Kjole

Sexy kveldskjoler

Sexy kveldskjoler

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Med et kutt
 2. Tilbake åpen
 3. Med en dyp hals
 4. Med utsparinger på sidene
 5. Montert med blonder
 6. Linen stil
 7. Kjole med naken effekt
 8. Med deflaterte skuldre
 9. Kort foran lang rygg

I blodet av en kvinne sitter ønsket om å være feminint, forførende og sexy, nødvendigvis vakkert og å opphisse menn med sin skjønnhet. For alt dette trenger du en vakker innpakning som vil understreke verdigheten til den kvinnelige figuren. En slik innpakning, tjene bare som en sexy kveldskjole.

Med et kutt

Det er klart at seksualitet i bildet ditt vil legge til et åpent snitt gjennom hvilke slanke ben vil flaunt. Plasseringen avhenger bare av din smak - på siden eller i midten.

Høyden på kuttet bør ikke krysse linjen mellom seksualitet og vulgaritet. Unødvendig høy - vil ødelegge det nøye valgte bildet og gi deg ubehag.

Hvis du bærer en ny kjole til den kommende feiringen, sørg for å smitte den foran speilet - ingenting skal skremme deg.

Tilbake åpen

En åpen rygg er alltid en vinn-vinn. Selv om han er det eneste seksuelle elementet i antrekket, vil bildet og så det vise seg vakkert, feminint og ganske ærlig. Bare ett element, men hvor mye han gjemmer seg bak ham - en nakke som gir opphav til intriger, sløret nakenhet, magnetisk og tvetydig attraktivitet, en motsetning til bildet.

Å velge en annen dybde og form av kuttet, kan du oppnå en annen effekt. For beskjedne kvinner kan det være nok å bare ta på skuldrene, og mer modige kvinner vil ikke ha nok åpen midje og de vil ha en annen hul i bunnen av ryggen. Kjole i tillegg til utklippet kan være til stede og andre detaljer: draperi, interlacing eller kryssing av stroppen.

Det finnes ikke ensartede regler og forbud som kan begrense kvinners valg av lengden på kjolen. Velge en cocktailmodell eller en tilfeldig stil, du kan begrense lengden på knær eller under. For en tur til klubben, kan du velge en dristig kjole med høy hals og en liten lengde.

En utsparing på ryggen tjener ikke som en grunn til en lukket brystkasse - det kan også være en dyp kutt fremover. Du kan vurdere et annet alternativ, som kombinerer den røde ryggen og helt lukket front, opp til nakken.

Valg av stiler er virkelig imponerende. Det ser ut til at designerne har innsett ønskene til hver kvinne om valg av den perfekte kjole: rett, flared, montert, slett, kombinert og farget.

Med en dyp hals

Deep neckline gjør enhver kjole ikke bare sexy, men altfor fasjonabel. Så ingen vil beskylde deg for å være for frigjort hvis du ser ut i en slik kjole. Videre kan dybden av kuttet nå solplexen.

For å gjøre et slikt antrekk mer beskjeden, men ikke mindre interessant, bruker designere gjennomsiktig stoff for å dekorere halsen.

Hvis du tør å velge en kort kjole og til og med med lav hals, bør du være forsiktig og legge til bildet med en elegant jakke og lukkede sko. For å gjøre bildet ikke altfor fritt, velg tettsittende monokrome modeller.

Lang kjoler med en fransk kutt på brystet gammeldags vil ikke bli vurdert, sannsynligvis aldri. En elegant og diskret utseende kan også være sexy.

Det er umulig å si det samme om lange kjoler med en dyp hals, der det er et tog. Deres topp av popularitet har gått, og relevansen reduseres gradvis.Så det er fortsatt å velge en kjole til gulvet eller til anklene.

Med utsparinger på sidene

Spektakulære, sexy halsbånd forblir alltid i mote, og uansett hvor de er: på ermene, ryggen eller halsen. Nå har det blitt aktuelt å plassere dem i midjen. Formen og dybden på sideskjæringene er så varierte at både prude og opprørende jenter vil kunne velge en vellykket modell for seg selv.

For eksempel kan du åpne hele midje sone, etterlate en liten stripe i midten, eller foretrekke en oval hals som når bodice sonen. Hvis en fransk kutt ikke passer, bør du være oppmerksom på modellen, hvor små kutt er seksuelt kombinert med en dyp hals.

Montert med blonder

Ingen vil ta for å argumentere med det faktum at den mest sexy, men samtidig og feminin, er utstyrt med stramme lange blonder kjoler. Selv om modellen selv er elegant, men bildet krever nøye utvalg og analyse.

Enhver stil vil se bra ut på en høy jente, men for damer er det bedre å velge kjoler med en hale. Mermaid stil vil være svært relevant i dette tilfellet. Det er mulig å legge til et element av en åpen tilbake til et slikt raffinert bilde.

Tettsittende kjole skal være den andre huden din. For å oppnå dette resultatet bruker designere et stort antall underkutt eller lager en kjole av elastisk stoff. Alle midler er gode hvis du vil lage en kjole med en perfekt passform på figuren. Normalt undertøy er ikke egnet her, siden det vil skille seg ut sterkt gjennom et tettsittende stoff. Men sømløs undertøy vil være et verdig alternativ.

Tilstedeværelsen av feminine hofter kan bli vakkert slått ved å velge en montert kjole i rødt.

Forresten, om valg av stoff. Hennes alvorlighetsgrad skal øke med økende alder av kvinnen. Blonder fungerer godt for jenter, og tykke strikkevarer eller jersey er bra for respektable kvinner.

Linen stil

Siden moderne kveldsmote ikke lenger forstår seg uten manifestasjon av femininitet og seksualitet, er designerne tvunget til å tilby fasjonable kvinner nye måter å vise alle disse egenskapene på i ett bilde. En slik nyhet var linestilen, som er valgt av mange Hollywood-filmstjerner til kveldsfester.

Denne stilen i kveldsklær kan kombineres med blonder topper og laced bustiers som ikke slutter å opphisse menn. Du må være en trygg kvinne, ha en unik stil og god smak for å ha en linnestil kjole i garderoben din.

Det viktigste å tydelig føle linjen mellom seksualitet og vulgaritet, frankhet og vulgaritet. Og i alle fall, ikke gå over det. En kombinasjonskjole er ikke egnet for enhver anledning, men for å møte ansikt til ansikt med din elskede og ønsket mann, bør du ikke lete etter det beste alternativet.

Kjole med naken effekt

En annen nyhet er kvelden slitasje i stil med naken effekt. Den bokstavelige oversettelsen av dette konseptet betyr etterligning av nakenhet. Hemmeligheten til å lage slike antrekk er skjult i valget mellom kroppslige, beige eller pastellfargetyper av forskjellige teksturer: fra gjennomsiktig til vanlig. Det kan være en subtil innredning, som vanligvis er konsentrert i de mest interessante delene av kvinnekroppen.

Prøv å velge en kjole som vil blande seg med huden din. På denne måten vil du føle deg intim for alltid og erotisk stemning, men absolutt ikke vulgaritet og utfordring. I kjole stil naken effekt vil du se sofistikert, elegant, sexy og til og med elegant.

Med deflaterte skuldre

En annen stil i kveldskjoler gikk ubemerket, og det kalles - av skulderkjole. Obligatorisk element er deflaterte skuldre. Med vårenes ankomst, vises slike kjoler i mange samlinger, og tilbyr kvinner å fremheve bøyningen av nakken og skulderen. Denne stilen på kjolen var veldig glad i Brigitte Bardot.

Kort foran lang rygg

Her kommer vi til den mest fasjonable og uttrykksfulle kjole - med et kort skjørt foran og en lang rygg. Hele bildet er interessant for andre, fordi de vakre benene skiller seg ut effektivt.

Ikke hver jente vil være like bra i en slik kjole, fordi det er krav til figuren. Det kan ikke ha feil, og beina må være lang, slank og smal i anklene.

For spesielle anledninger kan du ha en kort antrekk med tog. Derfor er tilstedeværelsen av dype kutt på brystet og ryggen, nakne skuldre og armer, glitrende og elegant, tillatt.

Velg selv kvelden kjole der du vil føle deg komfortabel og alltid sexy og forførende. Men bare vær sikker på å ta hensyn til rådene som er uttalt av eksperter fra moteverdenen.

kommentarer
 1. Svetlana
  27.11.2015

  Jeg tror at bildet ser sexy ut dersom det ikke er så mange åpne deler. Ellers blir bildet vulgært.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner