Kjole

Svart kveldskjole

Svart kveldskjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Mote modeller
 2. Fortynner svart farge
 3. klut
 4. Sminke opp

Evig catwalk hit er svarte kjoler. Og på de siste showene har designere stolt på deres vekkelse. De presenterte friske og dristige ideer for en så allsidig og elegant farge. Mange minner omgående Coco Chanel med sin "lille svarte kjole".

Mote modeller

Svarte kjoler på gulvet syntes å ta oss tilbake til fortiden, da høflige herrer høflig hørte damer, presenterte dem med komplimenter, blomster og gaver. Deres rettferdige hud så bra ut mot en mørk kjole. Og dette legges til bildet av mystikk og mysterium.

Selv nå bestemmer bare en kvinne hvor langt hun vil gå i form av å vise sin sjarm:

 • Ermeløs kjole er valget av de som ønsker å vise vakre håndtak, milde kleshengere;
 • Et høyt snitt er egnet for de som har lange og slanke ben;
 • Dyp spalting vil vise en appetittvekkende bryst;
 • Dekorerte stropper eller en skulderrem vil vise hvor vakkert og velpleiet tilbake;
 • Cutouts i midje sone vil utsette kroppen, men vil ikke overstep grensene for hva som er tillatt.

lenge

Hvis du trenger en raffinert, elegant kveldskjole, så er dette en eksepsjonelt svart lang kjole. Med hjelpen vil du understreke elegansen i figuren din, legge til slimhet der det er nødvendig, skjul de delene av kroppen du ikke vil vise.

Denne sesongen har designerne hatt spesiell oppmerksomhet på satinskinnende stoff, som viser all sin adel og høye kostnader i svart. Viktigst av alt, oppretter de ikke effekten av ekstra volum.

Hovedakentene er plassert på femininitet og raffinement, fordi silhouettene er for det meste koncise, men ikke uten et snev av seksualitet. Provokativ spaltning har blitt en trend blant designere, og baskisk vil bare gi originalitet til bildet. Du trenger heller ikke å bekymre deg for hudtonen, siden svart farge passer til alle typer.

Skjørtet ser spesielt elegant ut, hvis dekorert med gullfargen med paljetter, løse rhinestones eller perler, broderi, draperi eller flared flare brukes. Hvis det er ideelle proporsjoner av figuren, vil du se elegant ut i en tettsittende modell med hals i hele låret.

Gjør det samme inntrykket på andre, unngår overdreven eksponering, vil bidra til effekten av lagringsklær. Her viser chiffon all sin sjarm.

Kort og middels lengde

Moderne mote er utrolig variert, i forbindelse med hvilken det er nesten ingen obligatoriske klær for hver jente. Men unntakene forblir fortsatt.

Og fremfor alt er dette en kort svart kjole. Han kom opp med den verdensberømte Coco Chanel. Det er hennes ide som er grunnlaget for å skape de mest fantastiske moderne korte kjoleene.

Nøkkelfunksjonen i kappe kjole skal være en semifitted silhuett, lukket hals, fokus på midjen. Lengden er litt lavere enn knekken. Alle geniale er enkle, og dette antrekket er et direkte bevis på det.

Lille kveldskjole i svart presenteres i andre stiler. For eksempel er den A-formede silhuetten en lengde fra kneet og over, voluminøse puffy skjørt, store, men flate lommer, samt puter, ruches, ulike bretter og tucker. Kort sagt, forkortede modeller "aksepterer" en rekke måter å uttrykke stil på.

Ikke glem innredningen, dekorasjoner og tilbehør.De burde ikke være mye, og de har ingen rett til å tiltrekke seg all oppmerksomhet til seg selv. Hovedelementet er alltid kjolen.

Kjoler med asymmetri

Sideskjørt slutter ikke å være på mote. Og det spiller ingen rolle - det er lengden på splittet eller skjørtet er kuttet til den ene siden. Også populære er modellene på en skulder og med asymmetri på nakken.

Lacy

Som praksis viser, er det en svart kappe kjole i kombinasjon med blonder stoff er det mest ideelle alternativet for en kveld utseende. Du vil aldri miste hvis du velger den.

Bildet er utrolig feminint, elegant og kuttet gir figuren ekstra slimhet.

Svært ofte under svart blonder bruker de et kontrastfarge eller hudfarget substrat. Begge alternativene understreker gunstig mønsterets skjønnhet.

Kombinere et tett blonderutstyr er bedre med hæler og en clutch, og de beste stedene for bruk er kulturelle kvelder, turer til teatre, opera, førsteklasses restaurant.

Velg den perfekte stilen for deg selv basert på formen. En blonder ryggløs uten foring og selvfølgelig vil illusjonen av en dyp spalting legge til bildet.

Ikke vær redd for å fylle opp garderoben din med en lang eller knelangskjole, supplert med blonder, da de vil forbli på toppen av mote i svært lang tid.

Selvfølgelig er helt en kjole av tynn blonder ganske ærlig, fordi ikke alle bestemmer seg for det. Et alternativ kan fungere som en modell med blonderinnsatser i form av ermer, bodice. Og de kan begge gjenta den svarte fargen på kjolen selv, og spille på kontrasten med hvite maling.

Hvit blonder på et svart lerret myker visuelt bildet, noe som betyr at det er perfekt for bedriftshendelser, forretningsmøter og andre lignende hendelser. Selv om det er verdt å legge til noen fengende tilbehør, og du er klar for en gallamiddag.

Tilbake åpen

Tidligere ble det nevnt at den åpne ryggen gir krydder med. Dybden på utklippet avhenger bare av din beskjedenhet, og formen - på designerens fantasi. Betraktes som fasjonable dybdeåpningsblader eller faller under midjelinjen.

Kanten på halsen kan dekoreres med blonder, som selve ryggen. Deretter opprettes en tatoveringseffekt, som noen ganger ser ganske fet ut.

Fortynner svart farge

Svart er blant de mest allsidige farger for damemote. Derfor er alle nyanser av en fargepalett perfekt kombinert.

Den mest klassiske, men aldri ute av motekombinasjonen er svart med hvit.

Med deres hjelp kan du lage et festlig bilde som passer for alle slags feiringer. Hvit kan virke som en lys topp, en geometrisk innsats eller en loop. Nå er en stripet kjole blitt fasjonabel.

En av de mest populære og harmoniske kontraster er kombinasjonen av svart med solid eller beige.

Selv om den på ingen måte er dårligere enn denne kombinasjonen av svart og rosa. Kjoler er pen, øm og romantisk.

Den røde og svarte versjonen av kjole vil legge vekt på din vilje og lidenskap. Mange bruder i dag velger dette bildet å være egentlig ikke det samme som alle andre.

Vær også oppmerksom på svart og grønt. Dette paret blomster skaper et fantastisk ensemble.

Et flott alternativ er et par svart og blått, eller grått og svart. Glatte overganger gir en utmerket effekt.

klut

Når du velger en stil, bør du alltid være spesielt oppmerksom på stoffene som brukes. På grunn av fargen fokuserer på nyanser av kuttet. Derfor anbefaler designere å velge matte og utelukkende naturlige stoffer.

Et godt eksempel er silke, ull, naturlær og blonder.. Deres kombinasjon lar deg lage mesterverk av design kunst.

Sminke opp

Mørke nyanser av kveldskjole stiller spesielle krav til sminke. Minste mengde kosmetikk her vil ikke fungere. Makeup bør være rik og lys.

Men i intet tilfelle ikke forveksle konseptet med lyse og vulgære sminke, fordi disse er helt forskjellige ting.

Her er noen viktige regler:

 1. Fokuser på en ting - øyne eller lepper.
 2. Hvis dette er øyne, vil alle nyanser av beige, sølv og gull gjøre. Eller du kan bli på de klassiske hvite, grå eller svarte skyggene.
 3. Hvis vekten fortsatt er på leppene, så er leppestift en klassisk rød. Velg en nyanse basert på personlige preferanser, hud og hårfarge.
 4. For å fullføre sminke på riktig måte, bruk lengre svart mascara for å understreke virkningen av utseendet ditt.
 5. I enkelte situasjoner er det ganske mulig å bruke falske øyevipper, hvis du ikke lar deg gjøre dine øyne uttrykksfulle og attraktive med bare mascara og eyeliner.
kommentarer
 1. Irene
  28.09.2015

  Vanlige sorte kjoler er kjedelige. Men hvis du fortynner den med rød leppestift og røde tilbehør, hold deg på! Bildet blir "brann"!

 2. vikker
  13.09.2015

  Svart blonder kjoler er fantastisk!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner