Kjole

Turkis Aftenkjoler

Turkis Aftenkjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargeverdi
 2. moter
 3. Turkisfarger i samlinger av kjente designere
 4. Å passe
 5. Fargekombinasjon

Når du velger et bilde, er det umulig å kaste bort fargeprestasjonen, som også ikke kan tilordnes den siste viktige rollen. I tillegg har hver farge en dyp betydning, og om kombinasjonen av farger med hverandre kan ikke glemmes. Turkise kveldskjoler for flere årstider på rad, ikke gå ut av moten, vi vil fortelle om dem i denne artikkelen.

Fargeverdi

Vann og grønn - to nyanser som danner grunnlag for å skape en turkis farge. Hvis vi vender oss til gammel kunnskap, viser det seg at det er denne fargen som tjener som en magnet for alle naturlige krefter som er rettet mot å beskytte folk mot onde ånder.

Østlige kvinner mente at hvis en nyfødt ble pakket inn i et turkis lerret, ville det være beskyttet mot død og sykdom.

Kjolen til bruden var umulig uten tillegg av det turkise elementet, som tjente som et symbol på endringer i jentas liv og hjalp henne til å flytte inn i et nytt bilde av en gift kvinne.

Hvis du går til psykologi, vil du finne sammenhengen mellom kjærligheten i turkisfarge og ønsket om åndelig renhet. Effekten av farge på tilstanden til en person og hans humør har allerede blitt bevist.

Opplad optimisme, for å få en del av selvtillit og bli mer godmodig, det er mulig på grunn av klærne i turkise toner. Selv andres holdninger endres på et underbevisst nivå ved synet av en person kledd i turkis.

Klær av denne fargen er egnet for å gå til en romantisk dato og for å holde forretningsmøte.

moter

Slaget på sesongen fra år til år serverer turkis kveldskjole. En av de få, denne fargen har ingen aldersrestriksjoner, den går full, tynn og slank. Er dette ikke et tegn på fargeunikhet?

Hvis samtalen kommer om femininitet og romantikk, så er det den turkise fargen som er prioritert. Heldigvis finnes det et ubegrenset antall modeller av turkise kjoler, til tross for at det bare er 5 stiler, så det vil absolutt ikke være noen problemer med å velge en kjole fra dette fargespekteret.

Relevante er:

 • Empire stil og gresk;
 • frodige antrekk;
 • rette modeller;
 • a-silhuett modeller;
 • havfrue.

Når det gjelder lengden på kjolen, er det ingen begrensninger som sådan, du kan bare fokusere på grunnen til at du kjøpte en turkis kjole:

 • På festen, i nattklubb og for dans, er korte modeller (selv mini) egnet, muligens med en åpen rygg, dekorert med paljetter eller frynser;
 • En romantisk kveld å ha en god tid i en lang kjole og drukne i luksus, som også passer for en familiejubileum, et betydelig jubileum eller å delta på et bryllupsfesten. Et langt antrekk med en lengde på gulvet vil bli perfekt utfylt av en frisyre med pent innsamlet hår eller krøllete låser. Dette bildet vil legge til den manglende harmonien.

Turkisfarger i samlinger av kjente designere

Er det fornuftig å engasjere seg i en detaljert oversikt over alle eksisterende stiler, etter hvert har designere fra Italia og Frankrike allerede diversifisert sine samlinger med slike modeller, hvorfra talenes gave er tatt bort. Alt er til stede i dem, uten som kjolen slutter å være en dekorasjon av en kvinne: eleganse, raffinement, skjønnhet.

Alle stoffer som kan strømme og har vektløshet er passende: en kroppsdelkjøling, myk silke, magisk guipur.

Rosa Clara

Det berømte merket Rosa Clara har ikke omgått fargen på sjøbølgen i en nylig samling, som brukte alle nyanser av turkis.

Modellene viste seg å være øm, interessant og stilig. De fleste av dem er i skyggen av mørk turkis.

Saiid Kobeisy

I den nylige vårkolleksjonen presenterte Saiid Kobeisy flere modeller i turkis.

Strengt lukket for konservative jenter, sexy med et kutt for fashionistas og kort med et fullt kjørt til sommerferiefest - i et ord er variasjonen imponerende.

Saiid Kobeisy kjoler er sexy og feminin, de fanger seg med deres lyshet og stil.

Å passe

Når vi snakker om en turkis kjole, gjør vi en feil, fordi denne fargen har store variasjoner i toner, nyanser og undertoner. Det vil være vanskelig å ikke velge en passende kjole i ønsket farge, selv om vi tar hensyn til fargetypen til en person.

Men uten oppmerksomhet det samme er det umulig å forlate de utseendet som er grunnleggende når man velger klær:

 • Blondiner med rett hår vil nyte lys turkis, likt alle nyanser som er til stede på en skyløs himmel;
 • brunetter med mørk hud og brunhårede kvinner vil være passende for alle nyanser fra paletten av naturlig turkis. Lys, godt mettede fargeløsninger fortjener spesiell oppmerksomhet;
 • lyse rødt og brennende kobberhår er grunnen til å velge en kombinasjon av turkis og grønn.

Vel, hvis du fortsatt tviler, vær så snill å velge fargen på naturlig, ren turkis, fordi for hver jente blir det det perfekte alternativet.

Fargekombinasjon

Hvis vi snakker om tilføyelser til den turkise kjole, blir to valg oftest valgt - hvitt og svart. Disse kombinasjonene er vinn-vinn, men fortsatt turkis - så unik farge at innføringen av noen andre ikke vil skape en konflikt. For eksperimenter åpnes ubegrensede muligheter her, og selv ved å velge grønne sko under en turkis kjole, kan du være sikker på at bildet er perfekt.

Grå og jevnbrune toner vil også skape harmoni og skille seg ut i en turkis kjole. Men de kan erstattes av clutcher, armbånd og belter.

Kjærlighet til gull burde ikke være skjult bare fordi de bestemte seg for å skinne i turkis. Bronsefarge på gullsmykker er mer egnet enn lyse gule.

Ikke bli båret med lilla og røde blomster i tilbehør, fordi den spektakulære turkise kjole vil falme.

Vil du legge til et leopard skjerf eller et skjerf? I mot er du ikke verdig, men i en slik kombinasjon er det en følelse. Enhver abstraksjon og floral utskrift vil bære originalitet og jevn kreativitet. Etno stil tillegg er ikke noe unntak. Det viktigste her er ikke å komme for smaken og stoppe i tide. Mer enn to tilbehør - allerede bust.

kommentarer
 1. Masha
  12.08.2015

  Jeg tror det er ingen finere farge! Turkis kjole - den mest favoritt i garderoben min. I det føler du på en eller annen måte spesielt.

 2. vikker
  20.07.2015

  Jeg har bare gullsmykker til enhver kjole, og turkis er absolutt ikke noe unntak. Fargen selv er lys, hvorfor skape unødvendige aksenter? Elsket samlingen av Rose Clara.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner