Kjole

Designer Aftenkjoler

Designer Aftenkjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Carla Ruiz
 2. Pronovias
 3. Dave og Johnny
 4. Faviana
 5. Tadashi shoji
 6. La femme
 7. Angela & Alison
 8. Yolan cris
 9. Tarik ediz
 10. Marchesa
 11. Oscar de la Renta

Velger et bilde for en feiring, vi slår alle uforstyrret i retning av motedesignere, og velger designerkjole for vår figur og fargetype. Øynene sprer seg ikke bare på antall modeller, men heller fra designere og motehus. Så det kan være verdt å fremheve favorittene og utforske hva de tilbyr for spesielle anledninger.

Carla Ruiz

Fasjonabel familie Ruiz har satt seg en oppgave basert på å tiltrekke oppmerksomheten til publikum og hele verden av mote til skjønnheten og elegansen som er inneboende i hver kvinne, og har skapt merket Carla Ruiz. Den representerer utelukkende kvelds- og cocktailkjoler, der et verifisert kutt er sporet, de beste stoffene brukes, høy kvalitet er karakteristisk, og stor oppmerksomhet på detaljer er karakteristisk. Det er ingen sjanse for at et ekteskap vil bli funnet i autentiske Carla Ruiz klær.

Sofistikerte damer, i garderoben der det bare er plass for originalitet og originalitet, utgjør hovedandelen av forbrukere av dette merket. Årsaken til dette var noen funksjoner som er observert i hans arbeid:

 • hvis nye bilder er opprettet, er de unike;
 • den subtile elegansen er tatt som grunnlag;
 • De mest innovative teknologiene innen skreddersy brukes;
 • individuelt utformede masker og silhuetter for hver centimeter.

I neva-samlingen, naturlige motiver og blomstertemaer, var lyse og rike farger synlige for det blotte øye. Mange modeller ble dekorert med blonder dekorasjoner.

Faktisk kan få mennesker bli overrasket av slike ideer, selv om hver modell er anerkjent som eksklusiv. Men det som ble et ekte sjokk var presentasjonen av en helt separat samling, som til og med hadde et opprinnelig navn - "Planted Mother". Her er alt laget for modne kvinner som, når de danner et bilde, tar eleganse og konsis som grunnlag.

Nå kan representanter for Carla Ruiz med rette si at deres modeller dekker alle aldersgrupper. Hvis du har på deg en Carla Ruiz kjole, vet du allerede hvem som skal bli dronningen i kveld.

Pronovias

Ingen kan så perfekt kombinere utsøkte stoffer med en perfekt skreddersydd kutt. Hver samling er opprettet fra grunnen av det, og er derfor preget av eksklusivitet og unikhet. Hovedkriteriet ved valg av tekstiler er deres naturlighet, ingenting kunstig og syntetisk, bare organza, sateng, taft, silke, chiffong og sateng.

I tillegg til naturlige stoffer i modellene fra Pronovias til stede:

 • eksklusivitet;
 • subtilitet i linjene;
 • manuell utførelse;
 • høy kvalitet på ferdigproduktet.

I et ord, alt som kreves for å skape et unikt kveldsutseende. Bare spanske mestere klarer å tilfredsstille den sofistikerte smaken av beundrerne sine på hver sesong på høyeste nivå.

I det nye året, på vegne av Pronovias, ble stiler presentert, fylt med attraktivitet og femininitet, silhuetter, hvor eleganse og raffinement er tydelig synlig. Hvis du er en fan av klassikerne, så vil du finne gode alternativer i Pronovias-samlingene.

Dave og Johnny

Hvis du ser en kjole som utgjør elegant, entusiasme, sjarm og drama, bør du vite det - det ble opprettet av merkevaren Dave og Johnny. Bare eiere av upåklagelig smak og lidenskap for feilfrie kjole vil kunne sette pris på kreasjonene til Dave og Johnny. Grunnen til å kle på en av disse kjolene kan være noe festlig begivenhet, selv gå ut på den røde løperen.

Hver kjole har en detaljert design av innredningen - dette er høydepunktet av merkevaren.Hvis perler blir brukt, så bare unike, hvis halsen er nydelig, hvis passformen er elegant, hvis stilen er klassisk med moderne motiver. Dette burde være for eksempel en promkjole, ikke sant? Beviset fungerte som en egen linje kjoler som er designet for proms.

Selv nyanser er unike - blå, gul, selv mørke toner ga impuls for å skape dramatiske antrekk. Utskrifter har et spesielt sted å lage bilder: geometriske, blomster, dyr og til og med abstrakte. Bare Dave og Johnny kan så dyktig og diskret kombinere lysdraperi, utskrifter og single decors (brosje, broderi). Uten oppmerksomhet vil eieren av kjolen fra merkevaren Dave og Johnny bare ikke.

Selv prisklassen gjør jentene beundre dette merket. Og dette er til tross for at modeller er skapt av Hollywood-trender som er valgt for sosiale arrangementer.

Faviana

Skaperne av Faviana-varemerket vet hvilken kjole hver av oss drømmer om, i hvilken kjole du må vises for allmennheten. Selvfølgelig har dette merket vært under ledelse av Moradi-familien i mer enn 20 år. Og hun er igjen preget av tilstedeværelsen av en nyskapende tilnærming til å lage kjoler til galaaften.

Under kontroll av kjente designere er alle stadier av opprettelsen av kjolen. Spesiell oppmerksomhet til detaljene, fordi de er i stand til å forvandle den ferdige kjole. Perler, unike variasjoner av glassperler, nøye utvalgte og faste gnister, broderi kun manuell - alt dette finnes i kjoler fra Faviana.

Designere klarer alltid å plassere de rette aksentene, ta de riktige beslutningene om grunnleggende farge og kombinasjon av flere nyanser. Det er Faviana-merkemodellene som ofte kan ses på omslagene til EntertainmentWeekly, InStyle og Us Weekly, og selv Ashley Benson ble enige om å bli ansiktet av dette merket. Men hun har etablert seg som et stilikon.

Tadashi shoji

1982 for verden av kveldsmote ble preget av en viktig begivenhet - stjernen til den amerikanske designeren, som har japanske røtter - Tadashi Shodshi - skinnet med et sterkt lys. Mange designere skuffer fashionistas, presenterer modeller av små størrelser, ignorerer de unge damene med appetittvekkende former. Tadashi Shodshi, en av de få designerne, har tatt på seg omdanningen av fulle fashionistas, som også kan skinne i offentligheten og ikke se verre enn slanke jenter.

Denne designeren har gjort sine samlinger så forskjellige at enhver smak og ethvert ønske vil bli fornøyd. Hvis du vil være elegant, vil en kjole til gulvet passe deg, du vil ha demokrati - cocktailalternativet må være forresten, blonder vil legge til romantikk, femininitet som er forankret i en baskisk og stil - i gjennomsiktige kutt som brukes som en spektakulær innredning.

Vel, hvordan kan du se bort fra integriteten til silhouetten, polerte, gjennomtenkte, moderne linjer, et unikt tegnsnitt som anses forfatteren. I hver av hans kreasjoner forsøker Tadashi å kombinere frihet i linjer og eleganse i former.

Det er et sted for uttrykksfull innredning, og teksturerte overflater er skapt på grunnlag av nyskapende teknologi. Det er ikke for ingenting at mange verdens divas, skuespillerinner og bare vakre kvinner har anerkjent seg som beundrere av kjoler fra Tadashi Shoji.

La femme

Amerika ga verden mange nye funn og flotte mennesker, det er også mange amerikanske designere i moteverdenen, men La Femme-merket overgikk alle og umiddelbart uttalt seg som leder. Verden har ennå ikke sett slike fantastiske kvelds- og cocktail kjoler. Det er en luksuriøs finish, og et kutt som lærer dyktig hva som må legges vekt på, og gjemmer hva som må skjules. Du vil ikke finne to lignende bilder, fordi hver modell belyser en lys personlighet.

Uansett hva er lengden på skjørtet, hvordan toppen er dekorert og hvor lys kjolen er, vil den fremdeles tilstrekkelig markere all tilgjengelig verdighet av figuren.

Designere har tenkt gjennom hvert alternativ: En hel rekke korte cocktailmodeller er laget for aktive jenter, elskere av alle klassiske og restrained vil elske lange kjole.Vel, hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken gruppe du er, vil asymmetriske linjer tillate deg å kombinere to stemninger i ett.

Angela & Alison

Å se en gang en kjole fra Angela & Alison kan du ikke glemme, alle modellene er så lyse:

 • spesielle design kutt;
 • frodig, rik finish;
 • mettede farger;
 • lyse, lyse, glitrende rhinestones;
 • luksuriøst, kongelig rik broderi.

Ofte blir kjoler orientalsk stil for sin rike dekorasjon. Det er med et slikt antrekk at du best kan understreke din individualitet og isolere den fra mengden. Du vil bli omgitt av behørig oppmerksomhet, samtidig som du opprettholder feminin eleganse. Vel, hvordan kan du forbli likegyldig fra den dype spaltningen, som er litt skjult bak det gjennomsiktige stoffet, fra den passende silhuetten og iøynefallende trimmen. Det er på tide å vise deg selv en selvsikker person.

Så dristige antrekk må bare være lyse: turkis, fargen på ren smaragd, gull og rik rød. Her kan du trygt gjøre uten tilbehør, i noen kjoler vil de til og med være ærlig overflødig, derfor er bare sminke og en passende frisyre alt som kreves for å fullføre bildet.

Klassikerne i modellene Angela & Alis fant også et verdig sted. En klassiker med rett kutt, lett stoff og en original finish som gjør antrekkets strømning. Designere elsker å legge til illusjonen om gjennomsiktighet, ikke begrense deres fantasi når du forbereder halsen, lage fluffy tog og eksperimentere med farger.

Hver kvinne vil finne her bildet hennes, velg ønsket størrelse fra et stort utvalg og vil være perfekt ikke bare på en bestemt kveld, men hver dag.

Yolan cris

Et slikt mod i kveldskjoler tillot ikke en eneste designer, men skaperne av designermerket Yolan Cris kunne ikke bare overraske, men også vinne hjertene til millioner av dristige og modige damer. Ikke bare i bryllupsbransjen, forklarte Barcelona mote designere seg selv, verden av kveldsmote anerkjente også sitt talent.

Red Carpet - et så dristig navn er linjen av kveldskjoler. Allerede ved navnet blir det klart at vanlige og kjedelige kjoler her ikke lærer å finne. Hver modell vil være verdig til de mest høytidelige, spennende og viktige hendelsene. Mote designere elsker å spille på kontraster, og dette er veldig bra på dem. Helt lukket stil, synes det, burde bære klassikerne og beskjedenheten, men bruken av gjennomsiktig stoff blander helt alle stiler og gjør en kvinne forførende. Kombinasjonen av hvit og svart krever dyktighet og profesjonalitet, og den forførende passformen, som jevnt strømmer inn i den flytende bunnen, er høydepunktet i den nyeste samlingen.

Uansett hvor vakkert de monokrome løsningene, men ved synet av dype nyanser som er svært verdifulle av edelstener, blir det vanskelig å forestille seg en mer perfekt kjole. Det er noen funksjoner som allerede er ansett som karakteristiske for Yolan Cris, dette er en stor bohemisk blonder, pomp i skjørt, en kappe forkortet foran.

Konservative kvinner vil også ha et sted å streife rundt, siden det er nok modeller der skissene ligner en kappe kjole, A-linje. Selv designere i disse strenge modellene har selvfølgelig lagt sin egen visjon til klassikerne, som kan ses gjennom de rikt broderte stoffene og forfatterens dekorasjon.

Tarik ediz

Hver kjennemerke av motetrender på kveldsmote er fascinert av bildene som stolt heter Tarik Ediz. Branded butikker ligger på fem kontinenter, og hver samling har en slik suksess som alle fasjonable hus misunner. Ingen kan så vellykket kombinere forfatterens detaljer og feminin eleganse. Klippet er så godt valgt, og stoffene er av bare perfekt kvalitet.

Designeren vurderer farge som grunnlag for et uforglemmelig bilde, derfor er det ikke bare lyse, men også pastellfarger som tar på seg enestående uttrykksfullhet på grunn av den rike tekstur og teksturert finish. Alt dette kombineres ofte med innsatser av gjennomsiktige stoffer. For klassikerne er svart valgt, noe som ikke virker kjedelig på grunn av kuttet.

Det er kutt - gjennomtenkt, stilig og attraktivt, som ble en karakteristisk detalj hvor Tarik Ediz kjoler er gjenkjennelige. I de siste samlingene er en V-formet halsring tydelig synlig, noe som ikke avslører brystet, men ryggen. Kroppen har gjennomsiktige innlegg, og ermene er utstyrt med enestående eleganse.

Vel, hva slags kjole kan være perfekt uten riktig dekorasjon. Sannsynligvis syntes navnene så designer, fordi hver modell er luksuriøs og elegant på grunn av finishen. Det kan være blonder med romantiske motiver, ekstravagante paljetter, samlet i hele komposisjonen.

Marchesa

Hvis du trenger luksus, så velg definitivt Marchesa-merket. Eventuelle antrekk fra kvelden eller bryllupskolleksjonen vil gjøre en vanlig stjerne av en kongelig skala ut av en vanlig jente.

Hva kan vi si om Hollywood-stjerner som velger kjoler fra Chapman og Craig - to sjarmerende designere fra Storbritannia for sosiale arrangementer?

Du kan lage en liste over flere sider, hvis du viser alle filmstjernene som dukket opp i Marchesa-antrekkene. Hvis du finner en kjole der vintage er vevd i orientalske motiver, ble den opprettet under Marchesa-merket.

Oscar de la Renta

Grunnlagt i 1965, har motehuset oppkalt etter den flotte designeren Oscar de la Renta, aldri i sin historie skuffet sine fans. I hver samling går luksuriøse kveldskjole sammen med enkle modeller. Og overalt er det elegante linjer, dristige farger. Men hvorfor kan man bli overrasket her hvis det er denne mesteren som har fått et æressted som mote designer i Det hvite hus.

I slike elegante antrekk er det et sted bare for edle stoffer, og det er ønskelig at de har naturlig vektløshet. For en designer, spiller det ingen rolle hva modellen ser ut som. Et flerskiktsskjørt siver som en sky, og fremhever alt som må utheves. Hollywood-stjerner stoler på sine kropper i hendene på en flott mote designer med et stort brev, uten å tvile på at bildet vil bli fantastisk.

Undervurder ikke resultatene av den store mesters verk, og kaller hans samlinger som en del av en porter. Tross alt er klærne hans høymote, urealistisk høy kvalitet og utrolig vakker ytelse. Selv en svart og hvit klassiker, som mange designere blir bare kjedelige, med Oscar de la Renta kommer ut uventet interessant og lyst. Vevende attraktive detaljer og tilbehør til sommermønster og fet skrift, utvann bilder med broderi og legge til komplekse applikasjoner, er det vi ser i den nyeste samlingen.

kommentarer
 1. Jeanne
  29.08.2015

  Kjole med en rose på underkanten Tarik Ediz er bare utrolig attraktiv. Jeg vil ha dette.

 2. Margaret
  16.08.2015

  Noen ganger misunner jeg jenter mannequins. hvem kan bruke slike antrekk. Den drooling)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske.For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner