Farger av kjoler

Hvilke farger på kjoler passer til blondiner?

Hvilke farger på kjoler passer til blondiner?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hva er blondiner?
 2. Valg av øyenfarge
 3. Av hårskygge

Hver kvinne er veldig følsom for valg av kjole. Og ikke forgjeves, fordi velvalgte modeller kan gjøre drastiske endringer i det kvinnelige bildet. Og omvendt - uoverensstemmelsen vil gjøre alle fordelene ved utseende til ulempe. Den oppfatning at blondiner passer alt er feil. Vurder reglene for å velge fargen på kjolen for blondiner: du vil være en uimotståelig kvinne med en perfekt smak.

Hva er blondiner?

Samtalen handler ikke om personlige verdier, men om de karakteristiske egenskapene i utseende. Overraskende, ikke alle farger ser like bra ut på en rettferdig jente.

Hvert blondt hår har en merkelig nyanse. Det kan være lett beige, kald platina, røykaktig aske, champagne, gull, honning og mange andre nyanser av blond. De tre første alternativene er lyse representanter for de "kalde" blondene. Klærne som passer dem er absolutt kontraindisert for "varme" blonde unge damer.

Valget av farge påvirkes av følgende parametere:

 • øyenfarge;
 • hudtone og tilstedeværelse av rødme;
 • kald eller varm hår tone;
 • tid på året:
 • tone av arrangementet.

For eksempel, hvis en jente har blek hud, og øynene er blå, grønne eller grå, kan klærne være enten en enkelt nyanse med øyne eller lilla. Tilstedeværelsen av mørk hud og naturlig rødme vil tillate deg å velge lyse kjoler.

Alle disse øyeblikkene er svært viktige, så la oss finne ut hvilke blondiner du er og hva du kan bruke.

Valg av øyenfarge

Jenter med blondt hår er delt inn i lysøyne (med grå og blå øyne) og mørkeøyet (hassel og grønt).

Grå og blå

For eiere av lyse øyne og blek hud, bør du velge turkise kjoler og kjoler med delikate nyanser av rosa og grønn, samt gråblå, fersken og asfalt. Lysstyrken på bildet vil legge til berry-rosa tonen.

Hvis huden er mørk, vær så snill å velge lyse nyanser. For eksempel er mokka eller cappuccino, gul og oransje, blå og grønn farger på et eple.

Grønn og brun

Kjoler i grønne og brune toner passer godt til grønne øyne, det er mulig å legge til en fiolett nyanse med gule elementer.

Du bør ikke unngå brun-oransje, mørkrosa, koral-antrekk. Mørke farger er bedre reservert for vinteren, og om sommeren kan du tillate deg å være lys og minneverdig.

Det mest vellykkede alternativet ved å velge klær for brune øyne blondiner vil være forskjellige nyanser av sjokolade. Ikke kom deg rundt på siden av kjolen, rødbrune, grågul og lyse lilla blomster.

Mørke øyne og mørk hud er gunstig understreket av månegule og mørkeblå nyanser. En kjole av fargen på moden kirsebær kan også brukes. En interessant vil være et bilde laget av blå og oransje toner.

Grey outfits kan brukes, men alltid med lyse tilbehør, ellers blir mørk hud grå.

blå

Hvis øynene er blå, og ansiktet har lyse, veldefinerte egenskaper og en naturlig rødme, så kan du trygt velge klær med lyse farger. Dette utseendet i kombinasjon med blondt hår gir ikke problemer med valg av klær.

Alle nyanser av blått og grønt, inkludert selv den lyseste, vil skape en vellykket kombinasjon med rødme.Ansiktet vil virke enda mer ømt, og bildet - vakkert og lyst.

Å arbeide får lov til å ha grå kjoler, fortynnet med ekspressivt tilbehør. Vel, restauranten kan være kledd og marine antrekk.

Klassiske kombinasjoner (svart med hvitt eller rødt med hvitt) kan holdes i bakhodet og vise lignende bilder ved enhver anledning.

Men lysegul, syre-lilla og blekrosa antrekk bør ikke holdes i garderoben din i det hele tatt.

Av hårskygge

Blond farge har mange forskjellige nyanser. Blondiner etter hårskygge kan deles inn i to kategorier: varmt og kaldt. Det er verdt å vurdere når du velger farge på klær.

For "varme" blondiner

Hvis håret ditt kan kalles sol, og skyggen er mellom gylden og aprikos, hører du til de "varme" blondene.

Slike hår skal skinne og favorisere klærne. Du kan oppnå dette resultatet på grunn av følgende nyanser:

Kjole i slike farger kan settes på en feiring i tilfelle at du vil være den eneste blonde. En rød kjole med forførende og ubøyelig hals er et flott alternativ for en slik anledning. I den oransje kjole kan du gå på en dato eller kvelds tur.

Du er fri til å velge lengden og stilen til en slik kjole selv, med fokus på egenskapene til figuren din og arten av feiringen. Du kan være sikker på at all oppmerksomhet fra menn blir sendt til personen din.

Turkis. Søket etter den mest ømme og romantiske fargen ender på turkis. For sommeren er dette den nyeste fargen som er perfekt for blondiner med varme toner på håret. På grunn av den turkise kjole kan du samtidig være sexy, øm og romantisk.

Med turkis går det godt med hvite og beige farger. Under turkis kjole er det bedre å hente sko med høye hæler og gylne tilbehør

Blå. Nylig har blondiner blitt populære overalls i rike blå nyanser, men dette betyr ikke at kveldskjole kan kastes på lengst sokkel i skapet ditt. For en feiring, en romantisk middag, kontoret av "varme" blondiner, kan du uten tvil ha på seg blå kjoler av enhver stil.

Pastellfarger. Lag et spesielt bilde som vil skille seg ut og bli husket, det er mulig ikke bare fra lyse kjoler.

For jenter med gyllent hår er det mulig å velge beige og rosa kjoler, men sørg for å ha pastellfarger. Abrikos og karamellutstyr kan også inkluderes i listen over tilgjengelige.

For uttrykksevnen av bildet la dem svare med lyse tilbehør, fasjonable sko eller kontrasterende detaljer på kjolen selv. Smaragder er perfekt kombinert med et pastellbilde.

Green. Kjoler i rike nyanser av gress er populære blant eiere av hår med varme lys nyanser. Slike antrekk kan delta i dannelsen av daglige bilder, seremonielle og kontorbuer. Alle de omkringliggende damene vil se på din grønne kjole, gult belte og fasjonable sko med ekte misunnelse.

Gul og fersken. Med gule kjoler må du være veldig forsiktig, men det er absolutt verdt å inkludere slike modeller i sommerens garderobe. En vakker figur vil se enda mer forførende ut i en riktig valgt kjole med gul eller saftig ferskenfarge.

Coral. Kjolekoralen vil se veldig fin sammen med "varmt" hår.

Mørk fiolett. Fargen på godt modne druer ser bra ut på blondiner. De ser mer sexy ut. Når det gjelder å velge et slikt antrekk, bør du være oppmerksom på det edle materialet og skreddersy av høy kvalitet.

Et utvalg av elfenbenskledde kjoler i gulltoner er også tillatt.

Hva slags farge "varm" blonde bør passe på?

Alle kule nyanser vil legge til hudens sløvhet og sløvhet, mens utseendet virker utrykkende og kjedelig.Disse egenskapene har nyanser av mynte og oliven, blektoner av gule, rosa, blå farger.

Hvis i din garderobe er det en kjole fra en grå-brun skala av nyanser, så umiddelbart bli kvitt den. Takket være slike klær, ser det ut til de som er rundt deg, at håret ditt ikke er godt preparert, og det er ikke godt nok farget. Etter den gråbrune kjole, bør sølvkjoler og snøhvit drakter forsvinne.

Hvilken farge i klær skal velges av "kalde" blondiner?

Tilstedeværelsen av måneskyggen i håret gjør deg til en "kald" blonde. Slike jenter hår kan få perle, rosa eller asy nyanser. For elegant utseende, bør du holde deg til reglene ved å velge fargen på kjolen din.

CUtsmykket og blåaktig pastell nyanser. Disse kjoler er like godt egnet for å tilbringe tid med venner og viktige feiringer.

KDen røde. Selv ikke bare rødt, men lyse og mettede kjoler der du vil bli merkbar, og til og med en dødelig kvinne. Forbedre effekten av porselen lær og bruk av ornamenter med grønne steiner.

Mint, grønn og himmelblå pastell nyanser. Slike kjoler passer for alle "kalde" blondiner, men de er spesielt godt kombinert med platinfarget hår.

Rosa og lilla. Med lilla kjoler er saken klar - alle elsker denne fargen, men blondiner med en kald nyanse av hår ser utrolig vakker ut i slike klær.

Men til rosa nyanser, feirer ikke alle på kjærlighet. Du kan lage denne fargen ved å kombinere ulike klær. Et annet mulig alternativ ville være en kjole i rosa med svarte eller blå aksenter.

Merknader om seksualitet vil kunne gjøre bildet av kjolen snøvit og gråfarger. Slike antrekk må nødvendigvis finne sted i skapet ditt. De vil definitivt ikke være støvende - du kan finne mange grunner for deres demonstrasjon. Bruken av hvite og aske kjoler er mulig, men deres kombinasjon med gul farge og et snev av elfenben er ekstremt uønsket.

Hvilke farger bør passe på?

Eiere av hår med en kald nyanse av blond bør unngås og ikke engang se i retning av kjoler med oransje og gullfarger. Ditt nydelige hår går bare tapt på bakgrunnen av slike kjoler. Et annet tabu er kjoler i varme nyanser med tillegg av røde og turkise toner.

Det er på disse reglene bør være basert på alt du handler. Da blir alle bildene dine riktige, vakre og bare perfekte.

kommentarer
 1. Xenia
  26.01.2016

  Blondiner er nesten alle farger, bare trenger å velge riktig sminke.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner