Kjole

Kjole

Kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Grunnleggende stiler og modeller
 2. unnskyldning
 3. farge
 4. dekorasjon
 5. Avsluttende berører

En av de vanskeligste bildene når det gjelder formasjon er kvelden en. Vi håper at denne artikkelen vil lette denne oppgaven for deg og gjøre valget av en kjole ikke vanskelig, men hyggelig.

Grunnleggende stiler og modeller

Vi vet alle at det er universelle stiler av kjoler som passer nesten enhver jente. De vanligste av dem - rett kutt. Med en slank figur, passer kjoler, hvor skjørtet passer til hofter og ben, ser veldig bra ut.

For overvektige kvinner og tynne jenter er en kjole med "case" -stil like bra. Det er umiskjennelig å finne en slik kjole med et solidt kutt som dekker topp og bunn.

Altid drømt om en figur som en timeglass? Ta deretter kjoler med lukt - de tillater deg bare å danne en perfekt foldet figur, som mange mennesker drømmer om. Hvis kjolen er valgt for en spesiell anledning med en touch av høytid, så kan du velge absolutt lengde - det vil definitivt være passende.

Gresk stil eller imperium på kveldsmodell er alltid relevant, spesielt med godt valgt tilbehør. Enhver figur vil se forførende ut i en slik kjole. Greske kjoler representerer en høy grad av bekvemmelighet for gravide, uten å holde ned bevegelser og uten å komprimere magen.

Når du velger en kjole, bør du alltid streve for å respektere kroppens proporsjonalitet. For slanke jenter - dette er et stort antall frills, og for fulle - lange skjørt av kiler eller asymmetri nederst.

Vel, slanke, vakre og lange ben bare forplikte jenter til å velge korte kjoler til spesielle anledninger.

unnskyldning

Graden av frankhet av kjole og arten av dens dekorasjon er bestemt av formatet av den kommende feiringen. Designere supplerer årlig valg av kveldskjoler, blant annet klubbmodeller, cocktail kjoler, til prom og mange andre.

Bright party

Ditt valgte lyse bilde vil bidra til å bli sentrum for universell oppmerksomhet, misunnelse kvinner og glede menn. Planlegger dine planer alle disse øyeblikkene? Velg deretter en kort, ungdoms kjole, for eksempel fra samlinger fra Elisabetta Franchi, Rubin Singer, LaFemme eller Jovani.

I samlingene til disse motedesignerne er det mange veldig lyse og minneverdige modeller, som til en viss grad er universelle, som de passer for enhver anledning.

Mange kjole er laget på "tre søyler":

 • stilig, fasjonabel kutt, takket være hvilken kvinne som kan vise verdigheten av figuren;
 • mesterlig opprettet innredning ved hjelp av skinnende elementer eller blonder;
 • perfekt utvalg av tekstiler i henhold til tekstur og farge.

Silhuett kan være veldig forskjellig, alt fra klassisk, fortsetter stilen til imperiet og slutter med retro. Med et så bredt og variert valg har hver kvinne god grunn til å skape et lyst bilde.

Du bør ikke omgå de rike nyansene, for frykt for at bildet vil vise seg ikke helt fasjonabelt.

Offisiell hendelse

For å delta på det offisielle arrangementet, vil klassikken være det beste valget. Denne trenden i kveldsklær falmer aldri inn i bakgrunnen, gjenværende relevant og etterspurt. I en hvilken som helst butikk eller salong av kveldsklær finnes det flere bilder som vil tilsvare klassikernes beste tradisjoner.

Ta for eksempel Tony Ward-varemerket, som representerer stilige og uttrykksfulle modeller med eleganse.På kvelden og cocktail kjoler fra den libanesiske designeren pryder stjernene på teppet.

The It'sMyParty-samlingen, skapt av Pronovias Fashion Group, fortjener ikke mindre oppmerksomhet.

En elegant kveldskjole kan alltid gjenkjennes av de uendrede elementene som danner grunnlaget for klassikerne. Det kan være en båtformet halsring, en beskjeden dekorativ finish som gjennomsiktig stoff kan brukes. En slik beslutning i opprettelsen av kveldsklassikere gjør at du kan skape en illusjon av åpenhet, som ikke slutter å inspirere motedesignere.

Det er ingen enkelt regel i valg av farger for å lage en elegant kjole som vil være grunnlaget for et kveldsutseende. Enhver pastellskygge med høy kvalitetskutt vil se like vakker ut som fargene etterligner edle steiner.

Spesiell kveld

For et arrangement som er veldig viktig for deg og bør huskes i lang tid, bør antrekket ikke bare være vakkert, men perfekt og fantastisk.

Slike kjoler er laget av varemerket Angela & Alison. Her finner du den mest uvanlige overflaten, originalfargen og den mest ufattelige kuttet - og alt dette i en modell.

Med denne kjolen blir figuren vektlagt, og bildet blir feminint. Ønsket om å uttrykke individualitet kan realiseres gjennom innredning, som er dyktig kombinert med rike toner.

En bryllup invitasjon gir en søt spenning og forventning om å kjøpe en ny kjole. Ta en nærmere titt på Rosa Clara-antrekkene, som er preget av en unik stil, harmoni i kombinasjonen av motetrender og hint av retrostil. Og selvfølgelig, rike nyanser - hvor uten dem.

Kjoler fra Rosa Clara vil se nydelig ut på enhver fest, og du vil føle deg trygg.

Når du går til bryllupet som gjest eller brudepike, bør du ikke velge lyse antrekk for ikke å overskygge brudens bilde. La fargene være uttrykksfulle og kutte stilig - dette er nok for det perfekte bildet. Selskapet Rosa Clara i hver av sine samlinger tilbyr modeller med en fargeløsning, men forskjellig innredning. Dette forenkler valg av kjoler til brudepiker.

farge

Farge kan velges basert bare på din smak. Men hvis bildet ditt er bestemt på forhånd som en klassiker, bør fargene ikke motsette seg det generelle konseptet. For klassikerne kan du velge ikke bare en svart kjole, men også brun og blå nyanser, fargen på sennep, oliven, rubin og sølv.

En annen regel for fargevalg er sesongmessighet: Lysetoner er egnet til sommer, og mørk for høst og vinter. Når det gjelder monotoni er det ingen klare regler, men fortsatt for en klassisk billedfarge kjoler er ikke veldig passende.

dekorasjon

Innredningen er allerede blitt fasjonabel for å lage blonder i flere årstider. Slikt stoff kan være et uavhengig element i bildet, eller det kan være i form av applikasjoner.

Det ble fasjonabelt å brodere blonder med perler eller å dekorere med skinnende elementer. Broderi er blitt den nyeste fasjonable trenden, som er så nær og stram til kroppen at den skaper effekten av tatoveringer.

Avsluttende berører

De er spille en svært viktig rolle. Uten tilbehør vil bildet være ufullstendig, men samtidig vil de feilaktige elementene ødelegge kjolen helt, uansett hvor perfekt det er. Du bør ikke være begrenset bare til juveler som ser bra ut i et klassisk bilde. For å komme med bolero, pelsprodukter, clutcher, vesker og lommer.

Velge smykker, ikke gå inn i mot. En liten mengde, beskjedenhet og inkonseklusjon er reglene som vil hjelpe deg med å velge de riktige smykker for kvelden antrekk. Bruken av smykker anbefales ikke, i ekstreme tilfeller bør det være av høy kvalitet.

Clutch er et vinn-vinn-alternativ, men Hvis du foretrekker en veske, må den være liten og i harmoni med sko.

En lang kjole kan ikke eksistere uten hæl, men ikke stor, men de må fortsatt være til stede. Skoenes farge bestemmes av kjoleens utvalgte nyanse. Her kan du gå på to måter: Velg sko litt mørkere enn fargen på kjolen, eller spill på kontrast. Vel, hvis absolutt ingen alternativer, så velg svart eller brunt sko - disharmoni i bildet ditt vil det ikke.

Sko skal ikke være flerfarget, ha et stort antall tilbehør, spesielt hvis din valgte kjole allerede har to eller flere farger. Ikke glem om strømpebukser eller strømper - uten dette elementet kan kvelden bildet ikke eksistere. Ikke senk skoene dine i bakgrunnen. Tross alt må du tilbringe mesteparten av en travel kveld på føttene og ubehagelige sko vil krysse ut alle planene.

Det er bedre å velge undertøy sammen med kjole for å umiddelbart se hvor merkbar det vil være og hvilken effekt det vil ha på figuren.

kommentarer
 1. Julia
  13.12.2015

  Kjole skjer ikke mye! Jeg skammer meg for å innrømme, men etter antall ting i garderoben min, er kveldskjoler lederne. Jeg kan ikke hjelpe meg selv. Å gå forbi en slik skjønnhet i butikken er en forbrytelse.

 2. elsker
  27.11.2015

  Kjole med blonder er veldig forførende. Spesielt som "tolags" kjole.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner