Farger av kjoler

Vinfarget kjole - lett eller tart vil du velge?

Vinfarget kjole - lett eller tart vil du velge?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Hvem passer?
 3. nyanser
 4. Hva å bære
 5. lengde
 6. sko
 7. tilbehør
 8. Sminke opp

Fargefunksjoner

"Vin" er det mest populære fargeneavnet, som også kalles "Bordeaux" og "Burgund." Denne edle skyggen er oppnådd ved å blande røde og brune farger. Det er ikke ved en tilfeldighet at det er oppkalt etter raffinerte druesorter - det er denne fargen at røde druer tar i gang med gjæring.

Vinfargen i klær ble utbredt i slutten av 1800-tallet, og siden da har interessen for det blitt døde bort, og vokser nå igjen. Hvert par år blir Bordeaux stadig den viktigste trenden i neste mote sesong.

Verdien av vinfargen er at den er perfekt for klær av forskjellige stiler. En spektakulær kjole for en kveld ute, en romslig genser for en tur, et treningspakke for å gå på treningsstudioet - burgunder ting vil alltid være på plass.

Hvem passer?

Vinfargen er god fordi den har få begrensninger på type utseende. Stereotypen som bare lyse brunetter kan bære burgunder klær har lenge vært en ting fra fortiden. Ikke veldig god vinfarge ser på jenter med hud av gulaktig eller olivenhue, men hvis du virkelig prøver, ved hjelp av moderne kosmetikk, kan du gi huden en sunn farge og rødme og bære ting av denne fargen dristig.

Jo mørkere huden din, de rikere nyanser av vinfarge du kan velge. Bleke jenter bør behandle denne fargen mer forsiktig: Ikke kle deg i klær av denne fargen fra hode til tå og bo på lettere nyanser.

nyanser

Vin er en av nyanser av rødt, hvorav det er mange. I fargepaletten nær vinen er det kastanje, kardinal, terrakotta, sangria, karmin, maroon og Falun rød. Disse nyanser er ganske enkle å forveksle med hverandre, så ofte kalles de alle bare "burgunder".

Vin er i nabolaget med både varme og kalde nyanser, slik at eieren av enhver type utseende kan velge en passende burgunderfarge. Samtidig ser både lys og mørke nyanser av vinfargespektret like bra ut på "vinter" og "sommer" jenter.

Hva å bære

Vinfargen har et bredt spekter av kompatibilitet. Vinklær kan kombineres med klær og tilbehør i forskjellige farger. Klassisk er kombinasjonen av burgunder med svart eller hvitt, for eksempel, burgunder kjole og svarte sko.

I tillegg manifesterer vinen seg perfekt i kombinasjon med beige, grå og rosa. Lys, pastell nyanser fungerer som den beste bakgrunnen for en kjole med vinfarge.

Andre vellykkede kombinasjoner inkluderer vin + gul, vin + blå og vin + grønn. Samtidig bør fargepartnerne til vinfargen velges svært nøye. For eksempel vil ikke alle nyanser av de ovennevnte farger utgjør et harmonisk vinfargepar. Gi opp lyse, sure nyanser, og hold deg til en edel, festet fargepalett.

lengde

En vinkjole - elegant eller uformell - er i stand til å presentere noen figur i et vinnende lys. Det er bare nødvendig å velge riktig stil. Utvilsomt vil lengden på kjolen spille den viktigste rollen.

Lang til gulvet

Ikke alle jentene er i stand til å kle seg i lang, til tåkkjole med vinfarget farge, fordi i dette tilfellet vil hun sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet.Hvis du liker å nitte øynene til andre, så er dette akkurat det du trenger.

En lang kjole, hvis du vet hvordan du skal bruke den på riktig måte, vil gjemme alle feilene (ekte og oppfunnet!). Jenter med curvaceous bør velge de modellene som effektivt legger vekt på brystet og "form" midjen.

En vakker hals på toppen, en rett skjørt uten ekstra dekorasjoner på hofter - noe som dette burde være den perfekte vinkjole for eiere av forførende former.

midi

Kjole av vinfarge av middels lengde er en universell løsning for nesten alle situasjoner. Det vil være like relevant på kontoret, i teatret eller på åpningsdagen, i baren, klubb og annen institusjon hvor du kan gå på fredag ​​kveld etter en travel arbeidsuke.

Vinfarge elsker dyre, edle stoffer, så hvis det er mulig, velg kjoler fra kvalitetsmaterialer. For kalde vinterdager er ull- eller kashmirmodeller egnet. For mer høytidelige utsalgssteder, ta en titt på fløyel og silke kjoler.

Midi kjoler ser bra ut på en rekke figurer, så fans av vinfarget kan ikke være redd for å gjøre feil valg. En moderne kvinne kjenner anbefalingene om sin type figur - bli veiledet av dem når man kjøper en vinkjole av middels lengde, og resultatet vil ikke bare snakke med deg.

kort

En kort kjole er ikke nødvendigvis et alternativ for dans eller en cocktail, for nå er det et stort utvalg av mini-modeller som passer for både hverdagslige aktiviteter og fritid.

Vin er en utrolig raffinert og edel farge, det er i seg selv den viktigste dekorasjonen av kjolen din. Derfor bør du ikke få for å bli båret av innredningen - hals, guipure, baskisk - alt sammen vil det se altfor trangt ut. Bare en spektakulær dekorasjon er en kort, vinfargede kjole med enkel kutt med samme baskiske - en elegant og konsistent løsning for mange forskjellige situasjoner.

sko

Sko for en vinkjole bør velges ut fra hvilken effekt du vil oppnå. For et lysere, høytidelig utseende sko passer eller forskjellig i flere nyanser - lilla, maroon eller crimson.

Universal svart eller beige sko passer for et diskret utseende. Beige sko er bare en uerstattelig ting, og hvis det ikke er slike sko i garderoben din, må du kjøpe dem. En vinfarget kjole og beige sko er bare en vinn-vinn-kombinasjon.

Når det gjelder skoens stil, må du bare styres av én regel: jo mer "komplisert" kjolen, desto enklere er modellen, skoene må velges, og omvendt.

tilbehør

Som vi sa ovenfor, er vinfargen veldig selvforsynt. Vinkjole vil se spektakulær ut, selv uten ekstra dekorasjoner. Det er imidlertid situasjoner når du trenger å dukke opp i all prakt, og du kan ikke unngå "forsterkning" i form av tilbehør. I dette tilfellet må du ta vare på minst en passende veske. Det bør velges, styrt av de samme regler som når du velger sko: det kan være det samme lyset som kjole eller en nøytral nyanse, for eksempel beige eller svart.

Vin - en edel farge og den krever samme edle dekorasjoner.

Gull øredobber og andre smykker laget av dette metallet vil være et flott tillegg til en smart kjole med vinfarge.

Sminke opp

For at en jente i en vinkjole skal se veldig luksuriøs, må du utfylle bildet med passende sminke. Siden selve vinfargen er ganske mettet, bør lyse kosmetikk bli forlatt.

Naturlig sminke vil være den mest hensiktsmessige løsningen. Ikke vær overdreven oppmerksom på øynene, det er bedre å jobbe godt på huden, eliminere alle feilene og gi huden et friskt og sunt utseende. Hvis vi snakker om en høytidelig utgang eller bare om en festlig begivenhet, legger du vekt på leppene dine ved å velge en leppestift av en vinktone eller i nærheten av den.

kommentarer
 1. Alla
  07.01.2016

  Vinfarge ... det er som en dyr vin - lekfull, edel, krydret. Veldig vakkert!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner