Farger av kjoler

Grå kjole er ikke kjedelig!

Grå kjole er ikke kjedelig!

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Hvem passer?
 3. lengde
 4. nyanser
 5. Spektakulære kombinasjoner
 6. Hva skal jeg ha på deg?
 7. tilbehør
 8. sko
 9. Sminke opp
 10. Stjerner i grått

Fargefunksjoner

Grå er mellomliggende mellom klassisk svart og hvit. Derfor er en grå kjole forfining og allsidighet.

Grå farge har mange nyanser fra sølv og perle til fargen på våt asfalt. Bredden på paletten gjør at hver kvinne kan velge nøyaktig hva som positivt vil understreke hennes figur.

Et annet trekk ved farge er dets "plastisitet", dvs. han vil kunne tilpasse seg noen av eierne.

Hvem passer?

Ungdom og ungdom vil understreke perlen og sølvskyggen. For mer moden alder, nyanser er mer restrained.

Kjolen i klassisk stil er egnet for spesielle anledninger, for kontoret er en ideell skjedekjede.

Kjoler laget av sateng vil skape et elegant utseende for en kveld eller bryllup. En grå kjole laget av guipure vil skape et luftig og attraktivt utseende.

lengde

kort

Veldig imponerende er en kort kjole med lettemønster og svarte sko. Et svart bredt belte og en sølvkjede vil utfylle utseendet.

For en kveldsutseende, vil en grå minikjole med en overflod av draperier gjøre. Lysegrå sandaler og vintage øredobber blir det siste øyeblikket i å skape et bilde.

I den kalde årstiden til mini kjole, bruk høye støvler med en lysegrå farge.

På høsten og vinteren kan du bære en slangekjole eller en gensekjole. Disse stilene er egnede sko med en bred hæl.

midi

Kjolen er av middels lengde som passer til hverdagsarbeid. Når det gjelder stilen, vil kappe kjolen være optimal. Vi supplerer den med kjøttfarget strømpebukser, stiletthæl og en brosje eller et lyst skjerf på nakken. Hvis det blir kaldere, så kaste en jakke for å matche tonen.

En kjole med en flared skjørt vil også perfekt utfylle din kontor stil.

Lengden pålegger imidlertid ikke frimerker. Grå midi kjole ser bra ut på en høytidelig måte.

lenge

Den lange grå kjole er perfekt for galaaften.

For den modige og selvsikker naturen, er en gjennomsiktig modell som ser utrolig sexy ut på grunn av at den viser åpne områder av kroppen, egnet.

De som ikke liker slike oppriktige antrekk, kan anbefale en kjole i silkegulv. Flytende stoff vil leke lekfullt, og en perle av perler og svarte sko vil fullføre det luksuriøse utseendet.

En lang grå kjole kan være et tilfeldig alternativ til sommeren. Stil - kjole. Sko - sandaler, flip-flops eller joggesko. Etter å ha lagt den med en kort jakke fra jeans, mottar vi et ungdomsbilde.

nyanser

Grå farge er veldig allsidig. Sin nyanser spenner fra røykfarge og asfalt til asfalt og grafitt. Perle, perle og platina er veldig vakre. De er for unge fashionistas.

Spektakulære kombinasjoner

Med hvit

Bruk den hvite jakken til å lage bildet. Men vær sikker på å merke seg at lengden skal være i harmoni med kjoleens lengde.

Med blå

Blå og grå er en kombinasjon av en klassisk variasjon i forretningsstil. Bare blå skal være en mørk skygge. Når du kombinerer, bruk en rik nyanse av blå og pergrå.

Stoffer vil bidra til å komme vekk fra forretningsstilen. Tekstur vil legge til friskhet og radikalt forvandle bøyen.

Med rødt

Rød farge bringer en ny strøm til bildet. Lyse sko av samme skygge av clutch - et ferdigbilde for en fest. Rød og grå - en kombinasjon for kvelden, men ikke for kontoret.

Med rosa

Rosa vil legge til en interessant og romantisk kontrast.Prøv en grå midi kjole, en rosa genser og sko med en stropp. Perle armbånd vil være det perfekte tilbehøret som vil fullføre retrostilen.

Rosa perler passer til enhver grå kjole.

Med blå

Blå og grå - en kombinasjon av spektakulære og harmoniske. Det er ikke avhengig av nyanser av hver og alltid ser utholdende og edle.

Med brunt

Brun ser bra ut i kombinasjon med en kjole-skjorte. En lett, nesten beige cardigan med stor strikk, rike brune støvler og en veske, flere armbånd i bronse, et lett skjerf med en blomsterkvalitet, vil skape et interessant utseende.

Med grønn

Grønn farge fungerer som en spesiell innramming for grå. Lag en stilig og spektakulær bue er lett: grønne sko, samme nyanse av en tynn stropp og halskjede. Hvis det er kult ute, legg på en grønn kappe. Alle "greener" bør alltid være en tone.

Ideelle nyanser av aqua og ung grønn. Effektivt det grønne metalliske utseendet.

Med gul

Gul gir en positiv til grå, selv om den er blek eller kald. Kul gul og grå er et elegant alternativ. Lys gulaktig nyanse understreker originaliteten til eieren av bildet.

Hva skal jeg ha på deg?

En grå kjole, laget av strikkevarer, vil være et praktisk alternativ for en uformell sommerstil. Komfortabelt alternativ - skjorte kjole. Tilstedeværelsen av et belte som med fordel vil understreke midjen (brun ser bra ut) er obligatorisk. Bruk sko eller ballettsko som sko. Hvis kjole har en støvete grå fargetone, bør skoene og posene være et lyst fargepotebilde.

Vi anbefaler å eksperimentere med taljenlinjen. Prøv på en kjole med lav og høy midje. I alle fall ser kjole ut uvanlig og interessant.

For sommeren får du en kjole med tynne stropper og en avtagbar bodice. Dinah den til gulvet. En slik kjole vil se fasjonabel og vakker hvis fargen gradvis blir mørkere mot hemmet. Denne gradienten vil gjøre bildet veldig spektakulært.

En varm strikket grå kjole er slitt med svarte støvler.

En grå kontorkjole kompletterer en svart blazer eller trenchcoat. Hvis du har på seg en svart lærjakke, så kan du gå en tur rundt i byen eller kinoen i dette skjemaet.

En grå kjole laget av strikkevarer suppleres med krage av ulike teksturer og klippes: en krage, nedleggelse, stativ og pels.

tilbehør

Grå trenger lyse aksenter som utfyller og gjenoppliver det. Hvitt gull, perlemor, turkis, sølv ville være et ideelt alternativ.

Smykker laget av steiner ser veldig vakre ut. Deres farge skal være kald.

Tilbehør er kombinert med sko. For eksempel dekorasjon av fargen på koraller og de samme skoene.

Riktig tilpasset tilbehør til en grå kjole kan dramatisk endre utseendet. Bright sminke og noen få armbånd vil gjøre en grå kontorkjole til en festkjole.

Kappe kjole hvor du går på jobb kan bli raffinert og elegant for en kveldsfest. Bare skift din vanlige veske til å jobbe på clutchen, legg på sandaler på metallplaten av stål. Kompliment bildet av øredobber i vintage stil.

sko

En grå kjole med svarte sko og sandaler er et stilig utseende for kontoret. Hæl - stud. Sko stiller tonen for valg av belter, strømpebukse eller strømper.

Veldig interessant og vakkert utseende terracotta sko og grå kjole. Bøyen kompletteres med et terrakottasjorte.

Lyse sko (lilla, rød, oransje, gul) passer til en fest og vil gi et glamorøst notat.

Sminke opp

Lag sminke under den grå kjole er enkelt. Det viktigste i dette er samsvar med arrangementet og tidspunktet på dagen. Som enhver annen sminke må han gjemme feilene og fremheve personligheten og styrken.

Begynn med å rense og fukte huden. Deretter skal du bruke grunnbasen, tonal og pulver. Dette vil gi sminkeutholdenhet.

rouge

Bruke rødme - en forutsetning.Ellers ser huden ut bleknet, og fargen på kjolen vil gi et grått og smertefullt utseende.

Blush rød og lyse dress jenter, hvilken type utseende som - "vinter". For typen "sommer" rosa rødme er ideell. Farge beige og fersken er designet for utseendet av "våren". Fargen på gull og brun er for "høst".

øyne

Hvis du vil se ut som en dødelig og mystisk kvinne, vil muligheten for røykfylte øyne (grå-svarte toner) være hjertelig velkommen.

Rosa pastell nyanser er egnet for en ung dame. Men ikke rødt! Rosa vil legge til et notat av friskhet, og rødt, tvert imot, - tretthet.

Bruntøyet lys brunett med mørk hud ser veldig imponerende ut om den bruker blå og perle nyanser. Øyenkonturen legger vekt på blå eyeliner.

Grønne skygger, grønn eyeliner i mørkere tone og brun mascara vil skape et lett og lekende utseende.

Vakkert sett lilla øyeforming.

Universell versjon - beige-brun gamma.

pomade

Rød, brun, koralfarge. Men ikke glem at i sminke er vekten enten på leppene eller på øynene. De listede farger ser harmonisk ut hvis øynene legger vekt på linjen på eyeliner og mascara.

Delikat rosa, pastellfarge er aktuell når du fokuserer på øynene. Du kan også bruke en fargeløs glans.

Stjerner i grått

Grå farge er elsket av mange stjerner. Hollywood skjønnhet er sjarmerende i grå kjoler og på rødt teppe, og på fester. Silvery, mettet, av forskjellige nyanser - de favoriserer de forførende former for sine eiere.

Ofte er kuttet av kjolene uvanlig og til og med fantasifull. Men til tross for dette er de bare fantastisk. Og dette viser at grå ikke kan være kjedelig og kjedelig.

kommentarer
 1. lett
  30.12.2015

  En grå kjole kan ha så mange vakre nyanser. Jeg elsker mest grå med en blå undertone. Han er ganske nøytral og slags edel.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner