Kjole

Sommerkveldskjole

Sommerkveldskjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. kort
 2. Lys lenge
 3. sundresses
 4. Med et kutt
 5. Gratis kutt
 6. T-skjorte kjole
 7. asymmetrisk
 8. Kort foran lang rygg
 9. gresk
 10. ballong
 11. havfrue
 12. Med tiers og frills
 13. Til bryllupet

Sommeren er en tid for avslapning, moro og ferie. En herlig sesong for jenter å vise seg i all sin herlighet. Og kveldskjole får spesiell oppmerksomhet. Mote designere, i sin tur, tilbyr det bredeste valget. Preferanse er gitt til lyse, luftige stoffer, fargerike lyse utskrifter, grafiske mønstre. Interessant nok forblir tradisjonene igjen fra tidligere årstider i trend. Allikevel er sommerkjoler i retrostil utrolig populære, men nå er fokuset på mote fra 20 og 40-årene. Men om alt mer detaljert.

kort

Resepsjoner og ulike partier som holdes direkte i friluft dikterer stilen deres. Designere på siste modeshow tilbys på denne anledning sjokkerende mini, laget av lyse stoffer. Med hjelp av denne kjole vil du vise sjarmen til figuren din, og passer også perfekt inn i temaet for arrangementet.

Lengden på mini går bra med enkle silhuetter. For eksempel, A-silhuett og etui. Komplement dem med en åpen rygg eller hals, og bildet ditt vil bli utrolig attraktivt. Ikke vær redd for at stilene er for enkle. På grunn av farge og tekstur av materialer kompenserer du for denne nyansen.

I den nye sommersesongen brukte mote designere alt for lyse og noen ganger ekstravagante design av en kveldskjole. For eksempel, feminin plisset blonder, ornamental broderi, store paljetter, fjær, frynser, etc.

All oppmerksomhet er konsentrert rundt den gyldne, bronse, sølv nyanser i stoffet dekorasjon, samt holografiske tredimensjonale effekter som har blitt fasjonable treff.

En av de mest interessante beslutningene fra designere er bruken av reproduksjoner av berømte malerier for å lage trykk på korte kjoler, etniske mønstre og så videre. Så du kan matche arrangementets status, samt vise kunnskapen i verden av høy kunst.

Lys lenge

Lyse kjole på gulvet anses å være ideelle hvis kvelden forutser å være varm. Hvis en klar midje linje ikke er angitt, så lar det jenter med en full figur å ha på seg en kjole.

På grunn av lyse, mettede farger og utskrifter, store blomster- eller akvarellmotiver, kan modellen bli kalt grunnlaget for en sommerkvelds garderobe.

Denne sesongen kjoler med tynne spaghetti stropper og et amerikansk ærmegab bruker den største hirse. Plissert eller glatt stoff laget av lette materialer. Tilbehør rundt halsen er ikke påkrevd her, men store armbånd vil se passende ut.

sundresses

Kjole med tynne stropper langt borte utover strandmote. I dette tilfellet er det samme kjære av mange kjole. Moteutstillinger feire populariteten til monokromatiske, men lyse modeller, samt utskrifter, som er perfekte for et sommerfest.

Du kan legge til en sommerkjole med en bred lue, en pen veske som er slitt over skulderen eller en rektangulær formet clutch.

Med et kutt

Hvordan føler du deg om sommerkjole til gulvet, og selv med en høy spalt, som flirtert viser et ben? Det representerer ikke bare femininitet, seksualitet og sofistikasjon, det er en motetrend som er vårsommersesong. Og alt fordi på jobb er et høyt snitt ikke hensiktsmessig, diskoteket er ikke praktisk, men for gallaaften akkurat det du trenger.

Gratis kutt

Et antrekk som ser et par størrelser som er større enn din sanne størrelse, gir ikke bare overholdelse av dagens motetrender, men sparer også fra varmen på sommerkveldene.

Deres sjarm er at de ser positivt ut på tynne jenter som vil visuelt legge til noen få kilo til seg selv, men samtidig understreke skjønnheten av fulle damer som ikke vil vise rundt livet eller full hofter.

Men valget bør gjøres nøye, for ikke å gjøre din egen form formløs. For å fullføre bildet, bruk spektakulært tilbehør.

T-skjorte kjole

I den nye sommersesongen har kjole-skjorter blitt et symbol på feminin chic. Og alt takket være fraværet av streng kutt, noe som ble lagt til modellene av overdreven alvorlighetsgrad. Oppdaterte modeller understreker femininitet. Og lengden varierer fra mini lengde til maxi.

asymmetrisk

Asymmetrisk sommer-outfit er en av de viktigste trender i denne sesongen. De kan ha en asymmetrisk bodice eller skjørt, eller alle sammen. Men fortsatt den mest populære skjørtet av uregelmessig form. Den åpner på den ene siden av beinet i låret, og på den andre er litt under kneet.

Denne stilen er relevant når du velger en cocktailkjole eller tunika.

Når det gjelder tilbehør, er lett sandaler, romerske sandaler, stilettoer eller loafere velkommen. Smykker er valgt avhengig av arten av arrangementet.

Kort foran lang rygg

Kveldsommer høyt-lav-stil antrekk forblir også i trend og vil ikke snart gå av bane. Det legges stor vekt på et langt tog og mini skjørt.

Hvis tidligere slike modeller var relevante på fester og ikke-offisielle feiringer, har designere nå tilpasset dem til seremonielle mottakelser.

gresk

Den greske stilen i dag tolkes annerledes. Dette inkluderer bodice med et amerikansk armhull, med skulderrem på en skulder. Materialet kan være gjennomskinnelig, flytende.

Å velge et gresk antrekk, vil du se like lønnsomt ut i det mens du er på ferie, om kvelden går eller til og med som en brudepike.

Hvis du har en bukende mage, vær oppmerksom på en modell med et lite overheng eller en kombinasjon av gresk stil og imperium (høy midje, vekt på brystet).

Komplett utseendet med sommeråpent sko - sandaler, romerske sandaler, etc.

ballong

Den særegne stilen på kjoler ballong er en viss bagginess. Men samtidig har silhouetten klare skisser. Skjørtet er som om det er underskudd fra innsiden, og avstanden fra kanten av antrekket til midjen danner en slags rundformet ballong. Dermed navnet.

Denne versjonen av en kvelden sommerkjole er et flott stykke klær for slanke eller tynne jenter. Klumpete skjønnheter bør unngå slike beslutninger, fordi de kan vise figuren i bedre lys.

Hvis før sylinderene hadde en lengde opp til kneet eller midi, så er den virkelige trenden i dag de lange modellene til gulvet eller til ankelen. Nyanser velger bedre lys.

havfrue

Denne stilen er komplett motsatt av sylindere. Den brukes bare på verdslige partier, selv om enkelte modeller med blomsterutskrifter og lyse farger kan tilpasses til enkle turer, sammenkomster med venner.

Fasjonable mermaid stil kjoler i sommer er laget med baskisk, som lar deg lage en enkelt stil.

Men husk, dette alternativet passer bare for de som har en type figur - en timeglass. Det vil si at midjen skal bli uttalt, og hofter ikke er brede. Med en full figur, vil klesen bare understreke dine mangler.

Med tiers og frills

Sommeren er den perfekte tiden for flounces, ruffles og frills. Slike elementer er i stand til å utfylle den kvinnelige figuren, fordi det ikke er overraskende at denne sesongen de er på toppen av populariteten.

Men fortsatt er det mest ekstravagante alternativet tilstedeværelsen av lange ermer på kjoler og skjørt, hvorav antallet kan være forskjellige.Alt avhenger av dine personlige preferanser, samt visse funksjoner i figuren og den kommende hendelsen.

Til bryllupet

Invitert til sommerbruddet brudepike venner og brudgom er spesielt jubilant, fordi det er på tide å nyte prosessen med å velge en kjole. For sommersesongen har designere laget et bredt utvalg av modeller som vil være den perfekte løsningen for brudepiker.

Her er det lyse, luftige stoffer, fine solbriller, fargestolkning av hør tillatt. Skjørt kan være både lange og korte, eller til og med antrekk kan være en nydelig kveldskjole.

Sommer bryllupsmote kombinerer flere ting - flytende, delikat stoff, blonder dekorasjon eller gjennomskinnelig materiale for innlegg. De trenger ikke nødvendigvis å være til stede i bildet, men de vil sikkert understreke skjønnheten og betydningen av det høytidelige arrangementet.

kommentarer
 1. Oksana
  29.09.2015

  Sommerkjørne er luftige og vakre. Det er imidlertid ingen klisjeer: Du kan bruke kjoler med ermer, hvis materialet er lett og pustende.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner