Kjole

Lace kveld kjoler

Lace kveld kjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. lenge
 2. kort
 3. Med blonder på ryggen
 4. Populære farger

Det er vanskelig å forestille seg hva kvinner ville gjøre uten blonder. Denne fantastiske oppfinnelsen vil aldri slutte å eksistere og være i stor etterspørsel. Uansett hvor dyrt det er, men for en blonderkjole er en kvinne klar til å betale noe beløp.

lenge

Ved storhetskvelden har lange kjoler, laget av blonder, ikke noe lik blant alle kjoler. Lace skjørt i enhver stil vil være luksuriøst. Femininitet i linjene vil være til stede på de kurvete modellene og den formfeste silhuetten.

Ikke neglisjer blonder kassen, som på grunn av det rike mønsteret ikke krever smykker og tilbehør. Lace stoff er et kunstverk, som er skapt av dyktige og erfarne hender av blonder beslutningstakere.

Blonderet kan være en kjoledekorasjon. Populære fishnet bodices, ermer, innsatser på kjole, ulike frills. Her for fantasien til designere mye plass.

Det vil alltid være en relevant blonder cape eller flirty openwork bolero, slik at du kan dukke opp foran gjestene som en stilig, elegant og sofistikert dame.

kort

Det er noen modeller som gjentas i hver sesong uten å miste deres relevans. Ta minst korte blonde kjoler - det er en uuttømmelig brønn for inspirasjon og opprettelse av nye modeller.

Rød eller svart, utgitt i en miniatyrkjole, vil forvandle seg til en lidenskapelig og til og med dødelig kvinne som vil fange menns utseende hele kvelden. En kjole i hvit eller en pastellfarge vil skape et forsiktig, berørt og uskyldigt utseende. For en romantisk kveld er et mer egnet alternativ ikke engang verdt å lete etter.

Når det gjelder modellene, kan deres utvalg bestå av hundrevis av alternativer.

Ta minst en hals på brystet: båten, høy og lukket, V-formet. Skjørtet kan samles i ryddige forsamlinger eller krøller, eller til og med tucks. Kanttoffet vil gå i seng mer løst og veve vakkert. Selv skjørtets form kan være forskjellig: i form av trapes, halvsol, eller en rett konstruksjon.

En liten stropp eller et belte laget av samme stoff som kjole vil se bra ut i livet.

Når det gjelder ermene, er det ingen begrensninger, og alt avhenger av ditt ønske og strukturelle egenskaper i kroppen. De kan ha forskjellige lengder og pomp. Lace sleeves understreker godt skjønnheten i den kvinnelige kroppen og elegansen av linjene.

Blonder er egentlig ikke billig materiale, så det kan være til stede på kjolen bare for dekorasjon i halsen, hemmen eller i form av innsatser.

Med blonder på ryggen

Nå designere elsker å dekorere ryggen med blonder. Et slikt element vil være høydepunktet som må være til stede i hver kvinners kjole. Hvis du vil prøve på et lys, luftig og elegant utseende i dag, må du definitivt velge blonder blonder.

En halvåpent rygg på en kjole er et vinn-vinn-alternativ som skaper en illusjon av nakedness. Blonder, som det var, åpner kroppen, men samtidig skjuler den bak et slør av mystikk og underdrivelse.

Populære farger

Vi velger en kjole, ikke bare av stil og personlige følelser, men også av farge. Selv en veldig fin kjole som passer perfekt på en figur, kan ikke passe deg akkurat i fargen.

svart

Klassisk er evig, som en svart kjole i en kvinnelig garderobe. På hvert moteshow ser det ut til at hver designer tok det som grunnlag for å skape sitt nye bilde, og hver kvinne burde ha det.Og hvis denne kjolen også er laced, så er det rett og slett ingen pris for den.

Den svarte fargen skaper en gunstig kontrast til den feminine huden på den ømme kvinnelige kroppen, og tiltrekker seg menn med en nesten magisk effekt. Ikke rart at svart blonder aktivt brukes av verdens motehus: Salvatore Ferragamo, Valentino og Dolce & Gabbana.

De nyeste modellene som presenteres av disse designerne ser mer ut som antrekkene til middelalderske kvinner: høye krage, lange ermer, men den praktfulle bruken av blonder gjør jobben sin.

rød

Rød farge og alle nyanser har alltid hatt lidenskapens energi, hva kan vi si for blonder av korallfarge, valmue eller en vin. Rød blonder er veldig vakkert utformet i de nye modellene av designere Marchesa og Matthew Williamson. Smale silhuetter, sjarmerende passende kropp, uttrykksfulle, spennende frills og fløyter når de kombineres med rød blonder, har et fantastisk vakkert utseende.

beige

Barokk stil går hånd i hånd med alle naturlige nyanser: beige, melk, karamell, krem ​​og champagne. Derfor anbefales det å bruke tilbehør i denne stilen under blonderbeige kjole.

Husk filmene som reflekterer tidspunktene når blonderparaplyer var populære, uhørte turer i byparker. En kjole i slike nyanser fungerer som et svært vellykket alternativ til den snøhvite kjole, som allerede har blitt smertelig kjedelige og blindingly øyne.

Som du kan se, er blonder så allsidig materiale som kan gi ømhet og sofistikasjon til kvelden sammen, og på den annen side, piquancy.

kommentarer
 1. tro
  25.09.2015

  Jeg smelter ... Jeg er en fan av blonder. For en tynn og vakker blonder på en kjole klar til å gi en hel lønn. Men mitt bilde er som regel den vakreste og festlige.

 2. Alla
  02.09.2015

  Den første kjole er så spektakulær! Jeg liker kombinasjonen av forskjellige teksturer og mønstre med blonder.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner