Kjole

Caps på en kjole

Caps på en kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. typer
 2. Utvalgsregler
 3. Eksempler på bruk av capes

Det er ingen bagatell i høytidelige bilder, hvert element er like viktig som kjolen selv. Og enda mer når det kommer til kappa for kvelden bildet. Moderne kvinner i mote er utrolig heldige, fordi valget av klær og kapper til dem er uanstendig stort, noe som gjør at du kan komme ut på alle mulige måter, gjennom farge og stil.

typer

Capes er et generalisert konsept, som innebærer en stor familie av vakre og annerledes elementer for et kveldsutseende, designet for å dekke eller varme skuldrene og armene.

bolero

Bolero er presentert i form av en forkortet jakke med ermer i forskjellige lengder og alle slags festemidler. Mote for dette elementet på kveldskjole kom fra Spania.

Bolero er laget av alle materialer. Nylig har blondermodeller eller dekorert med svane ned blitt populære.

En kort kappe oppdateres og utfyller enhver stil med kjole, men fungerer som det beste komplementet til en direkte kjole.

Det er bedre å velge en bolero fra samme stoff som kjolen er laget av. Eller i det minste holde seg til ett fargespekter.

Strikket Cape

Kan presenteres strikket kappe i form av et skjerf, et bredt skjerf eller stjålet. Openwork strikking brukes til å lage en elegant strikket kappe, som i tillegg kan dekoreres med frynser rundt kanten.

boa

Boa er navnet på et pels eller fjær skjerf som er viklet rundt halsen eller kastet over skulderen. Det er mer en dekorativ klær og best av alt kombinert med kveldsmodeller i moderne stil.

Frakker og strøk

Det er ikke noe bedre materiale til en vinterkappe enn pels. Kort pelsfrakker, vester og mantler har den mest fantastiske effekten, noe som gjør utseendet utrolig og dyrt.

Pelsen på kvelden kvinnelige bildet ligner på en kort pels, den er laget i form av trapeze og har brede ermer. Det er vanligvis festet eller bundet rundt nakken. For vinteren feiringen er det ofte den manto som er valgt som vil varme godt og perfekt utfylle bildet.

tippet

Palatiner har lenge vært kjent for verden. Så snart mote designere ikke "mock" denne tingen, gjør den fra en rekke materialer og introduserer draperier. For et kveldsutseende kan du velge pelsalternativer eller modeller laget av dyrt stoff.

cape

Air drape er en utmerket feil concealer. Hun vil dekke skuldrene og skjule sine buede hofter. Samtidig fremhever en kort lengde drap den smale midjen.

jakke

En utmerket erstatning for en pelsvest for de jentene som ikke er til skade for raffinement, foretrekker eleganse, har blitt funnet på kveldsmodus.

Atypisk retning i form av en kveldskjole i gulvet og en begrenset elegant jakke blir observert i mange samlinger av kjente designere.

To alternativer er populære:

 • Klassisk jakke, litt langstrakt med klaffapsler;
 • kort jakke med voluminøse ermer på grunn av clasping ved skulderen.

De skiller seg ut litt fra det samlede spekteret, men kvelden kjolen blir mye mer interessant.

Hvis jakken i kjoleens tone tillater jenta å se diskret på den offisielle delen og lyse, så snart den er fjernet, er blandingen av stiler egnet for uformelle fester.

Utvalgsregler

 1. Før du går til butikken, tenk nøye på hva du vil kjøpe. Det er ikke synd å bli forvirret fra et bredt spekter og ikke å kjøpe i det hele tatt hva som passer til din valgte kjole.Og så hva? Velg en ny kjole under kappa?
 2. Valget av cape er i stor grad bestemt av værforhold og arten av arrangementet. For feiringen, som holdes i løpet av den kalde årstiden, kan du velge kapper av pels eller ned. Men hvis været er varmt eller du samler i et land med et varmt klima, så skal kappene være laget av lett stoff eller blonder.
 3. Kombinasjonen av stiler og stiler mellom kjole og kappe bør respekteres på høyeste nivå. Ikke glem hovedansvaret som ligger på kappen - for å understreke elegansen i bildet, og ikke å bli hovedelementet.
 4. Prisproblemet er ofte grunnleggende for å bestemme valg av en kvinne. Hvis økonomiske muligheter tillater deg å kjøpe naturlige pelsverk, må du kjøpe dem. Dette elementet i garderoben vil bli slitt lenge og alltid forbli i mote. Med ikke så store muligheter, bør du være oppmerksom på faux pels eller edle stoffer. Designere begynte å lage så spektakulære capes at selv til lav pris ser de veldig presentabel ut.

Kantkledning ser veldig feminin ut og legger til ømhet og ømhet i bildet.

Eksempler på bruk av capes

Bruken av en bred kappe med et bredt skjørt er kun tillatt for kvinner med høy statur. Med liten statur vil en slik kombinasjon av stiler bare trykke figuren til bakken.

Og hvis kroppsformen er pompøs, vil likheten til kolobok bli notert av hver gjest på galakvelden. Fur capes eller boas vil ikke legge til harmoni til en full figur. Bare mink tilhører unntakene, fordi det passer nesten alt og alltid.

Hvis kjole er i form av et tilfelle, så vil kortfattede kapper se bra ut med det. De kan være eggformede, rette eller rektangulære. Hovedbetingelsen og en obligatorisk regel - kappen skal fortsette silhuetten av kjolen og tjene som et tillegg til bildet, og ikke et selvstendig element.

Valget av cape farge er helt bestemt av veien. Det sikreste alternativet er å holde seg til samme farge.

I formasjonen av kvelden bildet mulig kombinasjon av kontrasterende farger:

 • svart kjole med rød eller hvit kappe;
 • grønn antrekk med et gullelement;
 • blå kjole med sølv.

Det er riktig å velge og ha på seg en vakker kappe med en kveldskjole - dette er kunsten som hver kvinne skal mestre.

kommentarer
 1. Tatiana
  28.12.2015

  Jeg prøver å kjøpe en bolero eller en kappe til nesten hver kveldskjole, fordi ferien er forsinket i lang tid, og selv om sommeren natten er det kult.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner