Farger av kjoler

Blå kjole - skape et spektakulært lyst eller forsiktig bilde

Blå kjole - skape et spektakulært lyst eller forsiktig bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. nyanser
 2. Kombinasjon med blomster
 3. lengde
 4. Populære modeller og stiler
 5. tilbehør
 6. sko
 7. Sminke opp

Alle vet at de sier at de møter klær, så når man ser etter et nytt antrekk, er det noen ganger verdt å tenke på hvilken melding du vil formidle til andre gjennom klærne dine. Ikke glem at kjole gjør en kvinne til en kvinne.

Moderne designere tilbyr en rekke farger og stiler av kvinners kjoler. Overfloden av modeller lar deg enkelt å velge et interessant originalt utseende som vil understreke de individuelle naturlige egenskapene til figuren din. En av favorittfarger, både blondiner og brunetter, er blå og de fantastiske nyanser.

nyanser

Ifølge psykologene, siden barndommen blir vi ubevisst vant til at rosa ting bare er for jenter, og blå ting er for gutter. Derfor, hvis du har et ønske om å være betennende - vær så snill å bære rosa. Hvis målet ditt er å være "din egen" i menns selskap, vil den blå kjole være den mest passende.

Blå har en stor variasjon av nyanser: fra lett himmelsk, nesten gjennomsiktig, til dypt mettet og chilling. Derfor, når du velger en kjole av denne fargen som passer for din skygge, må du stole på fargeutseendet ditt.

skånsom

Delikate nyanser passer til sensuelle lyse naturer av fargetypen "sommer". Det er ønskelig at kjolen hadde virkning av plakk eller uskarphet.

Delikate nyanser ser spesielt uttrykksfulle på blåøyne blondiner. Denne fargen gir stråling til øynene, gjør dem mer uttrykksfulle. Derfor er hovedfokuset i sminke på uttrykksfulle utseende. Ikke glem å male over øyenvipper. Det er nok å fukte lepper med mild glans med effekt av "vannutjevning". Og bildet kan betraktes som fullført.

Mørk kald

Hvis en kvinne er eieren av "vinter" fargetypen, bør hun velge en kaldere, mettet eller nesten isete skygge av blått.

En kjole av denne fargen kan være både uformell og kveld. Ikke vær redd for bildet av "snødronningen".

I en slik uvanlig kjole vil eventyrprinsen alltid finne deg, og da vil det, som i et eventyr, varme ditt kalde hjerte med sin varme omfavnelse.

Denne nyansen er veldig glad i og rødhårte jenter.

Himmelsk og lyst

Sky blue er en av de vakreste naturlige nyanser. Det er derfor det er så populært i ledd av kjente designere.

Sky kjole ser spesielt godt ut på unge jenter.

Denne nyansen er perfekt for promkjole til gulvet. Det vil igjen understreke lyshet, luftighet og girlish sjarm, som bare er inneholdt i unge jenter. Kombinere en kjole med himmelsk nyanse med gullsmykker, vil enhver utdannet enkelt få tittelen på "Queen of the Ball".

Flere nyanser

Hvis du ikke er fan av monofoniske modeller, bør du være oppmerksom på den kontraherende kombinasjonen av tilstøtende farger. Svært ofte utnytter designere et slikt snitt i modeller av en montert silhuett: sidepanelene er laget i lysere eller mørkere farger. Denne kuttet legger perfekt vekt på silhouetten, noe som gjør den enda mer elegant og slank. I dette tilfellet er hoveddelen av kjolen syet av et stoff med lettere farger.

Et annet alternativ - en lyseblå kjole i stil med "country", belagt med en tynn skinnrem. Vanligvis har en slik kjole en liten blomstertrykk av mørkere kontrasterende nyanse, som igjen understreker den valgte stilistiske orienteringen.

Ser imponerende og blomstertrykk, og i buret.

turkis

Turkis-fargetone ser spesielt luksuriøst ut på rødhårte jenter. Dette fargevalget passer for både jenter og kvinner, og har ingen aldersgrense.

Kombinasjon med blomster

Med grå

En hvilken som helst farge er kombinert med en rekke akkromatiske farger: hvit, svart og grå. I tilfelle av en kombinasjon av blått og grått får du den såkalte samtidskontrasten. Grå farge vil ikke distrahere oppmerksomhet, men tvert imot vil understreke alle fordelene ved den valgte blå farge, gjøre den mer mettet.

Med blå

Kombinasjonen av blå og blå er nesten en klassiker.

Med hvit

En av de beste alternativene for å kombinere blå og hvit. Dette kan være en retro kjole i hvite erter. Det har ikke stropper, men det er preget av et puffy flerskiktsskjørt. Et hvitt raghodetbånd som er bundet på hodet, kan logisk fullføre bildet. Et annet interessant alternativ for unge jenter er å plukke opp en hvit og blå kjole i baby dukke stil. Ideell for de som ikke er klar til å vokse opp.

Vi kan ikke nevne kombinasjonen av blå med gull og beige. Disse er veldig stilige variasjoner for en kveld ute.

Forresten, beige tilbehør og sko - den vanligste løsningen for en blå kjole.

Med svart

Den blå fargen på kjolen går bra med svarte tilbehør (for eksempel en stropp, tilbehør). Svart kan være til stede i innredningen av kjolen selv (krage, rør, trim). Du er velkommen til å se modeller med svarte geometriske mønstre, som er avbildet på bakgrunn av lyse blå bakgrunn. Trendy geometri kan plasseres tilfeldig på steder. Men oftest er det verifisert og gjentatt flere ganger. Et slikt komplekst ornament setter det dynamiske bildet. En slik kjole vil være i smak av en sterkvilget, energisk kvinne.

Med rosa

Blå og rosa farger passer perfekt sammen i ensemblet.

Her er den eneste regelen gyldig: mettet rosa gir mening å kombinere med en rik blå tone. En blekblå - sikkert med en blekrosa.

Med rødt

Brann og is er kombinasjoner av en lyseblå kjole med rødt blinkende tilbehør. Regelen her er at den røde fargen bare skal være som en aksent, men ikke i hovedtonen. Ellers kan det ekstravagante fasjonable utseendet bli en vulgær.

Med ermer

For kvinner med fulle hender, er en rik blå kjole med en flaggermus perfekt. Denne stilen skjuler andre feil i figuren. Denne modellen gir fri bevegelse. Et godt alternativ for turer til de stedene hvor du må flytte, for eksempel i en nattklubb.

Kjole av blå nyanser kan ha gjennomsiktige ermer med mansjetter, eller omvendt, korrugerte løse. Sommerkjoler av blå farge har ofte "lanterner" ermer, noe som gir mischief og jomfru uskyld til hele bildet. Hvis du har brede skuldre, bør du unngå puffete ermer. Men på den unge, subtile dame modellkjole med voluminøse ermer sitter det perfekt.

lengde

lenge

En lang blå kjole skal være laget av det mest luftige og lette materialet. Siden denne fargen er forbundet med det himmelske miljøet, kan det ganske enkelt ikke være tungt og massivt. Blonder, chiffon, sateng, silke og andre lette stoffer er perfekte her.

Flere frills himmelske kjole vil ikke gjøre det tungt og massivt. Tvert imot vil de skape et bilde av en lys himmelsk sky. Kjole med blå toner, brodert med store hvite perler eller rhinestones i nøytrale nyanser, ser spesielt imponerende ut.

midi

Cocktail kjole, et godt alternativ for selskapsfest eller sosiale arrangementer. En høy hæl vil gi tillit, justere gangen din og gjøre eieren til en stjerne på kvelden.

kort

Korte kjoler med blå nyanser er spesielt gode for en strandferie.Det kan være en veldig kort tunika, eller en kjole med tynne stropper laget av viskose, et mykt materiale som er behagelig for kroppen. Denne kjole er perfekt for en strandferie.

Populære modeller og stiler

Det er ikke det første året at denim kjoler er populære blant unge mennesker. De har for det meste en fri rett kutt eller A-formet silhuett. Enhver større forhandler i samlingene har et par slike alternativer.

Den klassiske monterte silhuetten av timeglasset ser flott ut om vinteren og sommeren. På en kjølig sommerkveld kombinerer du den med en hvit jakke, og om vinteren velger du en varm beige cardigan for den og slår den med passende tilbehør.

tilbehør

Gullsmykker smelter vakkert med et blått antrekk. For et lysere utseende, legg til store kuberperler. Når massive tilbehør er ute av sted. På et øyeblikk vil mindre massive og mer beskjedne nyanser være egnet, for eksempel nøytral beige, passende overalt.

sko

Sko bør være kortfattet kombinert med resten av ensemblet. Når du velger sko, vær oppmerksom på bekvemmeligheten av sko. Hvis du finner det vanskelig å bruke hæl, er det bedre å unngå dem. I dette tilfellet er frelsen ikke den egentlige plattformen for det første året. Hun legger til de manglende centimeter i bena, men legger føttene i komfort.

Det er ikke nødvendig å plukke opp, for eksempel, røde sko til ensemblet med blå kjole og hvite smykker. Det er bedre om tilbehør og veske vil ha samme farge med sko. Hvis det er vanskelig for deg å velge riktig skofarge, gi preferanse til svart-hvite farger: svart, hvit eller grå. Festlig grå farge - Sølvsko metalliske sko.

Sminke opp

Blåøyede blondiner passer i bronse skygger. De er i stand til å gjøre klare øyne mer uttrykksfulle. Hvis du ikke bruker skygger, må du bare male det indre nedre øyelokk med en hvit blyant. Hvit farge perfekt nyanser den blå, noe som gjør den enda mer mettet. Når det gjelder rouge, er erfarne makeup artister enig i at rosa nyanser mer harmonisk korrelerer med den kalde blå tonen i kjolen.

kommentarer
 1. Sleepyhead
  07.01.2016

  Jeg elsker blå farge veldig mye! Jeg tror han går til alle med en kompetent sminke. De fleste liker kombinasjonen med hvit.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner