Kjole

Kjole på kvelden, størrelse 50

Kjole på kvelden, størrelse 50

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. moter
  2. Velg etter form
  3. Fargevalg

En ikke-standardfigur bør ikke stå i veien for å skape et vakkert kveldsutseende. Selv når mange skjønnheter står overfor mangel på luksusmodeller av 50 størrelser, siden de ikke lenger passer til standardstørrelsene, men de er ikke pluss størrelse. Få designere jobber hardt for å skape nye modeller med 50 størrelser. Vi har samlet noen av resultatene av deres arbeid. Med dette valget blir det lettere for deg å navigere og velge akkurat den samme kjole som vil bidra til å bekjempe alle de rundt deg.

moter

En jente med en størrelse på 50 er fortsatt vanskelig å ringe komplett. Og for å nekte det fra stiler og stiler av kjoler beregnet på tynn, er det ikke nødvendig. Det eneste de trenger for å bli korrigert for hennes figur. For eksempel kan en klassisk skjede kjole suppleres med en langstrakt jakke, magen kan skjules med en innpakningskjole, midjen bør understrekes med et belte, men modeller med en skjærelinje i midjen vil dele figuren i to deler og legge til unødvendig volum.

Om sommeren er det enkelt å velge en kjole for en luksuriøs skjønnhet. Det er mulig å velge mellom modeller av et fritt kutt, A-silhuetten, med praktfulle skjørt med en lengde som kommer til knær. Kombinert antrekk av kjole-drakt typen, som har en løs topp og en ganske smal skjørt, ser bra ut. Bunnen av en slik kjole kan ha små draperier eller bestå av chiffon og utskrifter.

Velg etter form

For de glade eierne av den perfekte figuren, Ligner en timeglass, utformet en linje med kjoler med A-silhuett og nakke "firkantet". Et bredt belte med en tynn midje og et mykt skjørt på voluminøse hofter vil se bra ut.

Ikke kast bort skjørt-trapesen, som utfyller draperiet under brystet. Dette alternativet ser også bra ut på en pæreform.

50 kvinner med små bryster, men store hofter du bør velge et mykt skjørt og montert bodice. Det er bedre å bytte belte med en overvurdert bred innsats. Et slikt trekk i å skape et bilde, vil bidra til å omdirigere oppmerksomhet fra en bred nedre kropp til brystet. For harmoni, la sandaler på stilettoer eller fasjonable sko svare.

Hvis figuren din ligner et eple, har fulle lår, en liten bryst og en kjedelig midje, så bør valget ditt rettes mot de kjoler hvor kuttet er laget under brystet eller i livet. Kroppen kan bli drapert, og kragen er laget av et slips. Rette skjørt har ingen kontraindikasjoner og kan også bli en del av utseendet ditt.

Med et frodig bryst Det er all grunn til å velge en chiffong- eller viskosekjole med silhuett i form av bokstaven A. Et vakkert mønster på stoffet, som tjener som grunnlag for kjolen, kan også være en løsning for kveldskjole. Som før er det ideelle alternativet for busty kvinner trekantet hals og topp med lukt.

Draperier kan også være til stede på bodice, de vil tjene som en vakker dekorasjon av hele antrekket.

Når det gjelder bunnen av kjolen, vil en rett skjørt, flammer eller halvsol være passende.

For alle de samme busty eierne av en pæreformet eller sandaktig figur, kan du velge kjoler med en kombinasjon av to stoffer. Det kan være vanlig strekk øverst og farget chiffong nederst, blonder og silke. Velge en dekorert bodice, se på bolero med en kort ermet, for eksempel tre fjerdedeler.

Med en mild midje og 50-størrelse klær Du kan velge en kjole med kontrasterende sidepaneler. Et slikt element kan være til stede på en rett kjole eller sommersyke.Et slikt antrekk vil forbli på mote lenge, siden designere bruker denne teknikken når man lager ikke bare kjole, men også forretningsklær.

Her er det viktig å velge bredden på innsatsene som er nødvendige for din form. For eksempel vil de samme svarte innsatsene på en lys kjole med en blomstretrykk se verre ut på en sundress. På "eple" -figuret er kjoler med fint mønster godt sett. Et slikt trekk vil skifte oppmerksomhet fra overskytende volum som er tilstede på brystet eller hofter.

Ikke gå rundt på kjole med asymmetri nederst. Liten tegning, lyse utskrifter og fargerike motiver - alt dette vil gjøre ditt festlige bilde vakkert og originalt.

Fargevalg

En jente med luksuriøse former skal være spesielt oppmerksom på kjoleens farger, da en feil valgt farge eller et mønster kan ødelegge kveldens utseende. Skrå celle, vertikale striper vil visuelt bidra til å strekke silhouetten.

Blomstretrykk er bedre å velge mellomstore. Den lyse toppen vil visuelt legge til brystvolum, og en mørk vil lett skjule brede skuldre. Dette vil bidra til å oppnå horisontale striper og langstrakte ornamenter.

Den oppfatning at den hvite fargen er full, skremmer de vakre unge damene. Og forgjeves, fordi hvor mange vellykkede alternativer gjemmer seg selv kjole i hvitt. Spesielt hvis en sommerkjole er valgt for en feiring. Hvit farge har mange nyanser som vil fortynne fylheten. Og hvis en god utskrift også er til stede på en lys kjole, vil volumet bryte.

Valg av stoff til dette antrekket er stort: ​​Lin, bomull, viskose ... Så du bør ikke være redd for hvite kjoler, du trenger bare å bruke fordelene ved denne fargen. For å bekrefte dette, kan du se et utvalg av bilder av fulle modeller, kledd i lette modeller av kveldskjoler.

kommentarer
  1. Larissa
    29.10.2015

    Jeg har 50 størrelser, og formen er mer som en timeglass. Jeg elsker kjoler med V-hals, jeg har et belte. Dette understreker midjen, og på grunn av utsnittet ser jeg visuelt slankere ut.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner