Kjole

Hvite kjole på kvelden

Hvite kjole på kvelden

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Lang til gulvet
 2. kort
 3. Nyanser av hvitt
 4. Hvit og svart kveldskjole
 5. Hvit og blå
 6. Hvit og rød kveldskjole
 7. Med ermer
 8. Med blonder
 9. For gravid og full
 10. For en klubb fest

Hvit farge i kveldsmote er svært relevant. Det er festlig og relevant. Hvis du kombinerer den med en slanky kutt og utfyller en slående finish, så får du et spektakulært utseende. I tillegg passer en hvit kveldskjole nesten alle sammen.

Lang til gulvet

Grunnen til å sette en nydelig kjole på gulvet bør være spesiell. Og den hvite fargen i dette antrekket er veldig passende, selv om den brukes som gjennomsiktige innlegg, eller det er hovedkomponenten til hele bildet.

Når beina er skjult bak stoffet, bør oppmerksomheten omdirigeres til den øvre delen av antrekket. Asymmetri kan brukes på ermene eller halsen med en uvanlig form. Uansett hvor du må gå, vil denne kjole se bra ut.

Hvis du blir invitert til en streng hendelse, må du sørge for at bildet passer til kleskoden. En hvit kjole på gulvet her ville være veldig passende. Dette antrekket antyder to forskjellige stiler:

 • streng kappe kjole, fortynnet av den opprinnelige finishen;
 • forførende kjole som har dype kutt på bryst og ben.

Når du trenger å vises på en høytidelig begivenhet på en herlig måte, bør du stoppe valget på hvite greske kjoler som har ermer. Og hvis stoffet også er valgt i en gjennomsiktig versjon, med en flygende effekt, så vil prisene langs slike linjer ganske enkelt ikke. Når det gjelder farger, er monotoni ikke en forutsetning, kan et diskret mønster være tilstede.

Kjole i gresk stil kan sys av tykt stoff. Gull ser bra ut i dette bildet. Og det trenger ikke å være gullsmykker, noe innredning i gullfarge er akseptabelt. Slike antrekk kan trygt brukes svarthårede skjønnheter. Men representanter for vår- og sommerfargetypen vil være godt i en perle- eller kremkjole.

I en flerskiktsskjørt ser en kombinasjon av flere farger ut, hvorav den ene vil være hvit.

Tiltrekkende oppmerksomhet til gulvmodellene viste mange designere på forestillingene. Deres fastholdenhet og stivhet ble fortynnet med høye kutt som utsatt hoftene. Med en slik lengde ser du god dyp hals.

Et langt skjørt gir gode muligheter for etterbehandling. Selve stoffet kan skille seg ut med en rik tekstur (for eksempel med blonderelementer) eller spredning av store rhinestones.

Rhinestones ser veldig bra ut på hvitt, fordi bakgrunnen til kjolen selv begynner å gløde, og ikke bare fungerer som en bakgrunn, som det er tilfellet med andre nyanser.

kort

For unge damer, med et rent og uskyldig bilde, en slank silhuett og vakre ben, kan du trygt velge en kort hvit kjole for ditt kveldsutseende. Det er mange alternativer, og de er alle vakre på sin egen måte:

 • kjede kjole;
 • kle antik
 • kjoler med ulike former for skjørt (sol, trapeze).

I denne trendy sesongen er dekorasjoner ikke bare varierte, men også uvanlige. Og deres kombinasjon kan gjøre et bilde romantisk eller tvert imot lidenskapelig og trofast. Selv for prom, velger unge jenter kjoler med moduleringer som er til stede på dekorasjoner og stoffer.

Nyanser av hvitt

Uansett hvor overraskende det kan høres, men det er nødvendig å velge en hvit kjole fra sin skygge, hvorav mange er.Det anbefales å stoppe på bare en nyanse, som ikke blir sammenvevd med andre variasjoner av hvit farge. Ingen kan argumentere med det.

Hvis kremfargen selv er vakker, så vil den virke skitten ved siden av hvite. Og generelt, hvordan kombinasjonen av to nyanser av hvitt vil bli oppfattet, vil bli påvirket av belysningen. Det er ikke verdt risikoen og velg en kjole som består av ikke en skygge, men flere. Selv i valg av tilbehør, foretrekker eksperter å velge fargemodeller for ikke å risikere.

Uansett hvor blendende den hvite fargen kan være og uansett hvor imponerende det kan være, vil en virkelig vakker tandem skape en slik kjole bare med mørk hud. Hvis huden på kroppen din har minst et lite snev av gråaktig fargetone og saltholdighet, vil en hvit antrekk ytterligere markere denne ulempen.

En av de mest populære og favorittfarger er krem ​​eller kremaktig hvit. Den er preget av tilstedeværelsen av en litt merkbar gulaktig beige tone. Hvis huden din er preget av en varm nyanse, vil denne fargen passe deg. Kremskyggen i seg selv er myk og mild, så bildet av jenta er det samme. Krem går bra med gull hvis du vil være luksuriøs. Søtsaker vil legge til sjokoladebrune elementer på kjole.

En annen variant av hvitt er en melaktig hvit nyanse. Den er preget av en litt merkbar blueness. For blondiner med god solbrenthet er denne nyansen perfekt.

Utsøkt perlehvit nyanse. Det understreker den rosa rødmen på ansiktet godt, men det kan gjøre en mørk hud gråaktig. Eiere av platina blondt hår må være forsiktig med slike kjoler, fordi hele bildet vil fusjonere.

Du kan ikke forveksle fargen på champagne med en annen nyanse av hvitt, siden bare her kan det være en ypperlig smak med en subtil grønn fargetone. Aristokrati og eleganse bærer et slikt antrekk, men det er ikke egnet for hver jente. Kompleksjon bør være perfekt og ikke blek.

Hvit og svart kveldskjole

Du kan ikke ringe en kveldskjole med en kombinasjon av svart og hvitt elegant, men i originaliteten er det ikke like. En svært populær beslutning av designere er:

 • svart innredning eller innsatser på hvitt stoff;
 • de siste nyhetene er svarte og hvite stripede kjoler;
 • Hvit topp er fortsatt relevant, for eksempel i form av korsett og svart bunn. Formen på skjørtet vil ikke være en hindring, så frodig og utstyrt, er korte og lange alternativer ofte funnet i mote samlinger.

Du kan ikke ignorere de svarte og hvite antrekkene som er laget av fjær. Store fjær sys til basen i veksling av hvite og sorte farger. Kontrast er skapt av ujevne kanter. I mange modeller er det et strålende belte - et element av høytidelighet.

Hvit og blå

Kombinasjonen av hvitt og blått er den såkalte nautiske stilen. Det er mange variasjoner av en slik beslutning - en fullstendig hvit kjole med blå kant, stripete antrekk eller like oppdeling i blå og hvit. Havetemønstre ser veldig bra ut: kjeder, ankre eller bølger.

Når det gjelder stiler, er det praktisk talt ingen restriksjoner. Kjole i en havfrue, så lenge som mulig, rett eller kort og frodig.

Hvit og rød kveldskjole

Den neste polariteten følgesvenn i hvit farge er rød. Tilstedeværelse på en hvit bakgrunn kan være svært forskjellig: i form av en blomst, striper eller innredning.

Med ermer

Før kjoler med lange gjennomsiktige blonder eller guipure ermer, alle andre antrekk forsvinner. Hylsen vil passe i armene eller utvide - det rette valget ditt.

Hvis du fremdeles velger lange ermer, kan kjolen stå rett. Ikke glem funksjonene i V-formet hakk, her fungerer de som aldri før. Langermet er ikke en obligatorisk regel.Tre fjerdedeler har også rett til å eksistere, som virker som et praktisk og funksjonelt element i antrekket ditt.

Med blonder

Vil du være romantisk i dag? Så hvit blonder går til favoritter på grunn av sin forførende linjer og openwork vev.

Denne kjolen er bare brukt for spesielle anledninger. For eksempel, prom natt. Du kan ikke bære en blonderkjole om vinteren, fordi dette stoffet kan gi kjølighet. Skjønnhet, selv om det krever ofre, men sannsynligvis ikke alle i vintermottakelsen vil forstå deg.

For gravid og full

Det er noe vakkert, vakkert og ømt i svangerskapet. Hvit farge på fremtidens mor med avrundede former vil være veldig passende og attraktivt. Dette er ikke en tilstand der du skal skamme deg for endringer i kroppen din, tvert imot, bør du være stolt av dem og understreke på alle måter. Så alt gravid - velg selv den hvite fargen i klærne.

Klær bør ikke skape ubehag, spesielt i bukområdet. Derfor høy midje - dette er det perfekte alternativet, på jakt etter som alle er gravide. Brystet her er understreket, magen er ikke innsnevret, og bevegelsene er ikke begrenset. Hvis du vil ha en innredning, er beltet det perfekte stedet for det.

Du kan også fortynne garderoben din med en trapeskjole med bluss på hemmen. De trenger ikke å være lange og enkle. Blonder i form av innsatser er velkomne.

For en klubb fest

Blant klubbkjoler er det mange hvite modeller. På dansegulvet under strålene av ultrafiolett blir du en ekte stjerne i din hvite kjole. Og hvis festen holdes utenfor rommet, vil antrekket i hvit farge ikke bare pryde kroppen din, men vil ikke tiltrekke seg solens varme, som mørke stoffer kan gjøre.

For å oppsummere er allsidighet karakteristisk for en hvit kveldskjole. Og det er evnen til å bære en hvit kjole for jenter av hvilken som helst fargetype.

kommentarer
 1. Speedwell
  18.09.2015

  Hvite kjole er vakre, men bildet er mer som et bryllup. I slike tilfeller foretrekker jeg en kombinasjon av hvitt med andre farger eller hvite kjoler med en lys utskrift.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  Og jeg liker hvite kjoler! Med hjelp av tilbehør kan du lage et veldig lyst og jevnt dristig bilde. Hvit farge er uforlignelig for andre farger. Det er som et blankt ark)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner