Kjole

Merkedagskjoler

Merkedagskjoler

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Jovani
 2. Sherri hill
 3. Terani couture
 4. Dolce & Gabbana
 5. Valentino
 6. Elie Saab
 7. Rosa Clara
 8. Zuhair murad
 9. Gucci
 10. Tony boller

Merket i kvinnemote er ikke bare et stort navn. Disse er skapere av kjoler som jentene virkelig liker, noe som gjør dem oppmerksom på seg selv. Men viktigst av alt, er de i stand til å tilby det beste innen kvalitet, ytelse og design. Ta en titt på denne sesongens merkede kveldskjoler.

Hvem vet, kanskje i en av de presenterte kjoler vil du gå til nærmeste høytidelige begivenhet og formørke selv de som har begått ferien.

Jovani

Dette motehuset dukket opp i 1980 i New York. Siden da har han bare fått fart i sin popularitet, alt ser ut til å være i nye og nye land. Bokstavelig talt de første månedene etter grunnleggelsen ble Jovani raskt en av de mest ettertraktede og gjenkjennbare merkene.

Faktisk skjuler designere ikke hemmelighetene til suksessen til et motehus. Alt er i høy kvalitet på materialene som brukes, i den opprinnelige skreddersyren, samt dristige designløsninger. Som et resultat kan ingen fashionista nå passere kolleksjonene fra Giovani.

Mange stjerner av verdensklasse kle seg i Jovani. Blant dem er slike navn som Taylor Swift, Kim Kardashian, Paris Hilton, samt våre landsmenn Anna Sedokova, Lera Kudryavtseva og mange andre.

Hver sesong tilbyr Giovani ca 350 nye modeller. Dette gjør at nesten enhver skjønnhet kan velge det perfekte alternativet for deg selv. Noen velger diskrete, strenge antrekk, andre foretrekker frank og utrolig feminin. Viktigst av alt, alt dette og enda mer i dag er klar til å tilby jovani motehuset.

Sherri hill

Dette er et amerikansk selskap som produserer prom og kveldskjoler. Videre er merket en av lederne i USA.

I flere tiår har grunnleggeren av merkevaren Sherry Hill, samt hans team av profesjonelle designere, skapt unike samlinger. Det som er mest interessant, er det i hennes motehus som Hollywood-stjernene kle, samt en deltaker i internasjonale skjønnhetskonkurranser, som Miss USA og Miss World.

Aften kveld fantastiske antrekk Sherry Hill har fått enorm popularitet langt over grensene til USA - i Canada, Asia, Europa, Storbritannia og i mange andre land. Selv i Russland og CIS landene nyutdannede elsker å ha på seg kjoler fra Sherri Hill.

Terani couture

Amerikansk motehus Terani Couture er verdensberømt. Og alt takk til de unike, elegante kveldsklærne. Hvert antrekk er som et mesterverk av en kunstner.

Modeller er laget basert på dagens motetrender, men forfatterne glemmer ikke om komfort. Designere bruker lette, flytende stoffer som satin, chiffon og silke. Dette tillater oss å understreke lysheten, luftigheten av bildet.

En viktig fordel ved merkevaren er at de ikke syr klær basert på de strenge kravene til kvinnelig skjønnhet. Dette betyr en ting - enhver skjønnhet, uansett høyde, vekt eller type figur, kan velge den perfekte antrekket bare for seg selv. Man trenger en dyp spaltning, den andre - en åpen rygg, og den tredje og helt friske snittet, åpner slanke ben. Alt dette og enda mer er i samlingene av Terani Couture. Du trenger bare å studere dem og velge din perfekte kjole.

Dolce & Gabbana

Selv folk langt fra moteverdenen vet om eksistensen av et slikt merke. Domenico og Stefano hver sesong tilbyr flere og flere nye samlinger, elegante og unike kjole som kan dekorere ikke bare jenta selv, men også feiringen hun vil se på i en kjole fra Dolce Gabbana.

Denne sesongen fokuserte merkevaren på blomstermønster, linestil, samt et unikt vegetabilsk mønster. Det er sant at i moteverdenen er det ingen grenser.

For vinteren kom designere med kjole i stil med siciliansk adel, laget av svarte stoffer og suppleret med gulltråd, steiner og broderier. Om sommeren tilbyr Dolce Gabbana å kle seg i slitesterke kjoler med sofistikerte applikasjoner og malte blomstermotiver.

Som tidligere er blonder og guipur relevante og gjennomskinnelige. Faktisk er dette et fullverdig visittkort av et kjent merke. Hva å si om kvaliteten, det høye nivået som ikke engang diskuteres.

Motehuset Dolce Gabbana tilbyr fasjonable kvinner å bære sine utsøkte kjoler til spesielle anledninger, eller velge en modell for hverdagslivet eller reiser til jobb. I hver av dem vil du være unikt vakker.

Valentino

Italiensk merkevare "Valentino" bokstavelig talt hver sesong gleder oss med nye samlinger. Selskapet ble stiftet i 1960, men står fortsatt øverst i moteverdenen og vil tydeligvis ikke gi opp sine stillinger.

Ikke overraskende, fordi vi jevnlig ser moteshow og beundrer den sofistikerte løsningen som er oppfunnet i Valentino.

Nye kveldsklær personliggjør luksus og femininitet. Samlinger som om de i seg selv kombinerer den moderne stilen og tradisjonene i engelsk stil. Som et resultat blir bildet attraktivt, romantisk og feminint.

I år tilbys Valentino oss med utsøkte blomsterprinter, pastell og lyse farger, myke skjørt og sofistikert halsring. De presenterte modellene er så forskjellige at det gjør at noen fashionistas kan finne den perfekte løsningen for seg selv.

Hovedtrenden fra Valentino denne sesongen er ruffles, organza av en gjennomsiktig struktur, subtile blonder, utskrifter, maksimal lengde og bretter.

Elie Saab

Elie Saab er en unik designer som lager kvelden kjoler. Å forvirre sin stil med andre er ganske vanskelig hvis du virkelig forstår mote. Hans kjoler viser luksus, mystisk femininitet, eleganse og til og med en viss grad av drama.

Ikke overraskende tiltrekker antrekkene fra Elie Saab verdensberømte stjerner som skal delta på svært viktige og spennende arrangementer. I slike kjoler føler du deg trygg, grasiøs, sofistikert, og legger også litt aristokrati til bildet ditt.

Det er bemerkelsesverdig at Elie Saab ikke bare tilbyr et stort utvalg av kveldsceremonielle kjoler, men også kjoler til hverdagen. Men vær sikker på at du kan se flott ut og unik. Andreas synspunkter vil vende seg i retning, selv om du bare går ut på forretningen til gaten eller går på jobb i en kjole fra Elie Saab.

Husk at denne sesongen Elie Saab foretrekker de mest delikate pastellnyanser. Og med dem må du være forsiktig, velg passende tilbehør og bruk en mild sminke, som ikke tillater deg å forstyrre det feminine bildet.

Rosa Clara

Dette er et spansk merkevare som er kjent over hele verden. En viktig funksjon i kveldskjoler er en klar silhuett, utsøkt finish og høy kvalitet på vakre materialer som brukes.

Rosa Clara kjoler kan brukes på en rekke arrangementer hvor det er nødvendig å være elegant, attraktivt og naturlig. Dette er bildene som designeren elsker.

Kjole tilbys i lyse farger, med strålende trim som vil gjøre deg til den mest merkbare personen i ferien. Perler, paljetter, krystaller - dette er bare en liten del av innredningen, som brukes til å dekorere kjoler.

Skjønnheten i samlingene av kveldsmodeller fra Rosa Clara er at de perfekt fremhever verdigheten, men avslør ikke dem i detalj, og skjul også visse feil.

Bruk en kjole med et fritt kutt og legg til tilbehør til det, du vil kunne vise din personlighet perfekt og vise deg bare fra den beste siden.

Zuhair murad

Denne designeren har lenge bevist verden at han er i stand til å skape ekte mesterverk, utrolig elegante og feminine kjoler.Det er ikke overraskende at stjernene i de røde sporene vender seg til ham.

Hans verksted Murad, innfødt i Libanon, åpnet i 1995 i Beirut. Siden barndommen begynte designerens begynnelse å dukke opp i den. Han ga ikke opp sin lidenskap. Og med god grunn. Tross alt ble han snart den mest ettertraktede og lovende spesialisten. Hvert år tok samlinger fra Zuhair Murad del i internasjonale moteforestillinger og vant de høyeste karakterene og gode anmeldelser.

Virkelig høyt Murad sa om seg selv ikke så lenge siden, da han holdt sitt første moteshow i Paris. Unikhet av antrekkene ligger i det unike kuttet, manifestasjonen av fantasi for hver kjole, så vel som skjult seksualitet. De grenser mot vulgaritet, men overskrider aldri denne tynne linjen. Fordi bildene er fantastiske.

Gucci

Det verdensberømte motemerket Gucci har ikke forlatt sine beundrere uten en utsøkt samling av kvelden kjoler i år.

Nøkkelfunksjonen til modellene har blitt et romantisk og utrolig delikat bilde. Det er nesten ikke noe sted for godhet og seksualitet. Fra denne jenta blir de enda mer ønskelige og mystiske.

Alle antrekk er ypperlig supplert med trykk i stil med wildflowers. Hvis du vil se ut som en ekte nymf, bør du være oppmerksom på samlingen av kjole fra Gucci.

Tony boller

I 20 år er dette merket ansett som en av de beste i verden når det gjelder å skape kvelden kjoler. Presenterte modeller er alltid preget av utsøkt kutt og fantastisk design.

Tony Bowls outfits kombinerer det unike designgeniøret til skaperen og moderne materialer av høy kvalitet. Swarovski krystalldekorasjon utføres manuelt, akkurat som perler, glassperler.

Valget av stoffer er alltid fantastisk. Bokstavelig talt er hver modell unikt, uendelig. Det er ikke engang et snev av å kopiere kjoler. Hver ny samling forundrer hvor mangfoldig en designer kan være.

Et viktig trekk ved merkevaren er at den produserer antrekk for en rekke anledninger og feiringer. Hvis du vil ha, bruk en cocktail kjole eller en brudekjole. Også presentert et bredt spekter av balsal og eksamen modeller. Det er bemerkelsesverdig at Tony Bowls selv tar på seg oppretting av kjoler til deltakelse av jenter i ulike skjønnhetskonkurranser.

Som du kan se, mote hus og berømte designere være spesielt oppmerksom på kveld kjoler. Hver sesong lager de flere og mer sofistikerte samlinger, følger moderne trender, bruker materialer av høy kvalitet, og bidrar også til å understreke jentene sin egen individualitet og originalitet.

Det er derfor du bør betale økt oppmerksomhet mot populære merker. Det er ikke nødvendig å kjøpe sine kjoler. Ta ideen som et grunnlag, prøv det selv, juster det etter din egen smak og egenskaper i figuren. Det er da bildet vil bli virkelig feminint, ønskelig og vakreste.

kommentarer
 1. Lyudmila
  05.08.2015

  Jeg foretrekker alltid Giovanni kjoler. Jeg har aldri gjort en feil i å velge. Kjoler passer perfekt på figuren, syt feilfritt.

 2. Svetlana
  24.07.2015

  For meg er Elie Saab ute av konkurranse. Bare se på disse elegante, flytende stoffene.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner