sweatshirts

Stone Island Hoodies

Stone Island Hoodies

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. funksjoner
  2. modell
  3. Hva skal jeg ha på deg?

Sweatshirt er en praktisk og stilig ting som burde være i klesskapet til hver moderne kvinne. Kvalitet og bekvemmelighet kan bare garantere et bevist merke med en imponerende historie.

Stone Island sweatshirts er en garanti for holdbarhet sokker og impeccability av din stil. Tenk på egenskapene til gizmene til dette merkevaren, bli kjent med modellvariasjonen og finn ut hva du skal ha dem med.

funksjoner

Det viktigste kjennetegn ved Stone Island-merkevaren er et forsiktig utvalg av materialer av høyeste kvalitet og avansert teknologi i produksjon av klær.

De er laget av fløyels bomull, fleece bomullsdrakt med effekt av strikkevarer, bomull fleece fleece, fløyelsaktig bomull fleece og andre materialer av høy kvalitet.

Et annet viktig trekk ved Stone Island-klær er tilstedeværelsen av en lapp eller utskrift med merkevarenes logo i form av en vindrosa. På sweatshirts finner du enten en patch - på høyre ermet eller på brystet, eller et stort logo bilde, for eksempel på forsiden av produktet (hvis denne modellen ikke er på lås).

modell

I utgangspunktet ble Stone Island-merket utviklet som et utelukkende mannmerke. Men i dag fungerer dette selskapets sweatshirts ganske enkelt som unisex ting. De fleste modeller har en rekke vanlige egenskaper, for eksempel mansjetter og bunnen av produktene, montert i tyggegummi.

Fargespekteret av Stone Island-samlinger er meget variert. Under dette merket finnes tilgjengelige skjorter av hvitt og svart, av alle nyanser av grått, samt av et lysere utvalg - mørkblå, pistasj, sitrongult, pastellrosa, khaki, oliven, brun.

Modeller avviger fra hverandre i utformingen av nakken. Så kan halsen være rund eller V-formet, kragen er polo, stå eller bomber. Modeller med hette er laget med et snor på en ledning, og uten hette laget de fleste minimalistiske typer gensere, der det heller ikke er lommer.

Stone Island sweatshirts er alltid festet med glidelås. Noen ganger er det skjult av en knappet sperre. Lommer - diagonal, separat eller kenguru.

Hva skal jeg ha på deg?

Bruken av gensere på menns mote har tradisjonelt vært veldig skarpt. Det etablerte ensemblet til dem er jeans, T-skjorter og joggesko. Men damemote tolererer ikke slik monotoni, så vi vil vurdere alle mulige kombinasjoner.

  • For det første, i stedet for joggesko, kan du legge til ballettflater, joggesko, creepers, tøfler, sko på høy plattform. Hvis en sweatshirt uten hette, vil den perfekte avslutningen på dette stilige utseendet bli en drøm.
  • For det andre kan du trygt ha på deg hoodies med glidelåser over kjoler eller kombinere dem med skjørt av forskjellige stilarter (sol, blyant, tulipan, straight maxi). Her vil sko eller høyhælte sko være passende.
  • For det tredje er et sweatshirt et flott tegn på dagens faktiske stil - sportchic. Enhver modell med hette kan kombineres med leggings, støvler og jeans. Fullfør bildet av en liten veske, slung over skulderen.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske.For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner