Kjole

Kjole på størrelse 52-56

Kjole på størrelse 52-56

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. 52 størrelse - små triks for hele livet
 2. Velge en kjole for størrelse 54
 3. 56 størrelse - ikke en grunn til å komplisere
 4. Hvor å kjøpe?

Skjønnheten og elegansen til en kvinne bør ikke avhenge av hvilken størrelse klær hun har på seg. Og til og med størrelse 52-56 kommer ikke i veien for å skape et elegant og attraktivt bilde. Det viktigste er å velge den riktige modellen og figuren din vil skaffe seg det enkle at det mangler så mye.

52 størrelse - små triks for hele livet

Akkurat nå åpner vi for deg hemmeligheter som gjør valget av klær lett og hyggelig og vil tillate deg å visuelt redusere volumet med noen få centimeter:

 1. En fremragende brystkasse er en ubestridelig fordel for figuren din, som må understrekes og vektlegges på alle mulige måter. Bildet ditt skal inneholde en lys topp og en mørk bunn. Den V-formede nakke og belte er de viktigste elementene.
 2. Store hofter og smale ankler gir beina en gulrotform som krever at du velger små, flared elementer av klær, for eksempel skjørt under kneet og buksene. Husk at de mørke fargene i klærne er litt slanke.
 3. Bred midje, merkbar mage, men slanke ben - denne typen figur passer godt til kjoler og solbriller, der det er høy midje.
 4. Sko, selvfølgelig, skal være med en hæl. Men hvis det er vanskelig eller ubeleilig for deg å gå i slike sko, så vil en kil gjøre. Men flate sko anbefales ikke.
 5. Du har ingen anelse om hva tilbehørene er i stand til. For eksempel vil lange perler, hengende i maksimalt tre rader, strekke figuren. Ikke bruk korte og for voluminøse perler.
 6. Lengden på kjolen er valgt avhengig av fylle og slimhet i beina.
 7. Selv om midjen din ikke skiller seg ut, må du fremdeles understreke den med et belte eller en kjole.
 8. Når det gjelder fargen, er de overordnede antrekkene faste eller fargede. Tegningen som er til stede må gå fra bunn til topp.

Velge en kjole for størrelse 54

Blir dine luksuriøse former de smale skuldrene og brede hofter? Ikke bekymre deg. Du trenger bare å velge et antrekk som kan balansere disse proporsjonene.

En måte er å velge toppen med en horisontal bar, og bunnen med en vertikal. Du kan også velge en kjole med hals i form av en båt eller en modell uten skulderrem som går opp, fra midjen.

Absolutt ikke å være redd for dype kutt. Overveiende er V-formet. De vil understreke brystet og figuren er litt langstrakt.

En vinn-vinn er kjoler med vertikale striper.

Men under forbudet er strikket antrekk den stramme figuren. I en slik kjole blir bildet ditt vulgært, og figuren er enda mer fullstendig.

Ofte er det kvinner med 54 klær størrelser, der øvre del av kroppen er bred og hofter er smale. I slike tilfeller anbefales skjørt med glatt forlengelse.

Selv om det er mørkt klær og slank figur, men la det være plass til andre farger og kombinerte modeller. Og ikke så stor er klær med en størrelse på 54. Og selv horisontale linjer kan lagre situasjonen hvis de varierer i bredde.

Stor innredning bør ikke konsentrere seg om problemområder i kroppen. På de store baken kan lommene ikke være til stede, på magen - store knapper. Den beste dekorasjonen av enhver kjole vil være et belte eller belte i midjen.

56 størrelse - ikke en grunn til å komplisere

Hvis du har 56 størrelser på klær, må du bare velge de riktige tingene for kroppsformen din. Og selv om du ennå ikke har lært, vil vi definitivt hjelpe deg.

Først bør klærne ikke være stramme på deg. Denne skjønnheten vil ikke legge til deg, men det vil markere alle problemområdene. En liten pritalennost og utvidelse til bunnen - det perfekte alternativet for din sak. Magen blir forkledd, og figuren blir statuer.

Å velge en sundress, ta hensyn til taljen - det må nødvendigvis være for høyt. I dette tilfellet vil magen bli skjult under det fritt fallende stoffet, og bysten vil bli vakker og vil tiltrekke seg øyet.

En god løsning vil være korrigerende undertøy, noe som vil gjøre klær av størrelsen mer spektakulær.

Regelen med valg av mørke klær på grunn av sine visuelt reduserte volumegenskaper, gjelder selvsagt også eiere av 56 størrelser, men det er ikke nødvendig å fylle hele garderoben din med bare mørke nyanser. Lyse, men sikkert monofoniske klær vil også se bra ut på figuren.

Velge en kjole med et mønster eller trykk, vær oppmerksom på plasseringen - kun loddrett er tillatt. Store elementer og skinnende stoffer er ikke ønskelige - alt dette vil ha motsatt effekt på forventet effekt på figuren.

Å ha en stor bryst og ikke markere det er en forbrytelse mot deg selv. Kjoler bør definitivt inneholde en dyp hals i form av bokstav V. Skinnelementer i bysteområdet er tillatt. På luksuriøse former ser du gode flerlags kjoler og tunika.

Problemet med å velge klær for en full dame kan være i forskjellige størrelser på over- og underkroppen. For slike proporsjoner er det ekstremt vanskelig å velge en kveldskjole. Men det er en vei ut av denne situasjonen - et skjørt og en bluse, valgt i henhold til størrelsen.

Hvor å kjøpe?

Det ble enkelt for store kvinner å fylle opp garderoben med stilige, fasjonable elementer med 52-56 størrelser. Årsaken til dette var fremveksten av et stort antall nettbutikker, hvorav det er store relative modeller og størrelser, og spesialforretninger for kvinner i store størrelser.

Nå handlet shopping, tok svært lite tid og krever enda mindre innsats. Det vil ikke lenger være kjedelige shopping turer og skuffelser om mangelen på den nødvendige størrelsen på kjolen du liker.

kommentarer
 1. Valentine
  29.10.2015

  V-hals noen figur vil gjøre mer forførende. Jeg prøver å velge ting bare med en slik halsring.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner