Kjole

Knelange Kjole

Knelange Kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. fordeler
 2. Tips for å velge
 3. Populære stiler og modeller
 4. Å velge yttertøy under midi kjole
 5. tilbehør
 6. sko
 7. Stjerner og midi

Den perfekte kveldskjole er en midi kjole. Å ha et klassisk alternativ i garderoben, kan vi anta at du har en ekstra versjon av det høytidelige bildet på hånden.

fordeler

Kjole av middels lengde regnes som universell:

 • De kan velges av kvinner av alle aldre, bygg og kroppstype. Hovedoppgaven er å velge riktig stil;
 • Det er et sofistikert antrekk, med et snev av eleganse, ømhet og evne til å lykkes med å vektlegge kvinners side av eieren;
 • Det er ikke behov for en kjole som skal bæres på knærne - en feiring av noe slag er passende: en bedriftsfest, et forretningsmøte eller en dato.

Hemmeligheten som gjør at midi-kjole populær skjuler seg i perfekt, perfekt justert lengde. Hvis knærne var barne, ville linjen mellom skjønnhet og vulgaritet bli ødelagt. Med økt lengde vil det være umulig å demonstrere vakre ben og en raffinert figur. Og bare lengden på midi er "golden mean".

Tips for å velge

Det er noen enkle tips som kommer til nytte når du velger en kjole med en midi lengde.

lengde

Lengden på kjolen bør velges nøye, kresen her gjør ikke vondt, men spiller bare i hendene. Det finnes tre flere akseptable alternativer:

 • litt under kneet;
 • i midten av beinet;
 • litt over nivået på ankelen.

Feil i kjoleens lengde vil ødelegge hele bildet, gjøre figuren knebøy og bena fulle.

vekst

Vekst spiller ingen rolle i å realisere ønsket om å ha midi kjole i garderoben din. I et slikt antrekk vil være bra for lange jenter, men også for korte damer kan du også skinne i en slik kjole. Bare glem ikke den optimale lengden på kjolen og skoene med hælene.

Ved å øke kjoleens lengde og redusere hælen, reduserer du visuelt din høyde. For lange jenter kan denne regelen bidra til å danne et miniatyrbilde.

modell

Modellen av midi kjole å velge er ikke et problem, fordi det tilgjengelige sortimentet av antrekk er stort og mangfoldig.

Det er på det siste spørsmålet er å bo og vurdere i detalj de tilgjengelige alternativene for kvelden midi kjoler.

Populære stiler og modeller

Ny utseende stil

I det moderne kveldsmodnet blir det gitt et spesielt sted til stilen på 50-tallet "nytt utseende". Det kan gjenkjennes av de dunne skjørtene og klare linjer som avgrenser midjen. Det er til stede i samlingene Marchesa, Georges Hobeika og Zuhair Murad.

Denne stilen er utført i sateng kjoler med gullbroderi, luftmønstre, lyse eksemplarer med strålende innredning og applikasjoner.

Kjoler i linnestil

Straks briste inn i verden av kvelden mote undertøy stil. Fasjonable kvinner likte det, og selv stjernene begynte å vises på sosiale arrangementer i kombinasjonskjoler med midi lengde.

Et godt materiale for kjoler av denne stilen er den tynneste silke, som kan dekoreres med fjær og blonder. Faktisk er de delikate nyanser av rosa og hvite farger, som fylte samlingen av Nina Ricci. Svart og rød modeller fra Zac Posen er i stand til å legge til intriger til bildet.

Kappe kjole

For å delta på en streng begivenhet, hvor du også vil skinne med sin upåklagelige smak, passe på en skjede kjole med et knelangskjørt. Glatt konservatisme i dette bildet vil hjelpe til med tilbehør og ferdigstillelser.

Valget av modeller er ganske stort. Dette er en elegant, moderat streng og bare litt konservativ blonderkjole, og en kjole med et uvanlig mønster og med strukturert tykt stoff.

Valentin Yudashkin tar det kjøttfargede stoffet som grunnlag og dekorerer det med paljetter.

Designere av Dolce & Gabbana hadde en annen ide om hvordan midjemantelen skulle se, slik at de skapt det fra lyst skinnlakeskinn. Men Miu Miu-merkevaren har overgått alt - deres midi-kjoler ble laget med tusenvis av flerfargete paljetter, hvorfra geniale bilder dukket opp.

Liten svart kjole

Vi vet alle om det obligatoriske elementet i kvinners garderobe - en liten svart kjole som knær knærne litt. Dette er et universelt alternativ, som kan gi den nødvendige karakteren på grunn av tilbehør og smykker.

I denne kjole vil forretningskvinne se strengt, romantisk natur - moderne og til og med litt kaste.

Lacy

Snørebånd er alltid forbundet med romantikk, søthet og mysterium. Disse kjolene er relevante når som helst på dagen, hvor som helst og på hvilken som helst jente. Er det fargen kan endres - om ettermiddagen la kjole være lys, og om kvelden - mørk eller til og med svart.

Med ermet

Relevansen av denne kvelden kjolen fades ikke bort hele året. I den kalde perioden tilbyr designere et stort antall strikkede mønstre og strikkede kjoler, og for sommeren la de forbli lyse kjoler fra luftige stoffer. Overraskende, kan formen på ermene brukes til å justere formen.

fringed

Det som var populært på 20-tallet er tilbake på moderne måte. Hovedelementet i midi kjole har blitt en frynse. Marchesa-merkevaren har viet en hel samling til denne innredningen. Mønstrene ble opprettet fra kanten, i noen modeller dekket kappen langs hele lengden, og et sted falt nesten til gulvet.

Bare skuldre

En veldig vellykket stil for en kjole med åpne skuldre er en korsettlomme med full skjørt eller omvendt - med en montert.

Å velge yttertøy under midi kjole

Overholdelse av andelen er hovedregelen ved valg av yttertøy for en kvelds midi kjole. Det finnes flere alternativer:

 • en lang kappe som dekker skjørtet;
 • en lang kappe er ikke kortere enn en kjole;
 • kort jakke eller jakke;
 • jakke, jakke eller vest.

tilbehør

Tilbehør til kjole er nødvendig, men i deres valg bør være strengt holde seg til tiltakene. Kontroller forsiktig din kjole. Hvis det er lyst og uttrykksdyktig i seg selv, for eksempel, har pannekaker eller frynser, så kan du gjøre uten tilbehør.

For en beskjeden svart kjole, kan du velge ryddig øredobber, en perlekjede eller andre konsise smykker.

Hvis du ikke er sikker på relevansen og kombinasjonen av tilbehør, kan du alltid vedta visse regler:

 • alle farger i klær og tilbehør er valgt i henhold til farge typen av jenta;
 • universelle sko er klassiske sko som passer alle stiler;
 • fargene på skoene kan gjenta fargen på kjolen eller gjøre en kontrast med en enkel kjole av en enkelt farge;
 • en kobling kan være lysere enn en kjole, men den må være i harmoni med skoene;
 • En enkel kjole lar deg velge massive smykker.

sko

Sko, eller rettere, hælens høyde er valgt avhengig av kvinnens høyde. Middels og lav vekst krever et utvalg av sko med hæler - dette kan være ankel støvler, sko eller halve støvler. Den siste skoen skal ikke dekkes av kjolen.

Store jenter vil ofte se litt mindre ut, for dette vil det være bra å plukke opp sko uten hæl.

Stjerner og midi

All star damer bokstavelig talt pounced på midi kjoler. Allsidigheten til dette antrekket appellerte til mange Hollywood-filmstjerner, så de savnet ikke muligheten til igjen å demonstrere deres ideelle former, slanke ben og forførende kroppskurver.

kommentarer
 1. Bogdan
  22.02.2016

  Jeg tar ikke feil hvis jeg sier at kveldskjoler kan settes på nivå med Classic Style-forretningsklær som kontor klær?

 2. Alena
  07.01.2016

  Knærne mine er sterke. og kalvene er vakre, så midi lengde kjoler er perfekte for meg!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner