær av dette merket - utførelsen av gatekulturen i New York. Disse eller andre modeller av Puma-produkter ble påvirket av musikk, oppførsel og generelt en ånd av en bestemt epoke.

Hoodies Puma kombinerer bekvemmelighet og skjønnhet, samt møter alle motetrender, uansett hvilket år det kan være i gården. La oss bli kjent med utvalget av disse stilige kvinners gizmoer.

funksjoner

Gjennom sin 65-årige historie, er Puma fortsatt et av verdens største sportsmerker. Selskapets oppdrag er å være "Forever Faster" (alltid raskere enn de andre). Under dette merket kommer klær, sko og tilbehør til menn, kvinner og barn.

Mange spesialiserte linjer er produsert - for fotballspillere, for løpere, racere og for idrettsutøvere fra andre næringer, og for både fagfolk og amatører.

Puma arbeider alltid for utvikling, og samarbeider derfor med mange kjente merkevarer for å samarbeide for å skape nye unike modeller av klær og fottøy. I tillegg, som mange andre verdens merker, tiltrekker dette selskapet aktivt verdenskjente stjerner fra bransjen.

Det utvilsomt gjennombruddet for hele kvinnens samling av merkevaren var hans samarbeid med sangeren Rihanna. PUMA av Rihanna utgjør mange nåværende motetrender, samt noen innovative løsninger.

Puma er dristige ideer og lyse modeller.

modell

Det rike utvalget av modeller av kvinners sweatshirts av firmaet Puma lar deg velge en bluse for enhver anledning. Selv om hovedtemaet til merkevaresporten, avhengig av stilen til denne eller den genser, kan være hensiktsmessig på kontoret eller på en fest, en tur eller i et museum. Så varierer modellområdet i henhold til typen av krage-design. Mange modeller har V-hals, rund hals, kragen kan være lang, høy eller lav, med eller uten hette.

Puma hettegensere kan enten være skinnete eller løs, med elastiske mansjetter eller snørebånd. Lommer - vanligvis side, mortise eller overhead, ofte kenguru. Noen ganger er det en lommelykt i midten av jakken (på samme måte som en anorak).

De mest populære modellene fra de siste samlingene er Crew Sweat, Hoody, Evo Hooded Cap, Ferrari Crew Neck Sweater, Mesh Hooded Track Jacket. Alle disse modellene er oftest laget av blandede stoffer (bomull + polyester).

Hva skal jeg ha på deg?

Det er tre hovedtyper som oftest er basert på genseren.

  • Sport. Dette er en tradisjonell kombinasjon av sweatshirts med sweatpants, leggings eller shorts, samt t-skjorter, t-skjorter, sneakers eller sneakers.
  • Casual. I dette tilfellet er det oftest kombinert med jeans eller joggetøy, samt leggings (strikket eller lær). Det kan være en flott casual outfit og i kombinasjon med en jeanskjørt. Som sko her er både skoene og skoene som er nevnt ovenfor, så vel som andre casual sko - moccasins, topsiders, loafers, creepers, slipons, oxfords, chelsea, og til og med grov militærstil sko perfekt.
  • Kontrast feminin. Dette alternativet åpner et ubegrenset omfang for fantasien din. Hovedprinsippet er en kombinasjon av ting som er uforenlige ved første øyekast. Nemlig - puffete skjørt, blonderkjoler, korte denim shorts, etc. I dette tilfellet er eventuelle sko mulige, men spesiell oppmerksomhet bør gis på sko og høyhælte sko.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner